Închide meniul

Dan Petrescu forțează transferul unui „tricolor” de la EURO 2024! Mutarea de senzație pregătită la CFR Cluj

Viviana Moraru Publicat: 17 iunie 2024, 10:10

Reclamă
Dan Petrescu forțează transferul unui tricolor” de la EURO 2024! Mutarea de senzație pregătită la CFR Cluj

Dan Petrescu forțează transferul unui „tricolor” de la EURO 2024

Dan Petrescu și jucătorii naționalei/ Colaj Profimedia

Dan Petrescu forțează transferul unui „tricolor” de la EURO 2024. Antrenorul vrea să-l readucă la CFR Cluj pe Andrei Burcă, stopperul naționalei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Burcă se pregătește să debuteze cu România la EURO 2024. Partida cu Ucraina se va disputa astăzi, de la ora 16:00, și va fi în format live text, pe AS.ro.

Dan Petrescu forțează transferul unui „tricolor” de la EURO 2024

Dan Petrescu îl are pe lista de transferuri pe Andrei Burcă, notează iamsport.ro. „Bursucul” vrea să-l convingă pe internaționalul român să revină la CFR Cluj, la un sezon după plecare.

Andrei Burcă a rămas liber de contract în această vară, după ce s-a despărțit de Al-Okhdood. Formația din Arabia Saudită a plătit suma de un milion de euro, vara trecută, în schimbul semnăturii sale.

Andrei Burcă a fost un titular indiscutabil la CFR Cluj, în perioada în care clujenii dominau Liga 1. Fundașul de 31 de ani a cucerit trei titluri alături de formația din Gruia și alături de Dan Petrescu, cel care îl vrea din nou în echipa sa.

Reclamă
Reclamă 4

Burcă s-a refăcut complet după accidentarea suferită, care l-a ținut departe de teren în meciurile amicale cu Bulgaria și cu Liechtenstein. Fundașul e gata să evolueze contra Ucrainei, urmând să facă pereche în centrul defensivei cu Radu Drăgușin.

Andrei Burcă, discurs categoric înainte de debutul României la EURO 2024

Andrei Burcă a avut un discurs categoric, înainte de debutul României la EURO 2024. Fundaşul naţionalei a transmis că „tricolorii” vor da totul pe teren în meciurile cu Ucraina, Belgia şi Slovacia, mărturisind că parcursul din preliminarii va fi uitat.

„Cea mai importantă experienţă din viaţa tuturor, din viaţa grupului. Merităm să fim aici, am muncit pentru această calificare, dar suntem conştienţi că doar azi şi mâine contează. Vom fi judecaţi după ce se va întâmpla în meciurile cu Ucraina, Belgia şi Slovacia.

Reclamă

Trebuie să uităm ce s-a întâmplat în calificări, nu mai pasă nimănui, am văzut ce s-a întâmplat la meciurile amicale, pentru că nu am avut rezultatele pe care toată lumea şi le-a dorit. Am fost judecaţi pe bună dreptate, dar suntem conştienţi şi ştim ce avem de făcut pentru a face o figură frumoasă la acest European.

(N.r. Cum te simţi) Mă simt foarte bine, a fost o perioadă dificilă, dar cred că nimănui nu-i pasă, doar eu ştiu prin ce am trecut, eu şi echipa. Vom fi judecaţi pentru ce facem pe teren, nu ne mai gândim la ce a fost în trecut, cine a lipsit, cât a lipsit, importante sunt minutele pe care le vom petrece pe teren, contra Ucrainei, în primul rând”, a declarat Andrei Burcă, la conferinţa de presă.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
9:35

„Numele Talpan îți spune ceva?” Reacții virale, după ce Fabrizio Romano a anunțat transferul lui Florinel Coman

9:29

Florin Răducioiu vede o singură schimbare în echipa României în meciul cu Slovacia: „E intuiţia mea. Aş miza pe el”

9:19

Edi Iordănescu, anunț clar despre viitorul său pe banca naționalei! Ce a spus, chiar înaintea meciului decisiv de la EURO 2024

9:00

Are acum McLaren cel mai rapid monopost? Analiza lui Adrian Georgescu

8:56

Sârbii au făcut scandal după eliminarea de la EURO 2024: „Nu meritam să fim jefuiţi! Ruşine”

8:31

România ştie toţi posibilii adversari din optimile EURO 2024! Cu cine ne putem duela pentru un loc în sferturi

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și