Închide meniul

Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!”

Alex Ioniță Publicat: 7 mai 2024, 0:00

Reclamă
Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: O să fie fotbalist mare!”

Gigi Becali s-a dezlănţuit după meciul cu CFR Cluj

Gigi Becali / Hepta

Aceștia sunt jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Totodată, patronul a vorbit și despre omul care l-a impresionat. Este vorba despre tânărul David Popa, care a fost introdus în teren în minutul 90 al pardiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul din Bănie a contat pentru etapa cu numărul 8 din playoff-ul Ligii 1. Partida de pe stadionul „Ion Oblemenco” a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova

După meci, Gigi Becali i-a făcut praf pe Octavian Popescu și pe David Miculescu. Totuși, acesta a avut doar cuvinte de laudă pentru David Popa și a spus că puștiul de 17 ani va deveni un fotbalist mare.

„I-am dat telefon lui Mihai Stoica după două faze și i-am zis ’Băi, ăsta o să fie fotbalist!’. Ce Moruțan, ăsta o să fie fotbalist mare. O să fie cam de genul lui Mitriță, Florinel Coman. Are 16 ani. Am înțeles că și părinții lui sunt la club. Ca să îl luăm, i-am luat și părinții. Ăsta o să fie mare fotbalist.

Eu nu știam, dar el o să joace în locul lui Tavi cu CFR. Ce să fac dacă pierzi toate mingile? George (n.r – se referă la Octavian Popescu) a pierdut toate mingile. Miculescu s-a ascuns de minge. Astăzi s-a ascuns. De ce te ascunzi? Joacă relaxat, distrează-te. Ce să facă și el, săracul, nu a ajuns nicio minge la el.

Reclamă

O să aduc 6-7 jucători. Să vezi când ajung 6 jucători ce o să joace Miculescu, o să iasă scântei din iarbă, mi-e frică să nu ia foc iarba. Și Tavi, stați să-l vedeți pe Georgică…”, a spus Gigi Becali, la primasport.ro.

Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului

Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Finanţatorul campioanei a dezvăluit, imediat după meci, despre ce este vorba.

Risto Radunovic a lipsit din lotul FCSB-ului pentru meciul cu Universitatea Craiova. Gigi Becali a declarat că decizia a fost luată de Mihai Pintilii, fără să îl consulte.

Reclamă 4 / 0/3

„Aș fi vrut să câștigăm meciul. Îmi pare rău, dar n-ai cum să-i schimbi pe oameni. Ce poți să le faci, ei campioni fiind? Nu poți să schimbi starea omului. Când nu mai are omul obiectiv nu mai are aceeași concentrare. Eu am vrut să se joace corect și drept și am pus cea mai bună echipă.

Cu Florinel n-am vrut să riscăm, iar Ngezana a fost accidentat. Radunovic? Fără să știu eu, a zis că el are ceva acasă, o problemă personală și i-a dat drumul Pintilii fără să-mi spună nimic. Eu nu îi dădeam voie. Cum adică ai tu problemă personală? Joacă fotbal! Așa cum am jucat cu Farul trebuia să jucăm și cu Craiova.

Dacă ăla lipsește, ăla lipsește, ce mai facem? M-a deranjat chestiunea cu Radunovic pentru că e Farul la mijloc și nu vreau ca Gică să se supere pe mine”, a declarat Gigi Becali, după meci.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:22 Thomas Tuchel pleacă de la Bayern Munchen! „Este evident greu”. Anunţul antrenorului german 14:21 „A semnat!” Marius Şumudică a anunţat transferul stelar al lui Denis Drăguş: „L-au cumpărat cu 2 milioane de euro” 14:19 Detalii de ultimă oră despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB. Răsturnare totală de situație după declarațiile lui Gigi Becali 14:02 Selecționerul Ucrainei a anunțat lotul cu o lună înainte de EURO! Surprizele pregătite de prima adversară a României 13:25 Botoșani – Mioveni LIVE TEXT (20:00). Duel „încins” pentru Liga 1! Echipele probabile pentru meciul de baraj 13:21 Xavi, la un pas să fie demis de Barcelona! Anunţ-şoc făcut de presa din Spania. Ruptură totală cu Joan Laporta 13:12 „Haos! Trebuie educați” Giani Kiriță a răbufnit după ce suporterii lui Dinamo s-au bucurat pentru calificarea la baraj 13:11 FRF a pus în vânzare biletele pentru ultimele teste înainte de EURO 2024! România – Liechtenstein va fi în direct pe Antena 1 12:56 Schimbare uriașă împotriva rasismului din fotbal! Abuzurile pot fi acum reclamate de jucători printr-un mod inedit. Anunțul FIFA 12:50 VIDEOAntrenamentele din Formula 2 de la Imola au fost în AntenaPLAY. Programul complet Vezi toate știrile
Citește și