Închide meniul

Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 mai 2024, 11:19

Reclamă
Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă

Mihai Rotaru a anunţat ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă

Mihai Rotaru, într-o conferinţă de presă / AS.ro

Mihai Rotaru a recunoscut, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv trebuie să îndeplinească Costel Gâlcă. Oltenii se luptă cu CFR Cluj şi Farul pentru calificarea în cupele europene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul grupării din Bănie a dezvăluit că îşi doreşte cu orice preţ clasarea pe locul secund în Liga 1. Alb-albaştrii sunt la egalitatea de puncte cu CFR Cluj şi au cu două puncte mai mult decât echipa lui Gică Hagi.

Mihai Rotaru a anunţat ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă

Costel Gâlcă este în faţa meciului cu FCSB, echipă pe care a ajutat-o să câştige ultimul titlu, în 2015. Roş-albaştrii tocmai au „spart gheaţa” şi şi-au asigurat matematic primul loc în Liga 1.

Noi ne dorim să fim vicecampioana României, ne-am dorit să fim campioana României, dar am ieșit din această cursă. Acum da, vrem să fim vicecampioni.

Este o luptă de care pe care, dar nu e vorba doar de locul doi, e vorba de podium și poate fi vorba și de locul patru în ceea ce înseamnă cupele europene”, a declarat Mihai Rotaru pentru sport.ro.

Reclamă

Derby-ul Universitatea Craiova – FCSB va fi luni, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro. Echipa patronată de Mihai Rotaru mai are de jucat în play-off cu Farul şi Sepsi.

Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid

Costel Gâlcă a făcut o declaraţie neaşteptată după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid. Creţu a marcat golul victoriei în minutul 90+6 al meciului, dar Gâlcă e convins că oltenii puteau câştiga şi la 3 goluri diferenţă.

Cred că am început destul de bine meciul. Ne-am creat ocazii și am avut șansa de a ne desprinde și de a câștiga chiar la trei goluri diferență. Au marcat pe greșelile noastre. Și-au creat unele ocazii.

Reclamă 4 / 0/3

În afară de goluri, de pase de gol, Crețu a avut o poziționare foarte bună în centrul terenului. Am avut o dezorganizare în mai multe momente ale meciului, dar avem nevoie de timp.

Sunt fericit că am luat cele trei puncte. Cred că trebuie să avem mai multă siguranță și în atac și în apărare.

Pentru mine Ivan este atacant, dar joacă de mult timp extremă. Se simte bine pentru că a avut goluri în acest meciuri și pentru că poziția lui în teren și sprijinul colegilor îi dau mai multe opțiuni.

Trebuie să avem atitudine, personalitate, iar ceea ce lucrăm să se vadă în meciuri. Baiaram a ieșit din teren, vedem rezultatul mâine poimâine”, a declarat, pentru digisport.ro, antrenorul Universităţii Craiova, Costel Gâlcă, după meciul câştigat cu Rapid.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:16 VIDEOInter Miami, victorie fabuloasă în MLS! Colegul lui Messi a intrat pe teren și a marcat imediat un gol de senzație, în prelungiri 8:58 Ce adversare poate întâlni CFR Cluj în preliminariile UEFA Conference League. Echipa lui Dan Petrescu e cap de serie în turul 2 8:33 Cristi Balaj se întoarce la CFR Cluj! Răsturnare de situație în Gruia. Acord total cu Neluțu Varga 8:16 Victor Becali, anunțul momentului despre viitorul lui Dennis Man. Ce se întâmplă cu românul, după promovarea Parmei în Serie A 7:49 VIDEOOleksandr Usyk a început să plângă la conferinţa de presă! Momente tulburătoare pentru colosul care l-a bătut pe Tyson Fury 7:26 Simona Halep s-a retras de la Rabat Open 7:08 VIDEOOleksandr Usyk l-a învins pe Tyson Fury. Moment pentru istorie: prima înfrângere a britanicului. Suma colosală câştigată de Usyk 6:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige 0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” Vezi toate știrile
Citește și