Închide meniul

Motivul pentru care Dan Petrescu nu a ajuns încă la CFR Cluj. De ce nu încearcă să salveze sezonul ardelenilor

Alex Ioniță Publicat: 20 aprilie 2024, 19:05

Reclamă
Motivul pentru care Dan Petrescu nu a ajuns încă la CFR Cluj. De ce nu încearcă să salveze sezonul ardelenilor

Motivul pentru care Dan Petrescu nu a ajuns încă la CFR Cluj

Dan Petrescu / Profimedia

Iată motivul pentru care Dan Petrescu nu a ajuns încă la CFR Cluj. Un fost jucător al echipei patronate de Neluțu Varga a dat detalii despre situația lui „Super Dan”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă Petrescu s-a înțeles deja cu echipa din Gruia, acesta va reveni pe banca echipei abia din vară. În momentul de față, de pregătirea echipei se ocupă Ovidiu Hoban și Francisc Dican, care au suferit o umilință în ultima etapă de playoff (1-5 cu Farul).

Motivul pentru care Dan Petrescu nu a ajuns încă la CFR Cluj

Liviu Ganea, fost jucător al celor de la CFR Cluj, este de părere că Dan Petrescu nu are de ce să vină în Gruia, până la finalul sezonului.

Acesta a spus că „Bursucul” nu ar trebui să își asume jocurile slabe pe care actualul lot al echipei le-ar putea face și sub comanda sa.

„Eu nu cred că va prelua echipa mai devreme. De ce să își asume acum tot ce se întâmplă la echipă?

Reclamă

Păi, dacă vine acum Dan Petrescu și echipa mai suferă niște eșecuri și mai ia patru goluri într-un meci…. Deși, dacă vine Dan Petrescu și antrenează el, niciodată echipa nu mai ia atâtea goluri într-un meci, niciodată.

Dar, așteaptă să preia echipa de la vară, să facă el cantonamentul, plus că și lotul trebuie reîmprospătat. CFR nu are un vestiar în acest moment. Trebuie jucători care vor să facă performanță”, a spus Liviu Ganea, la digisport.ro.

Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj!

Potrivit informațiilor oferite de fanatik.ro, Dan Petrescu e gata să renunțe la 8 fotbaliști din lotul clujenilor.

Reclamă 4 / 0/3

Printre aceștia se numără și Cristi Manea, care și-a anunțat deja plecarea din Gruia, după 1-5 cu Farul Constanța.

„Bursucul” va începe „curățenia” de la portari, și vrea să se despartă de Otto Hindrich, care ar putea ajunge la UTA Arad, dar și de Cristi Bălgărdean, al cărui contract expiră la finalul actualului sezon.

Pe lângă cei doi, Dan Petrescu nu se va mai baza nici pe anumiți străini din actualul loc al clujenilor.

Este vorba despre Petar Mamic, care va fi lăsat pe liber, Ricu Zejnullahu și Anton Kresic, toți 3 fiind fundași.

De asemenea, acesta va renunța și la jucători aduși ca mari vedete la CFR Cluj. Este vorba despre Panagiotis Tachtsidis și de Omar El Kaddouri.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiul de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și