Închide meniul

Mihai Stoica, anunţ de ultimă oră despre Andrei Vlad! Ce se întâmplă cu „Messi al portarilor”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 iunie 2024, 20:10

Reclamă
Mihai Stoica, anunţ de ultimă oră despre Andrei Vlad! Ce se întâmplă cu „Messi al portarilor

Mihai Stoica, anunţ de ultimă oră despre Andrei Vlad

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mihai Stoica a făcut un anunţ de ultimă oră despre Andrei Vlad. Portarul a obţinut acordul lui Gigi Becali să îşi caute echipă. Mihai Stoica a spus că portarul nu şi-a găsit o nouă echipă şi dacă va veni la reunire va rămâne la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a plătit 400.000 de euro pentru a-l transfera pe Vlad, în 2017, de la Universitatea Craiova, dar a pierdut lupta pentru un post de titular cu Ştefan Târnovanu.

Mihai Stoica, anunţ de ultimă oră despre Andrei Vlad

„Vlad a spus că pleacă gratis în momentul în care îşi găseşte echipă. Dacă vine la reunire, s-a terminat, va juca la noi până la finalul contractului”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Gigi Becali îl lasă să plece de la FCSB gratis pe Andrei Vlad

Becali i-a pus o condiţie esenţială lui Messi al portarilor: să plece imediat de la echipă, pentru ca trupa din Berceni să aibă timp să-i găsească înlocuitor.

„Dacă vrea să plece, să plece. I-am dat hârtie în alb să o semneze. I-am zis că dacă vrea să plece, să plece acum pentru că îi dau drumul liber, fără niciun ban. Dacă nu pleacă acum nu îl mai las să plece. I-am spus lui Mihai să îi dea să semneze.

Reclamă
Reclamă 4

Domne, stai să găsesc. Păi, vrei să pleci sau nu vrei să pleci? Da, dar să îmi găsesc. Eu stau la cheremul tău, semnează hârtia că te las liber fără bani și după îți găsești. Să pot să îmi iau portar, după dacă ne apropiem la revedere, nu te mai las.

Dacă pleacă îmi iau portar, dar el vrea să plece, dar nu pleacă. Vreau să plec, dar dacă îmi găsesc. Sunt la cheremul tău?”, a spus Becali, citat de fanatik.ro.

Vlad a fost rezerva lui Ştefan Târnovanu şi în această ediţie de campionat. Portarul în vârstă de 25 de ani a jucat un singur meci, cu Rapid, în ultima etapă a play-off-ului.

Reclamă

„Viitorul meu este incert, îmi doresc să joc, asta am declarat mereu, sunt aici, am contract până în iarnă, îl respect și după vom vedea ce se va întâmpla. Vorbiți cu conducerea echipei de oferte. Nu cred că am acceptat statutul de rezervă, am fost nevoit, nu înseamnă că am acceptat. Sunt perioade dificile în cariera unui sportiv, dar asta este”, a spus Andrei Vlad, după Rapid – FCSB 2-0.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
15:29

Cine este Virtus, adversara FCSB-ului din primul tur preliminar din Champions League

15:12

VIDEODenis Drăguş a început să plângă în timpul unui interviu, după România – Ucraina 3-0. Ce i-a arătat pe telefon un jurnalist turc

15:08

Programul complet al Marelui Premiu de la Barcelona! Cursa e duminică, în direct pe Antena 1 şi LIVE STREAM în AntenaPLAY (16:00)

14:55

BREAKING NEWSFCSB – Virtus, în primul tur preliminar din Champions League! Tragere la sorţi facilă pentru campionii României

14:05

„I-am făcut o ofertă de 1,4 miliarde de euro!” Lionel Messi, tentat cu cel mai mare salariu din istorie

14:05

Decizia luată de selecţionerul Belgiei, după înfrângerea şoc cu Slovacia! Doar 12 jucători s-au antrenat

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și