Închide meniul

Gol de la mijlocul terenului în Liga 1, în Botoşani – Gloria Buzău! Execuţie cum rar se vede

Viviana Moraru Publicat: 20 septembrie 2024, 19:48

Reclamă
Gol de la mijlocul terenului în Liga 1, în Botoşani – Gloria Buzău! Execuţie cum rar se vede

Gol de la mijlocul terenului în Liga 1, în Botoşani - Gloria Buzău

Aldair Ferreira a marcat superb în Botoşani - Gloria Buzău/ Captură Digi Sport

S-a marcat un gol de la mijlocul terenului în Liga 1, în duelul dintre Botoşani şi Gloria Buzău. Aldair Ferreira a avut o execuţie de zile mari, cum rar se vede în fotbalul românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Botoşani a primit vizita nou-promovatei Gloria Buzău, în etapa a zecea din Liga 1. Cele două echipe se aflau pe ultimele locuri din clasament, înaintea confruntării directe.

Gol de la mijlocul terenului în Liga 1, în Botoşani – Gloria Buzău

Aldair Ferreira a punctat superb în duelul cu Gloria Buzău. Mijlocaşul angolez a dus-o pe Botoşani în avantaj în minutul 74. Acesta a şutat imparabil de la mijlocul terenului, din pasa lui Andrei Miron, iar portarul Lazar nu a mai avut nicio şansă.

Gloria Buzău a fost cea care a deschis scorul în duelul din etapa a zecea a Ligii 1. Constantin Budescu a marcat pentru formaţia lui Eugen Neagoe.

Ulterior, în minutul 69, Botoşani a restabilit egalitatea, după ce Mouaddib a marcat. La doar cinci minute distanţă, moldovenii au marcat din nou prin Aldair.

Reclamă
Reclamă

Botoşani nu a condus prea mult timp pe tabelă, deoarece Gloria Buzău a marcat. Constantin Budescu a „provocat” autogolul lui Matricardi. În minutul 90 însă, Ongenda a marcat pentru Botoşani.

Echipele de start:

FC Botoșani (3-5-2): Pap – Salomon, Miron, Matricardi – Adams, Ferreira, Florescu, Bodișteanu, Țigănașu – Kaprof, Lopez
Rezerve: Ciobanu, Petro, Sadiku, Șeroni, Pavlovic, David, Mouaddib, Da Silva Junior, Mitrov, Pănoiu, Chica Roșa, Ongenda
Antrenor: Liviu Ciobotariu

Reclamă

Gloria Buzău (4-3-3): Lazar – Scheda, Turda, Cestor, Dumitrașcu – Albu, Akhmatov, Tavares – Jipa, Matos, Budescu
Rezerve: Greab, Pîrvulescu, Lovric, Dobrosavlevici, Grosu, Călin, Canadija, Tescan, Dumitru, Ișfan, Stan
Antrenor: Eugen Neagoe

Constantin Budescu, mesaj savuros după egalul cu Oțelul

Constantin Budescu a transmis un mesaj savuros, după egalul obținut de Gloria Buzău, cu Oțelul. Mijlocașul a transmis că depune efort în funcție de rezultatul de pe tabela de marcaj.

Constantin Budescu a fost titularizat de Eugen Neagoe, în primul meci al antrenorului pe banca Gloriei Buzău. Mijlocașul a transmis că echipa sa ar fi putut obține mai mult din duelul cu Oțelul.

Puteam mai mult în această seară. Alerg tot timpul, dar depinde de rezultate. Când sunt proaste, nu alerg așa mult. Când sunt bune, aleargă toată lumea, toți joacă bine. Neagoe nu a apucat să schimbe prea multe. Rezultatele te țin în funcție. Ne pare rău pentru el (n.r.- pentru Andrei Prepeliță), asta e viața antrenorilor.

A venit domnul Eugen și încercăm să adunăm puncte. Să știți că am întâlnit un public frumos la Buzău. Oamenii știu fotbal, cred că le era dor de meciurile de Liga 1. Se bucură de fotbal cu noi. Am cerut roșu (n.r.- la un fault asupra sa), nu cred că s-a dat nici galben.

Cred că a lăsat avantaj. Ar fi putut intervenit VAR-ul. Meritam o victorie, am jucat mai bine decât ei, dar ne mulțumim și cu acest egal. Ne dorim să ne salvăm de la retrogradare”, a declarat Constantin Budescu, conform digisport.ro.

Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:36

Daniel Ricciardo s-a despărţit de RB! Anunţul oficial făcut de echipa din Formula 1: „Ne va lipsi!”

21:28

„M-a surprins Gigi Becali!” Ilie Dumitrescu a văzut echipa de start a FCSB-ului şi a tras un semnal de alarmă

21:15

Radu Drăguşin, titular în Tottenham – Qarabag! Start întârziat la duelul din Europa League

21:00

FCSB – RFS LIVE TEXT (22:00). Campioana României își începe aventura în Europa League! Echipele de start

20:39

FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?”

20:34

VideoJucătorii de naţională ai lui Mircea Lucescu joacă tare în Liga Punctelor! Ianis Hagi: „Susţineţi viitorii campioni ai României!”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și