Închide meniul

„Jucători sunt, să vedem câţi sunt fotbalişti!” Dan Petrescu cere transferuri la CFR Cluj, înaintea meciului cu Dinamo

Viviana Moraru Publicat: 13 iulie 2024, 19:49

Reclamă
„Jucători sunt, să vedem câţi sunt fotbalişti! Dan Petrescu cere transferuri la CFR Cluj, înaintea meciului cu Dinamo

Dan Petrescu cere transferuri la CFR Cluj

Dan Petrescu, în timpul unei conferinţe de presă

Dan Petrescu cere transferuri la CFR Cluj, înaintea meciului cu Dinamo. Antrenorul clujenilor a transmis că îşi mai doreşte întăriri, urmând să evalueze şi jucătorii pe care deja îi are în echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj va debuta în noul sezon într-un meci contra lui Dinamo, meci care se va disputa în Gruia. Partida se va desfăşura duminică, de la ora 19:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Dan Petrescu cere transferuri la CFR Cluj, înaintea meciului cu Dinamo

Dan Petrescu a transmis că nu este mulţumit de lotul său, date fiind plecările lui Muhar şi Otele. Acesta a transmis însă că înţelege politica clubului, deoarece s-a încasat suma de 4,5 milioane de euro în schimbul celor doi.

De asemenea, Dan Petrescu a transmis că în meciul cu Dinamo, nu va miza pe mulţi nou-veniţi, deoarece aceştia nu sunt puşi la punct cu pregătire fizică. „Bursucul” a mai dat de înţeles că noil transferuri vor fi analizate, pentru a se stabilit câţi dintre jucătorii veniţi sunt cu adevărat fotbalişti.

„Am muncit foarte mult, au fost multe meciuri amicale, turneu de pregătire. Cel mai important e să fim pregătiţi, dar nu e uşor nimic, aţi văzut şi primele rezultate din campionat, nu e nimic uşor.

Reclamă
Reclamă 4

(N.r. Sunteţi mulţumit de lot) Tot timpul vrem mai mult, când pierzi cei mai buni marcatori, nu poţi să fii fericit. Trebuie să înţeleg şi clubul, trebuie să vindem jucători şi să aducem alţii în locul lor, dar Otele şi Muhar vor fi greu de înlocuit.

Nu suntem unde îmi doresc, nici ca jucători, nici ca tactică, au venit zece jucători, nu ştiu câţi vor fi titulari. Echipa nu e unde vreau eu, nu cred că o echipă va fi mulţumită de primul meci, poate doar Corvinul.

Sper să am o surpriză plăcută mâine. Ca număr de jucător, sunt foarte mulţi, dar să vedem şi care sunt fotbalişti, că jucători sunt, dar fotbalişti trebuie să fie pe teren, la meciuri”, a declarat Dan Petrescu, la conferinţa de presă.

Reclamă

Meriton Korenica, ultimul jucător transferat de CFR Cluj

Dan Petrescu a reuşit un nou transfer la CFR Cluj! Jucătorul kosovar Meriton Korenica (27 de ani) va evolua pentru echipa din Gruia.

Cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 400.000 de euro, Meriton are 5 prezenţe în naţionala statului Kosovo.

Site-ul transfermarkt.com l-a dat deja ca şi transferat la CFR Cluj pe Meriton Korenica. Jucătorul de 27 de ani poate evolua atât pe banda dreaptă, cât şi pe cea stângă, la mijlocul terenului.

”Am ajuns la un acord cu CFR Cluj, echipa din prima ligă a României, pentru transferul jucătorului Meriton Korenca.

Vrem să îi mulțumim lui Meriton Korenica pentru serviciile aduse clubului nostru și să îi urăm succes în carieră”, a transmis anterior echipa turcă Manisa, din liga a doua, care îl deţinea pe Korenica.

De-a lungul carierei, Korenica a jucat la KF Rahoveci, Shkendija Tetovo, Metalurg Skopje, KF Liria, FC Prishtina, FC Ballkani și Manisa. El are trei titluri de campion în Kosovo, obţinute cu FC Ballkani (în sezoanele 2021-2022, 2022-2023 şi 2023-2024). Manisa l-a cumpărat în septembrie 2023 pe Korenica. În ianuarie 2024, turcii au decis să îl împrumute la FC Ballkani, echipa de la care îl transferaseră.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:42

Constantin Budescu a tras un semnal de alarmă, după ce a fost huiduit de fanii fostei sale echipe!

23:26

William Baeten a fost prezentat oficial la FCSB! Când va putea debuta la echipa lui Gigi Becali

23:25

Petrolul – Gloria Buzău 0-0. Mehmet Topal nu a reuşit să câştige la debutul în Liga 1. Gicu Grozav a ratat un penalty!

23:23

CSA Steaua a primit o ofertă scrisă de asociere pentru a obţine dreptul de promovare în Liga 1!

23:06

FotoPrimele imagini cu William Baeten la antrenament, după transferul la FCSB! Cum s-a pregătit noul jucător al campioanei

23:02

EXCLUSIVFederico Piovaccari a spus care sunt cei doi jucători ai FCSB-ului care îl impresionează: „Am urmărit mereu echipa”

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 Spania a scris istorie şi a devenit cea mai titrată naţională din Europa! Succes uriaş la EURO 2024, în finala cu Anglia 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și