Închide meniul

Gesturile golăneşti ale lui Dorinel Munteanu, taxate în direct: „Ce poate fi mai grav? Să-l bată, nu?”

Dan Roșu Publicat: 21 septembrie 2024, 10:41

Reclamă
Gesturile golăneşti ale lui Dorinel Munteanu, taxate în direct: „Ce poate fi mai grav? Să-l bată, nu?

Gesturile golăneşti ale lui Dorinel Munteanu, taxate în direct

Dorinel Munteanu, în timpul unui meci - Profimedia Images

Gesturile golăneşti ale lui Dorinel Munteanu, din timpul meciului Oţelul – Dinamo 1-1, au fost comentate de un antrenor care a condus-o în trecut pe Dinamo, Florin Bratu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Munteanu l-a tras de guler pe David Maftei, în prima repriză, motivul invocat de fostul mare internaţional fiind că jucătorul său nu l-a privit în ochi atunci când a vorbit cu el. „Trebuia să fiu şi mai dur”, e declaraţia care l-a făcut pe Bratu să critice ieşirea lui Munteanu.

Gesturile golăneşti ale lui Dorinel Munteanu, taxate în direct

„E foarte grav ce spune, din punctul meu de vedere. Nu sunt părtaș la așa ceva, sincer. Eu cred că e încă supărat. Ce poate să însemne mai grav? Să-l bată, nu? Să-i dea vreo palmă, vreun pumn, mă gândesc și eu.

A spus-o răspicat, era foarte supărat, nervos. Înțeleg că e nervos, e încărcat din punct de vedere emoțional. Am văzut declarații și înainte de meci, erau niște contre cu Dinamo. Văzând ce a declarat, e inacceptabil”, a spus Bratu, citat de digisport.ro.

Dorinel Munteanu: „Trebuia să fiu mai dur”

La finalul meciului, Dorinel Munteanu a comentat pe seama momentului greu de privit în 2024, la un meci de fotbal. Culmea e că antrenorul neînvins al Galaţiului a susţinut că trebuia să fie şi mai dur cu fundaşul dreapta de 20 de ani împrumutat pentru acest sezon de la Farul Constanţa.

Reclamă
Reclamă

„Indiferent ce jucător este, din bunul simţ trebuie să se uite la mine. Maftei nu s-a uitat, l-am atenţionat puţin, foarte dur, trebuia să fiu şi mai dur. E uşor să comentezi, dar e mult mai greu să fac ce fac eu aici, cu jucătorii care nu au bunul simţ ca măcar să se uite la mine.

Să fie clar pentru toţi, cât eu sunt antrenor, trebuie să respecţi ce spun eu. Au fost momente şi momente când am sărit calul, dar ce ţine de joc, nu este cale de înţelegere.

Ei trebuie să respecte sarcinile mele, nu să mă subestimeze, să se uite prin tribune, nu sunt antrenor care primeşte telefoane din tribună, am adus echipa din Liga a 3-a. De ce nu comentează trei zile acel penalty? Să vadă diferenţa de la penalty-ul dat pentru Dinamo şi cel pe care nu l-a dat pentru noi”, a spus Dorinel Munteanu, pentru sursa citată anterior.

Reclamă
Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25 27 sept.

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21 27 sept.

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09 27 sept.

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii” 6 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut
Citește și