Închide meniul

Suma uriaşă primită de Cristi Manea, după ce a semnat cu Rapid! Toate detaliile contractului

Viviana Moraru Publicat: 24 iunie 2024, 20:23

Reclamă
Suma uriaşă primită de Cristi Manea, după ce a semnat cu Rapid! Toate detaliile contractului

Suma uriaşă primită de Cristi Manea, după ce a semnat cu Rapid

Cristi Manea, în Giuleşti/ Facebook Rapid

Au apărut detalii despre suma uriaşă primită de Cristi Manea, după ce a semnat contractul cu Rapid. Dan Şucu a dat lovitura şi l-a convins pe acesta să semneze cu giuleştenii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Manea a rămas liber de contract în această vară, după ce s-a despărţit cu scandal de CFR Cluj.

Suma uriaşă primită de Cristi Manea, după ce a semnat cu Rapid

Dan Şucu i-a oferit lui Cristi Manea suma de 200.000 de euro, la semnarea contractului cu Rapid, notează fanatik.ro. Fundaşul cotat la 2,5 milioane de euro va avea un salariu uriaş în Giuleşti şi va câştiga 17.500 de euro pe lună.

La această sumă se vor mai adăuga şi bonusuri de performanţă, în funcţie de rezultatele pe care Manea le va bifa în tricoul Rapidului. Acesta a semnat cu giuleştenii un contract valabil pe trei sezoane.

La Rapid, Cristi Manea se va lupta pentru un loc de titular cu Christopher Braun şi Răzvan Onea, ceilalţi doi fundaşi dreapta din lotul lui Neil Lennon. Onea va rata însă debutul sezonului viitor, din cauza unei accidentări.

Reclamă
Reclamă 4

Cristi Manea a fost prezentat oficial astăzi la Rapid şi s-a declarat fericit de faptul că va îmbrăca tricoul trupei de sub Grant.

„Sunt fericit să mă alătur acestui proiect minunat, în care cred. Este o onoare să îmbrac tricoul acestei echipe, pentru că de mic urmăresc galeria și suporterii Rapidului, și cred că sunt cei mai frumoși din țară.

Abia aștept să joc acasă și să am în spate un zid vișiniu! Îmi doresc să câștigăm campionatul și să facem fericiți acești suporteri minunați!”, a declarat Cristi Manea.

Reclamă

Viorel Moldovan, anunţ după ce Rapid a bătut palma cu Cristi Manea

Viorel Moldovan a făcut un anunţ după ce Rapid a bătut palma cu Cristi Manea. Noul preşedinte din Giuleşti este încântat de cea mai recentă achiziţie a celor de la Rapid. Fostul fundaş de la FCSB şi CFR Cluj a semnat un contract valabil până în 2027 cu echipa patronată de Dan Şucu.

Moldovan a recunoscut că Rapid era de ceva timp pe urmele lui Manea, chiar dacă declarase la conferinţa de presă în care a fost prezentat la echipă că formaţia lui Neil Lennon este acoperită pe postul de fundaş dreapta.

„Mi s-a pus o întrebare la conferinţa de presă a prezentării mele, dacă ne-ar interesa Manea. La acea întrebare am zis nu, că suntem acoperiţi pe postul de fundaş dreapta, deşi eram în discuţii şi era o ţintă pentru noi. Este un jucător care a câştigat trofee, a jucat la nivel înalt, internaţional.

Ai oportunitatea să îl aduci liber de contract, poate fi şi fundaş central, este şi pe placul antrenorului. Nu a fost o problemă în a-l convinge. Mă bucur că am reuşit acest lucru şi sper să se acomodeze cât mai repede cu spiritul rapidist şi cu echipa”, a declarat Viorel Moldovan, în cadrul unui eveniment.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:10

LIVE VIDEOSesiunea de antrenamente a Marelui Premiu al Austriei este ACUM în AntenaPLAY! Calificările pentru sprint sunt la ora 17:30

13:52

Româncele şi-au aflat adversarele de la Wimbledon 2024! Dueluri de foc în primul tur de la Londra

13:20

„Mi s-a făcut pielea de găină!” Bogdan Racoviţan, copleşit de emoţii la EURO 2024: „Vom da totul cu Olanda!”

12:56

EXCLUSIV„E de inimă, de suflet” Dorin Goian a dezvăluit ce tricou de la naţionala României a păstrat: „Singurul pe care îl mai am”

12:22

Raluca Olaru şi-a anunţat retragerea din tenis! Mesajul emoţionant postat: „Tot mi-e greu să rostesc asta cu voce tare”

11:50

VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenametul din Formula 2 din Austria! Calificările sunt LIVE în AntenaPLAY (15:55)

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și