Închide meniul

Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!”

Viviana Moraru Publicat: 3 mai 2024, 8:18

Reclamă
Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!

Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB

Florin Talpan, în timpul unui interviu

Florin Talpan a avut un nou atac furibund la adresa celor de la FCSB. Juristul de la CSA Steaua a făcut-o praf pe campioană şi i-a dat interzis în Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oficialii de la FCSB au anunţat deja că îşi doresc ca meciurile echipei din startul sezonului viitor să se desfăşoare pe arena din Ghencea, doarece Arena Naţională nu va fi disponibilă o perioadă.

Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB

Florin Talpan nici nu vreau să aude de posibilitatea ca FCSB să-şi dispute primele meciuri din preliminariile Champions League pe arena din Ghencea. Acesta nu s-a ferit de cuvinte şi a declarat că roş-albaştrii nu au ce căuta pe stadionul celor de la CSA Steaua.

Juristul a mai transmis că titlul câştigat de FCSB în acest an nu este cel de-al 27-lea din istoria echipei, deşi jucătorii au sărbătorit cu acest număr pe teren, după ce s-au încununat campionii aceseti stagiuni.

FCSB-ul nu are ce să caute în Ghencea, atât timp cât ei nu respectă hotărârile instanței de judecată. Au demonstrat din nou că sunt de rea credință. Au fost puși jucătorii, cred, să se pozeze că au câștigat nu știu câte titluri, 27, ceva de genul ăsta, în condițiile în care ei nu au cum să aibă acest număr de titluri”, a declarat Florin Talpan, conform sport.ro.

Reclamă

FCSB va lua startul în sezonul viitor pe 9 sau 10 iulie, atunci când este programată partida tur din primul tur preliminar din Champions League, urmând ca returul să se dispute o săptămâna mai târziu. În perioada respectivă, pe Arena Naţională se vor desfăşura concerte, astfel că stadionul nu va fi disponibil pentru meciuri de fotbal.

Mihai Stoica a anunţat că FCSB va juca în Ghencea

FCSB se „mută” în sezonul viitor, iar Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii. Atunci când Arena Naţională va fi ocupată, roş-albaştrii îşi vor disputa partidele pe stadionul din Ghencea.

Mihai Stoica a dezvăluit că FCSB va disputa primele meciuri ale viitorului sezon pe arena din Ghencea. În perioada respectivă, pe Arena Naţională se vor desfăşura concerte, astfel că cel mai mare stadion al ţării este indisponibil pentru meciuri de fotbal.

Reclamă 4 / 0/3

Nu ai cum să doreşti să joci în altă parte, nu vor fi meciuri sub 6.000, ca să jucăm pe Arc. Ne-am ţinut de cuvânt, nu am forţat să jucăm în Ghencea niciodată, ci doar când Arena Naţională nu ne poate primi.

Asta e situaţia. Când Arena Naţională e disponibilă, jucăm. Avem Ghencea, atât”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:49 VIDEOOleksandr Usyk a început să plângă la conferinţa de presă! Momente tulburătoare pentru colosul care l-a bătut pe Tyson Fury 7:26 Simona Halep s-a retras de la Rabat Open 7:08 VIDEOOleksandr Usyk l-a învins pe Tyson Fury. Moment pentru istorie: prima înfrângere a britanicului. Suma colosală câştigată de Usyk 6:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige 0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
18
mai
23:28
Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer
Vezi toate știrile
Citește și