Închide meniul

Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru

Viviana Moraru Publicat: 3 mai 2024, 8:45

Reclamă
Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru

Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League

Jucătorii de la FCSB, în timpul unui meci/ Profimedia

Basarab Panduru ştie cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în preliminariile Champions League. Fostul internaţional a propus chiar şi un jucător de la rivala Rapid, cu care roş-albaştrii ar putea ataca grupele celei mai importante competiţii inter-cluburi din Europa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB va lua startul în preliminariile Champions League pe 9 sau 10 iulie, atunci când se va disputa partida tur din primul tur preliminar. Partida retur se va disputa o săptămâna mai târziu.

Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League

Basarab Panduru a întocmit un prim 11 posibil pentru FCSB, pentru sezonul viitor. În atac, fostul internaţional a numit o „tripletă” magică, formată din Louis Munteanu, Denis Alibec şi Marius Ştefănescu, în cazul în care Florinel Coman se va transfera în Qatar. Gigi Becali şi-a exprimat deja dorinţa de a-i transfera pe cei trei, în sezonul viitor.

De asemenea, Panduru consideră că pentru postul de fundaş dreapta, s-ar potrivi la FCSB Christopher Braun, jucătorul rivalei Rapid. Totodată, în linia mediană a roş-albaştrilor, fostul internaţional l-a menţionat pe Malcom Edjouma, care ar putea evolua în locul lui Mihai Lixandru. Edjouma se pregăteşte să revină la FCSB în vară, după ce îi va expira împrumutul la Bari.

Târnovanu: ”Da, e bun. Mergi cu el, sigur e acolo. Probabil va fi şi la EURO. Ce vrei mai mult de atât? E titular, în circuitul echipei naţionale”.

Reclamă

Creţu: ”Nu. Nu cred că e de meciurile astea, nu cred că poate să te ajute la meciurile astea. El are o inimă mare, dar are şi el limitele lui. Şi la Rapid avea inimă mare, dar alţii aveau inimă mai mică, dar ştiau şi fotbal. La meciurile de campionat poate să joace, dar la meciurile alea din Europa nu poţi. Ai trei: Creţu, Nana şi Pantea”.

(N.r. Care ar fi soluţiile pentru postul de fundaş dreapta?): ”Manea şi Braun ar putea fi o soluţie. Braun nu e cel mai bun ofensiv din lume, dar cred că e greu să treci de el. Trebuie să stai mai bine defensiv. Dacă îi aduci pe jucători de la început şi îi joci, se pregătesc şi probabil că şi cresc de la un meci la altul. Gata, i-am găsit echipă lui Braun dacă îl dă Rapid afară.

Ngezana: ”Probabil rămân la pachet cei doi. Îmi e greu să cred că mai aduc ceva. Ngezana pare că merge spre bine”.

Reclamă 4 / 0/3

Chiricheş: ”Da, te aştepţi să faca faţă şi să meargă”.

Radunovic: ”Da. Kiki e probabil jucătorul care vine la FCSB. Mereu am spus că ar putea mai mult, dar atât cât poate e suficient pentru campionatul nostru. Atunci când pune piciorul pe minge, nu arată vreo panică. L-aş vedea la CFR, în sistemul lui Petrescu”.

Lixandru: ”Nu. Edjouma ar fi bun, dar dacă faca iar fiţele alea, ai probleme. Ăsta nu e fotbal. trebuie să joci fotbal ce joacă toată lumea. El dacă joacă ce trebuie, nu e rău. Nu ştiu cum e acum de la Bari. Nu mă convinge ca m-aş putea baza pe el. Tachtsidis parcă m-ar convinge mai mult. El parcă ar fi din fotbalul asta. O fi el lent, dar le are cu pasele, pleacă pasa bine din piciorul lui”.

Şut: ”Da”.

Olaru: ”Da”.

Băluţă: ”50% da, 50% nu. Ştefănescu ar da ceva goluri, dar poate cei dei la Sepsi ar avea nişte principii şi nu l-ar da. Dar poate cu milionul… depinde şi ce vrea jucătorul”.

Miculescu: ”Nu. Cu ce a facut acum, poate pune presiune pe cineva, dar nu cred ca poate fi titular. Poţi să-l pui şi pe Alibec acolo. Are mult mai multă experienţă”.

Reclamă

Octavian Popescu: ”Nu cred că va juca. Poţi să-l duci pe Louis Munteanu în stânga, Alibec vârf şi Ştefănescu în dreapta. Ai putea să faci nişte schimbări aici, să-i mai roteşti. Pe Otele nu-l mai place Gigi că nu a trecut niciodată de Creţu. Otele e bun, îmi place. Mitriţă şi el. Încercăm aşa: Louis Munteanu, Alibec, Ştefănescu”, a declarat Basarab Panduru, conform orangesport.ro.

Echipa FCSB-ului pentru Champions League, făcută de Basarab Panduru:

Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer

Louis Munteanu a fost ademenit cu 20.000 de euro salariu pe lună pentru a veni la FCSB. Totuşi, problemele lui Gigi Becali apar la suma de transfer pe care le-a propus-o celor de la Fiorentina.

Becali a anunţat că Munteanu este unul dintre jucătorii pe care îi vrea pentru a ataca grupele europene în stagiunea viitoare. Atacantul de 21 de ani a avut o revenire de formă la Farul, pentru care a marcat 10 goluri în această stagiune.

Aşa l-a convins pe Gigi Becali să îi ofere un salariu lunar de 20.000 de euro, susţine fanatik.ro. Atacantul cotat la 1.5 milioane de euro ar fi acceptat propunerea latifundiarului.

Rămâne de văzut dacă FCSB şi Fiorentina vor ajunge la un numitor comun. Becali a oferit 400.000 de euro, dar gruparea viola vrea 1.5 milioane de euro pentru campionul lui Gică Hagi.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:18 Corvinul Hunedoara va primi licența pentru Europa League! Un oficial FRF a dat cărțile pe față: „Nu vă faceți griji” 10:59 LIVE VIDEOCursa de Formula 2 de la Imola e ACUM, LIVE în AntenaPLAY! Continuă spectacolul de pe legendarul circuit din Italia 10:50 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 10:48 SUA – Kazahstan, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:20)! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20. Spectacol la CM de hochei 10:28 Ovidiu Popescu pleacă de la FCSB și semnează cu U Cluj! „Șepcile roșii” au spart banca pentru a-l convinge pe „Lampard” 10:13 VIDEOSami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola! Goethe a terminat pe 2. A fost spectacol în AntenaPLAY 10:09 Crawley – Crewe, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (15:00). Finala play-off-ului de promovare în League One 9:55 „Să renunțe pentru România!” Neluțu Varga nu o vrea pe Corvinul în preliminariile Europa League! Declarație șocantă a patronului 9:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige 9:50 VIDEOA început nebunia în Salonic, înainte de Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu (20:00, AntenaPLAY) Vezi toate știrile
Citește și