Închide meniul

Mihai Stoica îi spulberă visul lui Gigi Becali: „Aproape imposibil!” Planul stabilit pentru următorul sezon

Viviana Moraru Publicat: 13 iunie 2024, 10:14

Reclamă
Mihai Stoica îi spulberă visul lui Gigi Becali: „Aproape imposibil! Planul stabilit pentru următorul sezon

Mihai Stoica îi spulberă visul lui Gigi Becali

Mihai Stoica, înaintea unui meci / Hepta

Mihai Stoica îi spulberă visul lui Gigi Becali. MM este de părere că FCSB are şanse extrem de mici să se califice în grupele Champions League, fiind de părere că formaţia campioană are cele mai mari şansă să joace în grupele Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a transmis deja că visul său suprem este să o vadă pe FCSB din nou în grupele Champions League. Roş-albaştrii îşi vor afla adversara din primul tur preliminar pe 18 iunie, atunci când va avea loc tragerea la sorţi.

Mihai Stoica îi spulberă visul lui Gigi Becali

Mihai Stoica şi-a făcut planul pentru sezonul viitor şi a declarat că FCSB se va lupta pe două „fronturi”. MM speră ca roş-albaştrii să prindă grupele unei competiţii europene, având cele mai mari şanse să evolueze în Conference League.

De asemenea, preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB a mai transmis că echipa are nevoie de mai mulţi jucători, pentru a face faţă în ambele competiţii.

„Până în septembrie, mi-aș dori să jucăm la trei zile. De fapt, mi-aș dori să jucăm la trei zile și din septembrie încolo. Hai s-o luăm cinstit, sunt șanse foarte mari ca noi să ajungem în grupele Conference League. Adică sunt mai mari șanse să ajungem decât să n-ajungem în grupele Conference League.

Reclamă
Reclamă 4

Mai departe, Europa League, șanse mai mici, în Champions League aproape imposibil. Anul trecut, Farul a ieșit din primul tur și a jucat play-off-ul cu Helsinki. Putea să se califice.

Eu sper să jucăm în două competiții. Dacă vom face asta, nu putem să jucăm cu aceeași echipă în ambele competiții, mai ales la jucătorii de atac. Poate cu fundașii centrali mai joci la trei zile, deși nici aia nu e ok, și atunci trebuie să ai dubluri”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Mihai Stoica a dat detalii despre transferul lui Marius Ştefănescu la FCSB

Mihai Stoica a dat detalii despre transferul lui Marius Ştefănescu la FCSB. Oficialul „roş-albaştrilor” a dezvăluit că nu a participat deloc la discuţiile pentru această mutare.

Reclamă

”Dacă semnează, va fi jucătorul nostru. Deocamdată nu s-a materializat. Nu ştiu dacă pixul este departe, dacă este aproape, dacă are pastă. M-aş bucura să se concretizeze pentru că eu sunt fanul lui, după cum am mai spus, dar nu ştiu ce să zic. S-a discutat la alt nivel. Eu nu am participat deloc la discuţii.

(n.r. Ai vorbit vreodată cu el?) Da, cum vorbesc cu fotbaliştii altor echipe. M-am întâlnit pe aeroport cu el anul trecut. Nu am întâlnit oltean bleg, doar olteni hotărâţi. Este un altfel de oltean. (n.r. Unde băgaţi jucătorul U21?) Avem Tavi Popescu, Musi şi Pantea.

(n.r. Dacă rămâne Coman?) Mi-aş dori să jucăm la trei zile şi din septembrie încolo. Avem şanse foarte mari să ajungem în grupele Conference League. Anul trecut, Farul a ieşit din primul tur şi a jucat play-off-ul cu Helsinki şi puteau să se califice. Eu sper să mergem în două competiţii”, a declarat Mihai Stoica pentru orangesport.ro.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
16:25

LIVE VIDEOAmelie Foerester şi Alexandru Avasiloae, în finala de sincron platformă mixt a Campionatului European (16:30, AntenaPLAY)

16:05

Mircea Lucescu: „Pentru mine nu a existat niciodată o Generaţie de Aur”! Jucătorii naţionalei care l-au impresionat pe „Il Luce”

16:01

Edi Iordănescu, în top 10 selecţioneri ai României din toate timpurile

16:00

Turcia – Georgia, LIVE TEXT, 19:00! Primul meci din istorie pentru Georgia, la EURO! Echipele probabile

15:51

Corvinul – Paksi FC, în turul 1 preliminar al Europa League! Câştigătoarea Cupei României joacă meciul retur la Hunedoara

15:29

Cine este Virtus, adversara FCSB-ului din primul tur preliminar din Champions League

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și