Închide meniul

„Va avea salariu de 15.000 de euro!” Lovitura anunţată de Gigi Becali la FCSB. Încă un jucător, chemat să semneze contractul

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 aprilie 2024, 9:36

Reclamă
„Va avea salariu de 15.000 de euro! Lovitura anunţată de Gigi Becali la FCSB. Încă un jucător, chemat să semneze contractul

Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi

Gigi Becali râde în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Aceasta este lovitura anunţată de Gigi Becali, la FCSB, chiar înaintea derby-ului cu CFR Cluj, din etapa a 4-a a play-off-ului Ligii 1. Latifundiarul din Pipera este sigur că nu mai are cum să piardă titlul şi încearcă să „betoneze” contractele titularilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul roş-albaştrilor a recunoscut că îşi va pierde golgheterul, după ce o echipă din Qatar a decis să plătească clauza de 5 milioane de euro a lui Florinel Coman. Pentru a nu risca să rămână şi fără Joyskim Dawa, Gigi Becali l-a convins pe fundaşul camerunez să semneze un nou contract. I-a oferit o creştere semnificativă a salariului.

Lovitura anunţată de Gigi Becali la FCSB. Joyskim Dawa a semnat!

Următorul pe lista lui Becali este mijlocaşul de 22 de ani Mihai Lixandru. Şi acesta ar putea primi, lunar, 15.000 de euro.

Lui Dawa i-am mărit contractul, da. Avea 12.000, acum mi se pare că are 15.000. Lixandru avea 6.000, i-am făcut 10.000 acum șase luni. Le-am zis ca după meciurile astea să-l cheme pe Lixandru și să-i mărim iar salariul după șase luni. Va avea salariu de 12.000 sau 15.000 de euro.

Lixandru e jucător de bază și îi dau ca să primească încredere. Eu îi dau responsabilitatea și încrederea„, a declarat Gigi Becali la primasport.ro.

Reclamă

Dawa a fost titular în 26 de meciuri din această ediţie a Ligii 1 şi a înscris 3 goluri. Cota lui de piaţă a ajuns, luna trecută, la 1.1 milioane de euro pe Transfermarkt.

Mihai Lixandru a îmbrăcat tricoul roş-albastru în 27 de partide, iar în 19 a jucat din primul minut. Valorează 700.000 de euro şi mai are contract cu FCSB până în vara anului 2025.

Gigi Becali e gata să facă şi transferuri cu care să se lupte pentru un loc în grupele Champions League. Denis Alibec, Alex Mitriţă, Louis Munteanu, Mihai Popescu şi Rafa Mujica sunt jucătorii aflaţi pe lista scurtă a FCSB-ului.

Reclamă 4 / 0/3

Alexandru Mitriță, prima reacție despre un posibil transfer la FCSB

Alexandru Mitriță a oferit prima reacție despre un posibil transfer la FCSB. jucătorul de la Universitatea Craiova a vorbit după finalul partidei cu Farul Constanța, pierdută de olteni cu scorul de 1-2.

În ceea ce privește un transfer la FCSB, Mitriță a dezvăluit că le mulțumește roș-albaștrilor pentru interes, dar a menționat că nu va merge niciodată la echipa lui Gigi Becali.

Sper să fie doar o lovitură, îmi doresc să fiu apt la fiecare meci. Sper să nu mai apară și alte accidentări.

Nu este ușor să pierzi în Cupă, în semifinale, după a venit meciul cu FCSB. Vă dați seama că mental nu suntem ok. Se vede că suntem nervoși. Trebuie să reglăm acest lucru.

Trebuie să ne gândim foarte bine, să analizăm foarte bine. Ne doream cele 3 puncte, dar din păcate nu s-a putut.

E un sezon pe jumătate ratat. Ne doream foarte mult Cupa. Acum ne gândim la podium.

Le mulțumesc pe această cale celor de la FCSB, dar iubesc această echipă, locul meu este aici! Nu voi pleca niciodată acolo!”, a spus Alexandru Mitriță, la digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și