Închide meniul

Gică Hagi se gândește deja la sezonul viitor: „Asta trebuie să schimbăm!” Ce a spus despre transferul lui Denis Alibec

Viviana Moraru Publicat: 12 mai 2024, 13:41

Reclamă
Gică Hagi se gândește deja la sezonul viitor: Asta trebuie să schimbăm!” Ce a spus despre transferul lui Denis Alibec

Gică Hagi se gândește deja la sezonul viitor și a vorbit despre transferul lui Denis Alibec

Gică Hagi, în timpul unei conferințe de presă/ AntenaSport

Gică Hagi se gândește deja la sezonul viitor și a oferit un mesaj clar despre transferul lui Denis Alibec. „Regele” a dezvăluit ce vrea să schimbe la Farul, pentru a se bate din nou pentru primele locuri din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De asemenea, Gică Hagi a prefațat și duelul cu Universitatea Craiova, care se va disputa luni, în format live text, pe AS.ro. Managerul de la Farul a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Costel Gâlcă, mărturisind că echipa din Bănie s-a schimbat de când a venit acesta pe banca ei.

Gică Hagi se gândește deja la sezonul viitor și a vorbit despre transferul lui Denis Alibec

Gică Hagi a transmis că accidentările i-au dat bătăi de cap în acest sezon, fiind primul lucru pe care vrea să-l îmbunătățească în sezonul viitor. De asemenea, întrebat despre Denis Alibec, „Regele” a declarat că nu se poate lupta cu FCSB, echipă care are un buget mult mai mare decât cel de la Farul.

Totodată, Hagi a mai precizat că vor exista și plecări de la echipă, în vară, însă până atunci își dorește victoria în ultimul meci disputat pe teren propriu în acest sezon, cu Universitatea Craiova.

Mult a fost, puțin a rămas, suntem la final de an. Avem un meci important, putem spune decisiv, avem nevoie de victorie. Din punctul meu de vedere, cu ei am jucat foarte bine în acest an, sperăm să o facem la fel. Craiova e schimbată de când a venit Costel, un antrenor pe care îl apreciez.

Reclamă
Reclamă 4

Primul obiectiv a fost intrarea în play-off, ne dorim să participăm în cupele europene. Nu am avut constanță tot anul. Nu am fost la aceeași linie ca anul trecut, mulți jucători accidentați, nu au avut continuitate, puține prezențe, dar când am fost toți echipa a arătat foarte bine. Punctul cel mai negativ au fost accidentările multe, jucătorii au lipsit mult, căpitanul s-a accidentat la început.

„Alibec decide singur!”

Am avut 6-7 jucători care au lipsit mereu, acesta e primul lucru pe care trebuie să-l schimbăm la anul. Jucătorii să fie sănătoși, să fie la antrenament, să se antreneze bine, că altfel nu ai cum să dai un randament bun. La anul trebuie să schimbăm acest aspect medical.

Vor fi și despărțiri, așa e în viață, le mulțumesc tuturor. N-am știut să trăim ca niște campioni, asta trebuie să învețe. Un campion nu se satură. Vrea să devină mai bun în fiecare zi.

Reclamă 4 / 0/3

Alibec își decide viitorul lui, nu decidem noi. Nu avem noi banii cei mai mulți, avem limite. E greu să concurezi cu cei mai buni din România. Nu uitați, avem cea mai bună academia, mulți copii. Avem de unde să alegem jucători. La anul veți vedea mulți dintre ei. E un jucător de-al casei, e născut aici, dar totul se rezumă la bani. Asta e realitatea. Toți au nevoie de bani. Și Farul are nevoie dacă vrea să facă performanță, altfel e greu să te ții de ceilalți”, a declarat Gică Hagi, la conferința de presă.

Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
17:31

OFICIAL | Dani Coman a semnat şi e din nou preşedinte! Clubul de tradiţie pe care îl va conduce

17:30

LIVE VIDEOSesiunea de antrenamente de la Porsche Mobil 1 Supercup Monte Carlo 2024 e ACUM în AntenaPLAY!

17:20

LIVE VIDEOCanada – Slovacia și Elveția – Germania se joacă ACUM în AntenaPLAY! Programul fazelor finale de la CM de hochei

16:58

Corvinul a pus ochii pe un fost jucător de la FCSB pentru preliminariile Europa League. Lovitura pregătită de câștigătoarea Cupei

16:48

VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 mai 2024

16:43

FotoCum a ajuns să arate Iulian Filipescu la 50 de ani! Declarații rare ale fostului internațional „de aur”, retras din viața publică

1 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 2 VIDEOMax Verstappen, pole position la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola! Cursa e LIVE pe Antena 1 și AntenaPLAY (duminică, 15:45) 3 VIDEORăzvan Lucescu este campion în Grecia cu PAOK! Românul a cucerit titlul pe terenul rivalei. Aris – PAOK 1-2 a fost în AntenaPLAY! 4 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 5 FotoPe cine poate întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League! Un posibil adversar a „spulberat” FCSB! 6 VIDEOSami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola! Goethe a terminat pe 2. A fost spectacol în AntenaPLAY
Citește și