Închide meniul

Dan Petrescu, sfătuit să-l transfere pe jucătorul lui Dinamo, care a fost huiduit de fani la baraj: „Se ‘bate’ cu Deac!”

Viviana Moraru Publicat: 21 mai 2024, 8:34

Reclamă
Dan Petrescu, sfătuit să-l transfere pe jucătorul lui Dinamo, care a fost huiduit de fani la baraj: „Se bate cu Deac!

Dan Petrescu, sfătuit să-l transfere pe jucătorul lui Dinamo huiduit de fani

Dan Petrescu şi jucătorii lui Dinamo/ Colaj Profimedia

Dan Petrescu a fost sfătuit să-l transfere la CFR Cluj pe jucătorul lui Dinamo care a fost huiduit de fani în meciul de baraj cu Cskiszereda. Basarab Panduru consideră c Hakim Abdallah ar fi o soluţie excelentă pentru atacantul „Bursucului” din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hakim Abdallah a fost titular în duelul tur dintre Dinamo şi Cskiszereda, încheiat cu scorul de 2-0. Atacantul a fost schimbat în prelungiri, moment în care a fost huiduit de o parte din fanii „câinilor”, pentru ocaziile ratate pe Arena Naţională.

Dan Petrescu, sfătuit să-l transfere pe jucătorul lui Dinamo huiduit de fani

Deşi jocul lui Hakim Abdallah nu a fost pe placul fanilor lui Dinamo, Basarab Panduru a avut doar cuvinte de laudă la adresa acestuia. Fostul internaţional l-a propus chiar pe atacantul din Madagascar la CFR Cluj.

Panduru a evidenţiat faptul că Abdallah poate evolua atât pe poziţia de atacant, dar şi în banda dreaptă a atacului, iar în Gruia i-ar putea face concurenţă pe post lui Ciprian Deac.

„Mă uitam la Abdallah. Crezi că e jucător de CFR Cluj? Eu l-aş lua pe Abdallah, nu pe Safranko!

Reclamă
Reclamă 4

Joacă şi bandă pentru că are viteză, dar joacă şi vârf. Joacă şi extremă dreaptă, iar acolo îl ai pe Deac. Te baţi cu Deac. Uite, un atac Abdallah – Bîrligea – Otele crezi că arată rău?”, a declarat Basarab Panduru, conform orangesport.ro.

Hakim Abdallah a fost transferat de Dinamo la începutul sezonului, după ce îşi încheiase contractul cu Virton, formaţie din ligile inferioare din Belgia. Atacantul de 26 de ani a bifat 39 de meciuri pentru „câini”, reuşind să marcheze cinci goluri şi să ofere două pase decisive.

Ce a spus Dennis Politic despre un transfer de la Dinamo, după „dubla” de senzaţie cu Csikszereda

Dennis Politic a recunoscut că şi-ar dori un transfer în străinătate. Politic a marcat în minutele 46 şi 73. Golul doi al său în acest meci a fost unul absolut superb. Politic a driblat doi jucători înainte de a finaliza perfect, în vinclu.

Reclamă

„Mă bucur foarte mult pentru victorie, pentru echipă. Şi mă bucur şi în plan personal, că am marcat două goluri.

(n.r: despre al doilea gol, care a fost superb) A fost o fază instinctivă. Mi-a venit pe moment. Dar driblingul 1 la 1, pătrunderile le exersez mereu la antrenament. Am dat pe scurt, acolo am văzut spaţiu şi mă bucur că a intrat.

(n.r: Cât crezi că vei mai rămâne la Dinamo?) Sunt aici, sunt fericit să fiu aici. Încă jobul nu e terminat, mai avem un meci. De asta îmi pare rău că nu am dat mai multe goluri. M-am uitat în contract, dar nu despre asta vreau să vorbesc în seara asta.

Dacă voi fi aici sezonul viitor voi da tot ce pot. Deocamdată mă gândesc să joc la Dinamo şi, când va fi momentul să vină o echipă în străinătate, cred că oricine vrea asta.

(n.r.: despre şansele de a rămâne în Liga 1) 50%. Da, am obţinut un rezultat pozitiv, dar vom juca în deplasare, ştim că vor da totul. Vom merge foarte concentraţi”, a declarat Dennis Politic pentru digisport.ro, după Dinamo – Csikszereda 2-0.

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
10:50

Adrian Ilie a fost condamnat la închisoare! Decizia instanţei după ce fostul internaţional român a fost prins băut la volan!

10:23

Anghel Iordănescu, un nou anunţ despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Ştiu că îşi doreşte asta”

10:16

„Iisuse Hristoase, de ce mi-ai amintit?” Gary Lineker şi Alan Shearer, dialog genial despre România înainte de EURO 2024

9:51

Ianis Hagi, lăudat de marele Gary Lineker, înaintea debutului României la EURO 2024: „Unul dintre starurile echipei”

9:49

Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac!

9:15

„E potrivit Viorel Moldovan la Rapid?” Daniel Niculae a răspuns fără să stea pe gânduri despre noul preşedinte din Giuleşti

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 3 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 4 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 5 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 6 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Canadei. Norris a fost pe 2. Dezastru total pentru piloţii de la Ferrari
Citește și