Închide meniul

„Sunt fanul lui” Mihai Stoica a dat detalii despre transferul lui Marius Ştefănescu la FCSB: „Nu-i Dennis Man, nu-l vinzi afară”

Bogdan Stănescu Publicat: 12 iunie 2024, 23:41

Reclamă
„Sunt fanul lui Mihai Stoica a dat detalii despre transferul lui Marius Ştefănescu la FCSB: „Nu-i Dennis Man, nu-l vinzi afară

Mihai Stoica a dat detalii despre transferul lui Marius Ştefănescu la FCSB

Mihai Stoica, pe Arena Naţională / Profimedia Images

Mihai Stoica a dat detalii despre transferul lui Marius Ştefănescu la FCSB. Oficialul „roş-albaştrilor” a dezvăluit că nu a participat deloc la discuţiile pentru această mutare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„MM” Stoica a precizat că Sepsi nu ar fi discutat despre acest transfer pentru o sumă mai mică de 2 milioane de euro. Asta având în vedere că jumate din suma de transfer va merge către Viitorul Cluj.

„Sunt fanul lui” Mihai Stoica a dat detalii despre transferul lui Marius Ştefănescu la FCSB: „Nu-i Dennis Man, nu-l vinzi afară”

Dacă semnează, va fi jucătorul nostru. Deocamdată nu s-a materializat. Nu ştiu dacă pixul este departe, dacă este aproape, dacă are pastă. M-aş bucura să se concretizeze pentru că eu sunt fanul lui, după cum am mai spus, dar nu ştiu ce să zic. S-a discutat la alt nivel. Eu nu am participat deloc la discuţii. 

(n.r. Ai vorbit vreodată cu el?) Da, cum vorbesc cu fotbaliştii altor echipe. M-am întâlnit pe aeroport cu el anul trecut. Nu am întâlnit oltean bleg, doar olteni hotărâţi. Este un altfel de oltean. (n.r. Unde băgaţi jucătorul U21?) Avem Tavi Popescu, Musi şi Pantea.

(n.r. Dacă rămâne Coman?) Mi-aş dori să jucăm la trei zile şi din septembrie încolo. Avem şanse foarte mari să ajungem în grupele Conference League. Anul trecut, Farul a ieşit din primul tur şi a jucat play-off-ul cu Helsinki şi puteau să se califice. Eu sper să mergem în două competiţii”, a declarat Mihai Stoica pentru orangesport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

„E un jucător de 26 de ani, dar nu poţi să-l vinzi afară”

Sepsi are 50% din Ştefănescu. Nu decide Sepsi ce face cu Ştefănescu. 50% aparţine de clubul care l-a format. Sepsi nu discută sub un milion partea lor. De aia eu sunt încă reţinut (n.r. despre transfer).

E un jucător de 26 de ani, bun, cu tot respectul, dar nu poţi să-l vinzi afară. E un jucător care te poate ajuta, dar nu poate fi o investiţie. Gigi tot timpul a făcut transferuri din astea, ca să obţină profit. De-aia l-a laut pe Coman cu trei milioane de euro şi cere cinci. Nu-i Dennis Man, ce vârstă şi ce perspective avea.

Vrem neapărat să ne calificăm în grupe şi să luăm campionatul. Avem nevoie de două garnituri puternice. De aia ne-am bucurat că a revenit şi Edjouma. Poate experienţa asta în Serie B să-l fi transformat. 

Reclamă

Am insistat să-l ia (n.r. pe Ştefănescu). Jucătorii de care nu-ţi aminteşti să fi avut meciuri slabe sunt cei mai buni. Ai nevoie de jucători pe care să te bazezi, care joacă bine. Nu ştii niciodată dacă funcţionează să iasă dintr-un angrenaj şi să intre în altul. El a acoperit multe poziţii la Sepsi. Chiar dacă nu are talie, mi-a plăcut. Jucătorii ăştia buni se impun”, a mai declarat Mihai Stoica despre Marius Ştefănescu, pentru sursa citată.

„Mâine face vizita medicală!” Gigi Becali a dezvăluit că Marius Ștefănescu va fi jucătorul FCSB-ului! Cum s-a înțeles cu Laszlo Dioszegi

Gigi Becali a dezvăluit că Marius Ștefănescu va fi jucătorul FCSB-ului! Patronul campioanei nu s-a mai ferit și a făcut anunțul așteptat de fanii echipei.

Becali s-a înțeles cu Laszlo Dioszegi, chiar dacă acesta a spus că Ștefănescu nu va ajunge niciodată la FCSB.

În decursul zilei de 12 iunie au apărut informații conform cărora Gigi Becali a ajuns la un acord total pentru transferul lui Marius Ștefănescu la FCSB. Acum, patronul campioanei a confirmat informația și a anunțat că mijlocașul va face vizita medicală pe data de 13 iunie.

„Mâine face vizita medicală! Am terminat, da. Am dat ordin, mâine dimineaţă vine la vizita medicală.

Eu am vorbit cu el, cu Dioszegi… hai să îţi spun un lucru? Toată lumea ştia ca ai spus-o la nervi, când ţi-a vorbit aşa cineva despre un jucător şi un club. E o mare desconsiderare. La ora asta nu mai există blaturi, eu am pierdut cu Voluntari campionatul, cu finul meu.

(Reporter: Cât vă costă Ştefănescu?) Păi da’ nu, că este confidenţial (n.r. a început să zâmbească). Totul este parafat, totul este terminat, doar să mai facă vizita medicală şi gata. Trebuie să vină mâine jucătorul.

(n.r. Va intra în primul 11?) Păi de ce? L-am luat şi am dat mulţi bani ca să îl văd pe bancă. Chiar că am dat foarte mulţi bani. Da, da (n.r. peste 1 milion de euro). La nivel de salariu e acolo, aici a fost discuţia.

Aici m-a supărat că îi dădeam aproape dublu, dar… bravo lui, îmi place de el că e băiat deştept şi a negociat. Am luat un băiat deştept care a negociat. Normal că e contract pe cinci ani, dacă am dat atâţia bani pe el”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

 

 

Câte goluri va înscrie Cristiano Ronaldo la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:39 23 iun.

Situaţie fără precedent în grupa României de la EURO 2024! Niciodată nu s-a mai întâmplat asta la o ediţie de Campionat European

0:38 23 iun.

„E bine că am scăpat cu 2-0!” Basarab Panduru, concluzie dură după meciul cu Belgia: „Nu e corect scorul!”

0:18 23 iun.

Edi Iordănescu, prima reacție după Belgia – România 2-0! Pronostic uriaș pentru fani: „Sunt sigur de asta!”

0:18 23 iun.

„Nu ne demoralizăm!” Radu Drăguşin, mesaj de luptă după Belgia – România 2-0: „Avem cele mai mari şanse să ne calificăm”

0:15 23 iun.

Nicolae Stanciu, discurs de căpitan după Belgia – România 2-0: „Sunt mândru de toţi colegii! Rezolvăm calificarea cu Slovacia!”

0:06 23 iun.

„România trebuie să sufere până la ultimul meci” Denis Drăguș, prima reacție după Belgia – România 2-0!

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 3 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri” 4 FotoAnunţul făcut de soţia lui Andriy Lunin, cu o zi înainte de România – Ucraina. Reacţie despre ultimatumul de la Real Madrid 5 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 6 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3
Citește și