Închide meniul

Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini”

Publicat: 27 aprilie 2024, 22:23

Reclamă
Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini

Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul

Jucătorii lui FCSB sărbătoresc, dinamoviștii sunt în suferință / Colaj Hepta

S-a înregistrat umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul. „Câinii” au primit o lovitură teribilă într-un sezon de coșmar, pe care nu îl vor putea uita.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo trece prin momente teribile, iar remiza cu FC Voluntari le-a redus considerabil șansele de a evita retrogradarea. Alb-roșiii au nevoie de maximum de puncte în cele două etape rămase pentru a spera că vor juca și sezonul viitor în Liga 1.

Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul

Ziua de duminică a fost una „neagră” pentru gruparea din Ștefan cel Mare. Dinamo a ajuns ultima în Liga 1, după ce FCU Craiova a reușit să o învingă pe U Cluj, scor 3-2. La numai câteva ore distanță, „câinii” au suferit umilința supremă și au văzut cum marea rivală, FCSB, a câștigat matematic titlul.

Astfel, s-a înregistrat un moment istoric în fotbalul românesc. FCSB a devenit campioana României într-un moment în care Dinamo este ultima în Liga 1. Este o situație greu de suportat de fanii alb-roșiilor.

Dinamo are 21 de puncte în play-out, tot atâtea câte au și FC Botoșani și Poli Iași. Ambele adversare din lupta pentru evitarea retrogradării încă nu au jucat în etapa a 7-a. FCU Craiova a urcat până pe poziția a 7-a și speră că vor evita chiar și barajul.

Reclamă

Cum arată clasamentul din play-out-ul Ligii 1:

1. Hermannstadt – 31 de puncte
2. UTA – 31 de puncte
3. Oțelul – 30 de puncte
4. U Cluj – 29 de puncte
5. Petrolul – 26 de puncte
6. FC Voluntari – 23 de puncte
7. FCU Craiova – 22 de puncte
8. FC Botoșani – 21 de puncte
9. Poli Iași – 21 de puncte
10. Dinamo – 21 de puncte

Dinamo mai are de jucat cu U Cluj, în deplasare, și pe teren propriu cu UTA.

Reclamă 4 / 0/3

Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României

Se știe câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României. Echipa lui Gigi Becali a câștigat matematic titlul, pentru prima dată după o pauză de 9 ani. Roș-albaștrii vor încasa o sumă importantă, dar marea lovitură financiară o pot da în preliminariile Champions League, Europa League sau Conference League.

Cluburile din Liga 1 vor avea de împărțit, în total, 28 de milioane de euro la finalul sezonului. Cea mai mare sumă îi revine FCSB-ului, care va încheia pe primul loc. Totuși, diferența între campioană și ocupanta locului secund este de numai 100.000 de euro.

FCSB va primi, de la Liga Profesionistă de Fotbal, 2.640.000 de euro. În conturile echipei care se va clasa pe poziția secundă vor intra 2.540.000 de euro, iar ocupanta ultimului loc de podium va fi recompensată cu 2.350.000 de euro.

Sezonul 2023-2024 este ultimul în care premiile nu au suferit modificări. De anul viitor, echipele din Liga 1 vor avea de împărţit un milion de euro în plus. Încă un milion de euro va ajunge la cluburi, în funcţie de audienţe.

Pe Gigi Becali îl interesează cu adevărat banii celor de la UEFA. De acolo poate fi încasată o sumă cu adevărat uriașă. Este și motivul pentru care latifundiarul din Pipera a anunțat o campanie de transferuri spectaculoasă.

Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și