Închide meniul
Foto

FCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani!

Publicat: 28 aprilie 2024, 10:47

Reclamă
FCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani!

FCSB a sărbătorit pe manele titlul

Tavi Popescu, "transformat" pe dedicaţia lui Florin Tănase / Instagram

FCSB a sărbătorit pe manele titlul din Liga 1. A fost „noapte albă” după ce echipa lui Gigi Becali a devenit matematic campioana României. Petrecerea de pe Arena Naţională s-a mutat la baza din Berceni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

S-a cântat şi s-a dansat alături în baza FCSB-ului, la scurt timp după ce roş-albaştrii au învins-o pe Farul. Titlul aşteptat de 9 ani a adus descătuşarea. Mihai Pintilii şi Elias Charalambous au fumat din trabuc, iar Tavi Popescu a sărbătorit cu bere.

FCSB a sărbătorit pe manele titlul din Liga 1

Mai mult, Tavi Popescu, Adrian Şut şi Eduard Radaslavescu s-au „transformat” în momentul în care Florin Tănase a intrat pe FaceTime şi le-a făcut o dedicaţie.

View this post on Instagram


A post shared by 𝐑𝐞𝐧𝐚𝐭𝐨 𝐀𝐧𝐠𝐡𝐞𝐥𝐞𝐬𝐜𝐮 📸🌏🇹🇩 (@anghelescurenato)

Reclamă

Imediat după, David Miculescu a „aruncat” cu bani. I-a oferit 100 de lei celui care a cântat maneaua.

FCSB are o săptămână de pauză înaintea meciului cu Universitatea Craiova, care va fi luni, pe 6 mai, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Gigi Becali a anunţat că niciun jucător nu va intra în vacanţă. Îşi doreşte să încurce contracandidatele Farului la clasarea pe locul secund.

Reclamă 4 / 0/3

Acum trebuie să îl apăr pe nașu, nu? Trebuie să îl apăr pe nașu! Dacă joc cu Craiova și cu CFR cu copiii, mai câștigă ei locul 2? Acum trebuie să joc pentru nașul. Nu e corect, trebuie să fie dreptate.

Trebuie să joci cu aceeași tărie. Nu pleacă nimeni în vacanță. Florinel acum trebuie să își apere mentorul. Pleacă la Marijana, se întoarce. Dacă tăticul lui e Hagi, atunci să joace!„, a declarat patronul FCSB-ului la digisport.ro.

Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă

După bucuria de pe teren şi din peluză, Darius Olaru a venit în faţa jurnaliştilor, dar a fost „întrerupt” de colegii săi. Ştefan Târnovanu, Adrian Şut şi Alex Băluţă au stat în faţa microfoanelor împreună şi s-au distrat.

Nici nu ştiu ce sentimente… Bucurie, am şi plâns. Nişte emoţii de nedescris. Mai mari emoţiile după meci, decât înainte de meci.

(n.r. – de când aştepţi acest moment?) De când am venit aici, de patru ani şi jumătate. Cred că l-am meritat până la urmă”, a spus Alex Băluţă, înainte ca Adrian Şut să îşi facă apariţia.

Adrian Şut: „E prima dată pentru mulţi dintre noi şi cred că merităm această bucurie”.

Chiar dacă FCSB a cucerit titlul, jucătorii lui Elias Charalambous nu au primit încă trofeul:

Reclamă

Alex Băluţă: „Aşteptăm, aşteptăm (n.r. – trofeul). Mai avem trei meciuri, le tratăm serios şi o să ridicăm şi trofeul. E timp de toate”.

Ştefan Târnovanu: „Ne bucurăm şi aşa (n.r. – fără trofeu)”.

Adrian Şut: „Îl avem de mult timp în cap”.

Întrebat despre decizia de a venit la FCSB vara trecută, Alex Băluţă a avut numai cuvinte de laudă la adresa colegilor săi, după care a intervenit Darius Olaru:

Alex Băluţă: „E un sentiment unic. Nu pot să descriu. Asta am visat de când am intrat în vestiar şi am văzut ce băieţi serioşi sunt, ce calitate au şi mi-am dorit din tot sufletul să mă integrez cât mai repede şi să aduc plus”.

Darius Olaru: „Ai cuvintele la tine, copile”.

Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:13 Singurul vinovat găsit de Adrian Mititelu, după retrogradarea lui FCU Craiova: „Suntem îngenuncheaţi acum! E un şoc!” 0:55 „Incredibil, gaură de 20 de milioane de euro!” Adrian Mititelu Jr a vorbit despre retragere, după ce FCU Craiova a retrogradat 0:30 VIDEOFC Porto – Boavista 2-1 şi Benfica – Arouca 5-0 au fost în AntenaPLAY! Victorie obţinută în minutul 90+8 pentru „dragoni” 0:30 „Şi noi dacă pierdeam cu Dinamo eram acuzaţi că am fost blatişti” Reacţia lui Dan Nistor, când a aflat rezultatul la Dinamo – UTA 0:13 Dinamoviştii, entuziasmaţi înaintea barajului: „Aşa o spune istoria”. Reacţiile câinilor: „N-am ştiut rezultatele până la final” 0:08 VideoUltraşii lui FC U Craiova au vrut să intre în vestiare peste jucători! Au aruncat cu torţe în jandarmi 12
mai
23:56
„Aţi ieşit de pe teren ca o vedetă” Reacţia lui Mircea Rednic, după Dinamo – UTA 2-0. Ce a spus despre salvarea „câinilor”
12
mai
23:43
Nebunie pe stadion, după retrogradarea lui FC U Craiova 1948! Ultraşii au aruncat cu scaune şi l-au înjurat pe Adrian Mititelu
12
mai
23:38
Scene incredibile la Dinamo – UTA! Presiunea şi-a spus cuvântul şi lui Zeljko Kopic i s-a făcut rău
12
mai
23:30
Când se joacă meciurile de baraj Dinamo – Csikszereda şi FC Botoşani – CS Mioveni, pentru menţinerea/promovarea în Liga 1
Vezi toate știrile
Citește și