Închide meniul

Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!”

Viviana Moraru Publicat: 24 aprilie 2024, 21:16

Reclamă
Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!

Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul

Louis Munteanu, în timpul unui meci la Farul/ Profimedia

Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul, după ce a marcat în duelul cu Rapid. Atacantul lui Gică Hagi a transmis că rămâne de văzut ce oferte va primi la finalul sezonului, atunci când îi expiră împrumutul la formaţia constănţeană. Şi Gigi Becali şi-a exprimat dorinţa de a-l transfera pe Munteanu la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul a urcat din nou pe locul secund în Liga 1, după ce a învins-o pe Rapid cu 3-1. Louis Munteanu, Luca Andronache şi Amine Benchaib au punctat pentru formaţia lui Gică Hagi.

Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani

Louis Munteanu a fost extrem de bucuros, după victoria obţinută de Farul împotriva Rapidului. Atacantul a transmis un mesaj savuros şi despre Marian Aioani, prietenul său de la formaţia giuleşteană, în poarta căruia a marcat din nou.

Întrebat despre viitorul lui, Louis Munteanu a dat răspunsul imediat şi a declarat că îşi doreşte să prindă un transfer în străinătate, la finalul sezonului. De asemenea, atacantul lui Gică Hagi şi-a exprimat dorinţa de a juca şi la EURO 2024.

„(N.r. E mulţumit Gică Hagi de tine) Şi eu cred că e mulţumit, îmi dă încredere, se vede în jocul meu. O victorie mare, un adversar bun şi suntem fericiţi că am legat trei victorii, sperăm să o ţinem tot aşa.- Aioni, clientul meu. Am văzut că s-a lovit, îmi pare rău. Dar cu siguranţă o să râdem pe tema asta.

Reclamă

Am făcut meciuri bune şi când făceam egal, primeam goluri prin minutul 90. Aşa a fost să fie în acest sezon, suntem fericiţi că jucăm aşa de bine în play-off. Munca mea de zi cu zi, anul trecut am dat tot zece. Vreau să dau mai multe în sezonul acesta, sper să depăşesc.

(N.r. Ce se întâmplă cu tine din vară) Nu ştiu nici eu. Vreau să plec afară, dar să vedem ce oferte vor fi. Mai am patru meciuri, mă distrez pe teren şi sper să am evoluţii cât mai bune la echipa care m-a crescut. Dacă voi juca tot aşa, cred că da, sper să fiu la EURO. Sper să vorbesc pe teren. Nu, nu mi-au spus nimic, nu cred că trebuie să-mi dea mie vreo explicaţie”, a declarat Louis Munteanu, conform digisport.ro.

Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată

În minutul 64 a avut loc o fază controversată în Farul – Rapid. La 1-1, echipa lui Gică Hagi a trimis balonul în poartă prin Mihai Popescu, cel care l-a învins pe Drăghia cu o lovitură de cap din interiorul careului. Cu toate acestea, asistentul a semnalizat offside de la marginea terenului.

Reclamă 4 / 0/3

Decizia l-a scos din sărite pe Ciprian Marica. Acţionarul celor de la Farul a început să gesticuleze în lojă, fiind nemulţumit de decizia luată de asistent. Faza a fost revăzută de oficialii din camera VAR, dar decizia luată în teren a rămas.

Grameni a centrat în minutul 64, iar mingea a ajuns la Mihai Popescu, cel care a trimis balonul în poartă. Chiar dacă Popescu nu era în offside, asistentul a ridicat fanionul, cel mai probabil, din cauza lui Boli. Acesta nu a ajuns la balon, dar se afla în offside în momentul centrării şi i-a influenţat pe apărătorii giuleştenilor.

Pe transmisiunea tv au fost surprinşi apoi Ciprian Marica şi Gică Popescu. Acţionarul clubului de la malul mării a fost extrem de nemulţumit de decizia asistentului de a anula golul şi a început să gesticuleze în lojă, în timp ce Gică Popescu a părut să fie resemnat.

Din fericire pentru aceştia, jucătorii lui Gică Hagi au reacţionat imediat. Andronache şi Benchaib au marcat în minutele 67 şi 69 şi au dus scorul la 3-1.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și