Închide meniul
Foto

Gest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 aprilie 2024, 22:14

Reclamă
Gest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş

Gest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi - FCSB

Florinel Coman, cu tricoul lui Vlad Chiricheş / Captură Orange Sport

Gest fabulos făcut de Florinel Coman, imediat după ce a marcat în meciul Sepsi – FCSB, din etapa a 6-a a play-off-ului Ligii 1. Starul roş-albaştrilor a ţinut să îi dedice golul coechipierului său care s-a accidentat şi are şanse infime să mai joace în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 10, „Mbappe” Coman a primit o pasă perfectă de la Alex Băluţă şi l-a „executat” pe Roland Niczuly. Imediat după, a sărbătorit alături de coechipieri reuşita cu numărul 18 în această ediţie de campionat.

Gest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB

Florinel Coman a făcut imediat rost de un tricou cu numele lui Vlad Chiricheş şi l-a ţinut în timpul horei bucuriei. A fost ajutat de Darius Olaru, iar imaginile s-au viralizat imediat (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS)

Bucuria atacantului de 26 de ani a fost de scurtă durată. Coman s-a accidentat la scurt timp distanţă şi a fost schimbat, în minutul 18, cu David Miculescu.

Vlad Chiricheş s-a accidentat după un duel cu Albion Rrahmani şi a fost nevoie să fie schimbat cu Dawa în derby-ul FCSB – Rapid. Gigi Becali a dezvăluit că Chiricheş va absenta o lună din echipa FCSB-ului.

Reclamă

(n.r.: Despre Chiricheş ce se mai aude?) 4 săptămâni. Asta e. Îmi pare rău de el. S-a antrenat foarte bine, deja era o soluţie. Am câştigat 4 meciuri cu el în teren, mi se pare. E mare lucru. Nu era el, nu se ştia ce se întâmpla”, a declarat astăzi Gigi Becali la palat.

Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar

Florinel Coman a fost avertizat să nu se transfere în Qatar. Golgheterul Ligii 1 s-ar fi înţeles deja cu Al-Duhail, iar şeicii sunt gata să îi achite clauza de cinci milioane de euro pe care o are la FCSB.

Florin Manea, impresarul care a intermediat transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham, e convins că „Mbappe” Coman face o greşeală uriaşă dacă acceptă să joace în Qatar.

Reclamă 4 / 0/3

Atacantul de la FCSB a fost tentat cu un salariu stagional de 2 milioane de euro. În cei 4 ani de contract ar urma să încaseze, cu tot cu bonusuri, aproximativ 10 milioane de euro.

„Pe Coman, eu nu l-aș fi sfătuit niciodată să meargă în Qatar. El știe mai bine, are oameni care îl sfătuiesc. Mie și dacă mi-ar da 50 milioane nu m-aș duce în Qatar. Poate e greșit și e bine pentru el să încaseze acel salariu mare, dar cred că avea timp, s-a grăbit un pic„, a declarat Florin Manea la playsport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea Vezi toate știrile
Citește și