Închide meniul

Dan Şucu, sfătuit să transfere de urgenţă un atacant din Liga 1 la Rapid: „Este o variantă extraordinară!”

Viviana Moraru Publicat: 12 iunie 2024, 8:17

Reclamă
Dan Şucu, sfătuit să transfere de urgenţă un atacant din Liga 1 la Rapid: „Este o variantă extraordinară!

Dan Şucu, sfătuit să transfere de urgenţă un atacant din Liga 1 la Rapid

Dan Şucu, în timpul unui meci / Hepta

Dan Şucu a fost sfătuit să transfere de urgenţă un atacant din Liga 1 la Rapid. Florin Prunea consideră că Louis Munteanu ar fi un înlocuitor perfect pentru Albion Rrahmani, cel care este la un pas să plece din Giuleşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Albion Rrahmani este curtat cu insistenţă de formaţii din străinătate, precum Rangers sau Sparta Praga. Atacantul a lipsit şi de la reunirea lotului giuleştenilor, fiind învoit de oficialii formaţiei de sub Grant şi urmâns să se alăture echipei ulterior.

Dan Şucu, sfătuit să transfere de urgenţă un atacant din Liga 1 la Rapid

Florin Prunea a declarat că în cazul unei eventuale plecări a lui Albion Rrahmani de la Rapid, Dan Şucu ar trebui să îl transfere imediat pe Louis Munteanu. Fostul portar susţine că atacantul, care în ultimele două sezoane a evoluta la Farul, ar fi o variantă excelentă pentru formaţia giuleşteană.

„Eu dacă aș fi la Rapid aș face tot ce ține de mine să-l iau (n.r.-pe Louis Munteanu), dacă pleacă Albion Rrahmani, bineînțeles. Este o variantă extraordinară”, a declarat Florin Prunea, conform digisport.ro.

Pe Louis Munteanu a pus deja ochii şi Gigi Becali. Patronul de la FCSB a oferit 1,2 milioane de euro în schimbul atacantului, iar oficialii de la Fiorentina au cerut cu 300.000 de euro mai mult.

Reclamă
Reclamă 4

În privinţa acestui fapt, Florin Prunea a declarat că Louis Munteanu s-ar potrivi mai degrabă la Rapid, deoarece este un club cu mai puţină presiune.

„Îl văd mai degrabă la Rapid. E un jucător care vrea un anumit confort. Și la FCSB, și la Rapid e presiune, dar Rapid e un altfel de club, acolo nu e Gigi Becali”, a mai spus Florin Prunea, conform sursei citate mai sus.

Fiorentina a luat decizia în privinţa lui Louis Munteanu

Fiorentina a luat decizia în privinţa lui Louis Munteanu, după oferta făcută de Gigi Becali. Anunţul de ultimă oră făcut în presa din Italia.

Reclamă

Site-ul de casă al celor de la Fiorentina a anunţat că Luis Munteanu este printre jucătorii care vor pleca de la echipă.

Louis Munteanu este una dintre ţintele lui Gigi Becali şi ale lui Dan Şucu, în perioada de transferuri din vară. Presa din Italia a anunţat că românul este unul dintre jucătorii care vor pleca în această vară.

„Sunt 19 jucători care se vor întoarce în Viola Park în această vară la finalul împrumuturilor. Este evident că doar o parte dintre ei vor avea privilegiul de a rămâne la Florența.

Doi vor rămâne cu siguranță în prima echipă începând din septembrie, și anume Bianco și Lucchesi. Totuși, plecarea spre alte țărmuri a celorlalți tineri jucători care sunt împrumutați este logică.

Ei sunt: Louis Munteanu, Ferrarini, Edoardo Pierozzi, Gentile, Fiorini, Agostinelli, Toci, Guidobaldi, Dutu, Egharevba și Prati”, au scris cei de la violanews.com.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
13:53

Carlos Alcaraz, înainte de participarea alături de Rafael Nadal la Jocurile Olimpice 2024: „Este un moment unic pentru mine”

13:45

Al cincilea transfer al verii la Dinamo! „Câinii” au transferat un fundaş central de la Lecce

13:28

Dennis Man, aproape de transferul carierei! Cluburile uriaşe care-l urmăresc pe român la EURO 2024

13:16

Portugalia – Cehia LIVE TEXT (22:00). Echipa lui Cristiano Ronaldo începe drumul spre trofeul EURO 2024

13:11

Gică Hagi, convins că Ianis Hagi face parte din noua Generaţie de Aur: „România are potenţial să ajungă în finala EURO 2024!”

12:56

Denis Popescu şi Aissia Prisecariu, în finale la 50 m fluture şi 200 m spate, LIVE STREAM (19:00), în AntenaPLAY

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și