Închide meniul

Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el”

Dan Roșu Publicat: 27 aprilie 2024, 8:19

Reclamă
Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el

Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat

Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat - Profimedia Images

Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat şi este vorba de o surpriză uriaşă. Răzvan Lucescu e cel cu care Meme a fost aproape să lucreze la Urziceni. Putem spune că este o surpriză, ţinând cont de faptul că antrenorul lui PAOK nu şi-a ascuns niciodată antipatia pentru culorile roş-albastre.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Pe Răzvan poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el. (n.r. Şi cu Dan Petrescu?) Da! La mine sunt uşor alegerile de făcut. Nu! Antrenorul trebuie să fie un cumul de calităţi, nu doar sa ştie să antreneze sau să facă rezultate.

Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat

Pur şi simplu aşa te duce viaţă, să cunoşti oamenii mai bine şi să îţi dai seama că ai multe în comun. Îl apreciez enorm! L-am dorit mult la Urziceni, am fost aproape aproape

Prima este o declaraţie pe care a dat-o fostul golgheter al Franţei şi al Turcei cu care el lucra în Arabia Saudită care a zis că Lucescu e cel mai bun antrenor cu care a lucrat vreodată! Pentru mine asta a fost suficient

Şi a doua tot despre Răzvan, faptul că succesul şi tot ce a realizat în ultima vreme, care l-au făcut, de asemenea, să se desprindă de numele lui Mircea! Era greu, el şi-a dezlipit eticheta singur.

Reclamă

Câştigând mulţi bani, iar asta în loc să îl facă mai distant de noi muritorii de rând, l-a făcut mult mai uman! Este un om cu care te întâlneşti şi îţi face plăcere să stai de vorba. Nu îţi vorbeşte de sus, când succesul te schimbă în bine înseamnă că ai valoare, ai caracter”, a spus Stoica, citat de orangesport.ro.

Răzvan Lucescu luptă pentru titlu în Grecia

Până la o eventuală colaborare cu Mihai Stoica, Răzvan Lucescu luptă să câştige al doilea titlu cu PAOK, iar ultimele trei etape ale play-off-ului din Grecia pot fi urmărite live în AntenaPLAY.

Urmează o etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu în lupta pentru titlul din Superliga din Grecia. PAOK – AEK se va desfăşura duminică, de la ora 19:30, live în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

Cu trei etape rămase de disputat, PAOK e la şapte puncte în spatele liderului AEK, dar şi la trei lungimi de Panathinaikos (2). Un aspect important este meciul în minus pe care PAOK îl are de disputat cu Olympiacos, pe teren propriu, pe 12 mai.

Astfel, dacă va aduna şase puncte din cele două derby-uri, PAOK va ajunge la doar un punct în spatele campioanei. Echipa din Salonic ar putea să spere la încă un pas greşit al lui AEK pentru a deveni campioană a doua oară sub mandatul lui Răzvan Lucescu.

Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12
mai
0:20
Mesajul lui Dan Petrescu pentru Gigi Becali, după ce FCSB a luat titlul: ” Nu pot decât să-l felicit! Merită!”
12
mai
0:00
VideoVlad Chiricheş, imagini memorabile. A început să danseze în faţa fanilor. Tavi Popescu, autograf pentru şoferul autocarului
23:50 VIDEONorvegia – Cehia și SUA – Germania au fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dueluri spectaculoase la Campionatul Mondial de hochei 23:35 VIDEOCrawley s-a calificat în finala barajului de promovare în League One! Se va duela cu Crewe, live în AntenaPLAY 23:21 Gigi Becali, mesaj categoric despre situaţia lui Elias Charalambous, după ce FCSB a primit trofeul de campioană 23:12 „Urmează EURO?” Răspunsul dat imediat de Vlad Chiricheş, după ce FCSB a primit trofeul de campioană: „Am puteri supranaturale!” 23:12 Florinel Coman, anunţ despre viitorul său după ce a primit medalia de campion: „A ieşit patronul şi v-a spus!” 22:49 FotoImagini fabuloase pe Arena Naţională! Nebunia s-a declanşat după ce Olaru a ridicat trofeul. Ilie Năstase a venit pe scenă 22:36 Motivul incredibil pentru care Becali nu e lăsat de familie să vândă echipa: „Te mai uiţi la televizor, mai faci o schimbare!” 22:23 Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre transferul lui Denis Alibec la FCSB! Salariul pe care i l-a propus Vezi toate știrile
Citește și