Închide meniul

Cum poate obţine rapid CSA Steaua dreptul de promovare în Liga 1: „Durează între 3 și 6 luni”

Bogdan Stănescu Publicat: 17 aprilie 2024, 10:26

Reclamă
Cum poate obţine rapid CSA Steaua dreptul de promovare în Liga 1: „Durează între 3 și 6 luni

Cum poate obţine rapid CSA Steaua dreptul de promovare în Liga 1: "Durează între 3 și 6 luni"

Cei de la CSA Steaua se bucură după un gol / Hepta

Bogdan Apostu, artizanul proiectului de la Corvinul Hunedoara, a transmis cum poate obţine rapid CSA Steaua  dreptul de promovare în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Corvinul a reuşit să primească dreptul juridic de promovare în Liga 1, începând de sezonul viitor, în numai 6 luni.

Cum poate obţine rapid CSA Steaua  dreptul de promovare în Liga 1: „Durează între 3 și 6 luni”

Totul a durat în jur 5-6 luni. Cei din conducerea clubului și primăria au demarat această procedură dinaintea finalului anului trecut, undeva în toamnă. Durează între 3 și 6 luni, depinde de cum ies hârtiile, știm cu toții cum e birocrația din România.

Legea spune că trebuie să ai toate documentele înregistrate la federație până în data de 30 iunie a anului premergător în care vrei să promovezi. Altfel nu te încadrezi. Dacă cineva ar începe demersurile acum clar nu ar mai fi timp. Nu implică niciun cost, sunt doar cele de bază pentru înființarea unui societăți.

Trebuie însă să îndeplinești și o serie de criterii. Proiectul poate fi și respins și finanțarea să nu fie acceptată. E o serie întreagă de reglementări și condiții. Dacă nu ai certificatul fiscal, dacă ai datorii la stat sau ești în insolvență nu poți să accesezi niciun ban. 

Reclamă

La fel dacă nu este sustenabil proiectul. Acolo sunt niște oameni care analizează și care sunt și ei la rândul lor verificați la Consiliul Județean, la Consiliul Local. Nu e chiar așa simplu și e o responsabilitate”, a declarat Bogdan Apostu pentru fanatik.ro.

Teoretic se poate face o asociere exact pe stilul Corvinul Hunedoara

Bogdan Apostu recunoaşte că, în privinţa clubului CSA Steaua, lucrurile pot fi mai complicate. El a transmis însă că, dacă „militarii” îşi doresc să participe în Liga 1, e imperativ să îşi schimbe forma de organizare.

„Acolo din ce știu eu e că lucrurile sunt și mai complicate pentru că este un club departamental. E altceva. Chiar este o diferență. Adică aparține de un minister, nu de o primărie. Eu am înțeles că acolo nu se dorește ca echipa să fie înstrăinătată către un privat.

Reclamă 4 / 0/3

Teoretic se poate face o asociere exact pe stilul Corvinul Hunedoara, dar nu știu dacă acolo se dorește acest lucru. Eu nu cred. Și la Hunedoara degeaba și-ar fi dorit Eco Serv ca societate privată să se implice dacă Consiliul Local și Primăria Hunedoara nu și-ar fi dat acordul”, a mai declarat Apostu pentru sursa citată.

„Spețele sunt oarecum diferite. Steaua este o echipă care aparține de Ministerul Apărării Naționale. Noi suntem un club finanțat de către primărie. Trebuie să apară și la ei factorul privat. Altfel nu se poate. E condiția esențială”, a fost de părere Anton Heleșteanu, directorul sportiv al lui Corvinul.

Victor Piţurcă, discurs dur despre proiectul de la CSA Steaua: „Nici nu ştiu cine sunt cei de acolo. Nu am cu cine să vorbesc”

Victor Piţurcă a avut un discurs dur despre proiectul de la CSA Steaua. După un nou sezon în care echipa nu a avut drept de promovare, fostul mare jucător al echipei din Ghencea a declarat că nu există niciun plan pentru ca echipa să ajungă în prima ligă.

Victor Piţurcă a mai declarat şi că singurul om din cadrul clubului cu care poate vorbi este Ştefan Bichir, comandantul clubului, dar care nu are putere de decizie, ultimul cuvânt fiind la ministrul apărării. De asemenea, el este de părere că lucrurile se vor schimba în bine la echipă abia în momentul în care va veni un ministru care să iubească sportul şi care va reuşi să facă un parteneriat cu investitori privaţi.

„Eu cred că n-a existat niciun plan. Din moment ce echipa a pornit de jos, a ajuns în Liga 2 și nu are drept să promoveze, eu nu cred că a avut cineva vreun plan. Nici nu știu cine sunt cei de acolo.

Dacă eu vreau să merg să vorbesc cu cineva de la Steaua, în afară de comandant, care își dorește, dar nu depinde de el, nu am cu cine să vorbesc.

Numai să vină un ministru care iubește sportul, iubește fotbalul, doar așa poate să semneze și echipa să facă un parteneriat cu investitori privați. Și eu vorbesc cu Bumbescu, cu Iovan și ne întrebăm ce se întâmplă. Nimeni nu înțelege nimic”, a declarat Victor Piţurcă, la digisport.ro.

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” Vezi toate știrile
Citește și