Închide meniul

Dan Şucu a confirmat că Neil Lennon va fi noul antrenor al Rapidului: „Doar asta a negociat!”. Când va fi prezentat în Giuleşti

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 mai 2024, 23:46

Reclamă
Dan Şucu a confirmat că Neil Lennon va fi noul antrenor al Rapidului: „Doar asta a negociat!. Când va fi prezentat în Giuleşti

Dan Şucu a recunoscut că Neil Lennon va fi noul antrenor al Rapidului, Anunţul făcut imediat după victoria cu FCSB

Dan Şucu, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Dan Şucu a confirmat că Neil Lennon îl va înlocui pe Bogdan Lobonţ şi că va fi noul antrenor al Rapidului. Patronul Rapidului a făcut anunţul imediat după victoria cu FCSB, scor 2-0, din ultima etapă a sezonului din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este o lovitură importantă dată de omul de afaceri. Lennon a cucerit cinci titluri cu Celtic, în Scoţia! El ar urma să fie prezentat marţi la Rapid.

Dan Şucu a confirmat că Neil Lennon va fi noul antrenor al Rapidului

Dam Şucu a afirmat că actualul antrenor interimar, Bogdan Lobonţ, va continua la club pe o altă funcţie. El a fost antrenor cu portarii în timpul mandatului lui Cristiano Bergodi.

Nu am plecat de vreo 2 luni mai liniştiţi de aici. Noi ştim că mâine ar trebui să semnăm contractul şi marţi să îl prezentăm. Domnul Bogdan Lobonţ va rămâne sigur în curs.

Dânsul nu a negociat ceva pentru dânsul, a negociat doar investiţia din club ca să îl facem mai puternic. Nu a fost interesat de suma pe care a încasat-o dânsul, mai interesat a fost de ce aducem. Sigur vor fi transferuri„, a declarat Dan Şucu în faţa jurnaliştilor.

Reclamă
Reclamă 4

Dan Şucu „sparge banca” pentru a-l aduce pe Neil Lennon la Rapid

Scoţienii de la thescottishsun.co.uk au dezvăluit câţi bani ar urma să primească Lennon. Dan Şucu ar fi bătut palma cu el pentru un contract în valoare de 1.75 milioane de euro, pe doi ani.

Neill Lennon este gata să bifeze o revenire senzațională pe bancă, la 19 luni după ce a fost demis de la Omonia Nicosia. Legenda lui Celtic este pe punctul de a încheia o înțelegere cu Rapid, după ce a purtat discuții săptămâna trecută cu gruparea din România.

Negocierile sunt aproape finalizare, iar acesta va semna un contract pe doi ani în valoare de 1.5 milioane de lire sterline (n.r. 1.75 milioane de euro). Dacă nu apare nimic neprevăzut, antrenorul va fi anunțat după derby-ul dintre Rapid și Steaua (n.r. FCSB), pe noul Stadion Rapid”, a transmis sursa citată anterior.

Reclamă

Cine este Neil Lennon, antrenorul care ar urma să fie numit la Rapid

Neil Lennon are un CV important în fotbalul european. Acesta a reușit să cucerească 5 titluri, 4 Cupe ale Scoției și o Cupă a Ligii cu Celtic. În cariera sa le-a pregătit pe: Celtic, Bolton, Hibernian și Omonia Nicosia. Alături de formația din Cipru a reușit să câștige o cupă.

De asemenea, Lennon a avut și o carieră de fotbalist cel puțin interesantă. A fost format la juniorii lui Manchester City, iar apoi a plecat la Crewe Alexandra, în anul 1990.

A urmat apoi o experiență de 4 ani la Leicester, iar, în anul 2000 a fost cumpărat de Celtic în schimbul sumei de 8,63 milioane de euro.

A jucat 7 ani pentru formația din Scoția, iar apoi a mai fost legitimat la Nottingham Forest și Wycombe, echipă de la care s-a retras în anul 2008.

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
9:15

„E potrivit Viorel Moldovan la Rapid?” Daniel Niculae a răspuns fără să stea pe gânduri despre noul preşedinte din Giuleşti

8:47

Vladimir Screciu a plecat în Spania să se recupereze! E devastat că a ratat EURO 2024: „Ar fi fost de vis”

8:31

FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri”

23:50 15 iun.

Italia – Albania 2-1! Debut cu dreptul pentru campioana europeană en-titre, la EURO 2024

23:38 15 iun.

EXCLUSIVCele două mari dileme ale lui Edi Iordănescu, înaintea marelui meci cu Ucraina! Deciziile pe care trebuie sa le ia în timp record

23:20 15 iun.

„Așa vom trata meciul!” Zinchenko și-a făcut planul înainte de România – Ucraina! Mesajul vedetei de la Arsenal

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 3 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 4 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 5 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 6 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Canadei. Norris a fost pe 2. Dezastru total pentru piloţii de la Ferrari
Citește și