Închide meniul

Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off

Alex Masgras Publicat: 24 aprilie 2024, 20:55

Reclamă
Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off

Farul - Rapid 3-1

Jucătorii de la Farul, în timpul unui meci/ Profimedia

Farul – Rapid 3-1, partida din etapa a şasea a play-off-ului, a fost în format live text, pe AS.ro. Trupa lui Gică Hagi s-a impus clar şi a revenit pe locul secund în play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid continuă seria dezamăgitoare. Giuleştenii rămân fără succes în play-off, după ce au înregistrat al cincilea eşec, din şase meciuri disputate. Louis Munteanu, Luca Andronache şi Amine Benchaib au punctat pentru constănţeni, în timp ce pentru giuleşteni a marcat Albion Rrahmani.

Farul – Rapid 3-1

Final! Farul – Rapid 3-1! Campioana a obţinut o victorie clară şi a urcat pe locul doi în play-off, cel puţin până la duelul dintre CFR Cluj şi Universitatea Craiova, duel programat joi, de la ora 20:30.

Min. 82: Ocazie uriaşă pentru Rapid. Burmaz a şutat din dreptul punctului de la 11 metri, dar portarul lui Hagi a prins mingea cu uşurinţă.

Min. 67: Farul – Rapid 3-1! Benchaib a mărit proporţiile scorului! Încă un gol marcat de un jucător intrat la pauză.

Reclamă

Min. 67: Farul – Rapid 2-1! Intrat la pauză, Luca Andronache a înscris primul său gol în Liga 1.

Min. 65: Gol anulat pentru Farul! Popescu a trimis mingea în poartă, dar s-a ridicat fanionul. S-a considerat că Boli, care era în poziţie de ofsaid, a influenţat faza.

Min. 46: Schimbare la pauză făcută de Lobonţ! Aioani a fost înlocuit cu Drăghia.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 45+4: Farul – Rapid 1-1! Albion Rrahmani a înscris din penalty. Golgheterul giuleştenilor l-a învins pe Buzbuchi.

 Min. 45+1: Borza a avut o ocazie pentru Rapid. Mingea l-a lovit în mână pe Nedelcu. Sebastian Colţescu, chemat la marginea terenului să revadă faza.

Min. 40:  Farul – Rapid 1-0! Louis Munteanu a primit o centrare perfectă, iar Louis Munteanu a plecat dintre Cristea şi Grigore şi a înscris cu uşurinţă. Gafă de proporţii în defensiva Rapidului.

Min. 38: Parada uriaşă a lui Aioani în faţa lui Rivaldinho!

Min. 19: Ocazie pentru Rivaldinho! Brazilianul nu a reuşit să înscrie din apropiere. Aioani a avut şansă!

Min. 9: O nouă şansă importantă de gol pentru Louis Munteanu. Şutul său, la colţul lung, a trecut razant pe lângă bară.

Min. 3: Gol anulat pentru Farul! Reuşita lui Louis Munteanu a fost anulată, deoarece atacantul lui Gică Hagi se afla în poziţie de ofsaid.

Reclamă

Min. 1: A început duelul dintre Farul şi Rapid!

Echipele de start: 

Farul: Buzbuchi – Boli, Larie, M. Popescu, Kiki – Vînă, Nedelcu, Grameni – Deaconu, Munteanu, Rivaldinho
Rezerve: Mușat, Sîrbu, Grosu, Henrique, Ganea, Dănulească, N. Popescu, Casap, A. Stoian, Andronache, Benchaib, Queiros
Antrenor: Gheorghe Hagi

Rapid: Aioani – Braun, Cristea, D. Grigore, Borza – Oaidă, P. Iacob – Krasniqi, Hasani, Petrila – Rrahmani
Rezerve: Drăghia, Onea, Săunaru, Bădescu, Emmers, Cepoi, Kait, El Sawy, Funsho, Papeau, Burmaz
Antrenor: Bogdan Lobonț

Farul Constanţa vrea să continue forma bună din play-off şi în meciul de pe teren propriu cu Rapid. Echipa lui Gheorghe Hagi a pierdut un singur meci în tur, cu liderul FCSB. Formaţia de la malul mării s-a impus de alte trei ori şi a remizat o singură dată.

De partea cealaltă, Rapid încearcă să încheie seria de cinci meciuri la rând fără victorie. Etapa trecută, giuleştenii au încheiat pe Arena Naţională seria de patru înfrângeri la rând, atunci când au remizat cu liderul FCSB, scor 2-2.

În meciul tur, din Giuleşti, Louis Munteanu a marcat cele două goluri ale echipei lui Hagi, în timp ce pentru Rapid a marcat Rrahmani.

Farul Constanţa se află pe locul 3 în play-off, cu 32 de puncte, în timp ce Rapid se află pe locul 5, cu 29 de puncte, lupta pentru cele două locuri (unul direct şi unul la barajul pentru Conference League) este foarte strânsă.

Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ”

Daniel Niculae a fost criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid. Raul Rusescu e de părere că declaraţia a fost lipsită de respect pentru Lobonţ.

Patronul Rapidului, Dan Şucu, i-a promis lui Bogdan Lobonţ că el va rămâne antrenor principal dacă giuleştenii termină campionatul pe un loc de cupele europene.

„Din moment ce Dan Șucu spune că Lobonț rămâne dacă se califică în cupele europene, declarațiile de genul celor date de Daniel Niculae trebuie evitate. Niculae nu trebuia să declare așa ceva. Au un antrenor care poate atinge obiectivul impus și ar trebui să i se acorde încredere maximă.

Momentan, nimeni nu este o soluție pentru Rapid, antrenor este Bogdan Lobonț. Este o lipsă de respect față de Lobonț! Patronul echipei a spus clar că Bogdan rămâne dacă echipa se califică în cupele europene”, a declarat Raul Rusescu pentru gsp.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată Vezi toate știrile
Citește și