Închide meniul

Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!”

Dan Roșu Publicat: 24 aprilie 2024, 9:11

Reclamă
Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!

Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile

Adrian Mititelu Jr - Colaj Instagram

Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr ar fi ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile a fost dezvăluit de Marius Şumudică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul susţine că a primit un mesaj de la fiul patronului de la FC U Craiova, prin care Mititelu Jr îl ruga pe Şumi să preia echipa, care se află pe loc retrogradabil. „Hai, mă, te rog eu frumos, vino să mă ajuți, să mă salvezi!”, i-a scris cel poreclit „Prinţişorul Craiovei” lui Şumi. Mititelu era astfel extrem de îngrijorat de starea de tensiune de la echipă, acesta fiind motivul pentru care a ajuns la supradoza de pastile.

Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile

„Am văzut ce s-a întâmplat la Craiova. Îmi pare rău pentru el. Nu știu exact contextul, am înțeles că a avut și o decepție în dragoste cu o fată sau ceva.

Îmi pare rău pentru el și sunt alături de el, chiar dacă am avut noi așa niște clinciuri în momentul în care nu am acceptat să semnez și să merg acolo.

Dar e ceva uman și e normal să fii alături de un om care trece prin așa ceva. E un tip OK, pe care eu l-am respectat și îl respect în continuare. Chiar am rămas prieteni.

Reclamă

Îmi dăduse mesaj acum vreo lună și îmi zicea ‘Hai, mă, te rog eu frumos, vino să mă ajuți, să mă salvezi!’, pe cuvântul meu. Și el și taică-su”, a spus Şumudică, citat de fanatik.ro.

Adrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte

Adrian Mititelu Jr a fost la câteva minute de moarte. Cel puţin aşa a dezvăluit fiul patronului de la FC U Craiova, care a stat în comă 10 ore, în weekendul trecut. Mititelu speră să iasă la finalul săptămânii din spital.

Adrian Mititelu Jr (26 de ani) a fost la câteva clipe de moarte, după o supradoză de pastile, dar a fost salvat de la Floreasca, unde a fost internat la ATI.

Reclamă 4 / 0/3

„Am stat în comă 10 ore! De sâmbătă noaptea și până duminică. Abia duminică după amiază doctorii au reușit să mă stabilizeze și le mulțumesc mult pe această cale. Mi-au spus că, dacă mă găseau cu câteva minute mai târziu, nu mai aveau ce face.

Am luat mai multe, nu mai stiu ce… dar au fost amestecate. În momentul de față sunt stabil, mă simt bine. Sper ca în 2-3 zile să ies din spital.

Le mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat, în special doctorilor. Le mulțumesc celor care mi-au transmis mesaje de încurajare și de prietenie. Le-am citit pe toate și mi-au dat putere”, a spus Mititelu, pentru sursa citată anterior.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
Vezi toate știrile
Citește și