Închide meniul

Borna impresionantă atinsă de Angel Di Maria, la 36 de ani! A egalat performanţa lui Lionel Messi, în Champions League

Viviana Moraru Publicat: 19 septembrie 2024, 20:09

Reclamă
Borna impresionantă atinsă de Angel Di Maria, la 36 de ani! A egalat performanţa lui Lionel Messi, în Champions League

Borna impresionantă atinsă de Angel Di Maria, la 36 de ani

Angel Di Maria. într-un meci la Benfica/ Profimedia

Borna impresionantă atinsă de Angel Di Maria, la 36 de ani, în duelul dintre Steaua Roşie Belgrad şi Benfica, din grupa de Champions League. Starul sud-american a egalat performanţa lui Lionel Messi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Angel Di Maria a fost titular în duelul de la Belgrad. Lusitanii au deschis scorul rapid în meci, încă din minutul nouă, după ce Kerem kturkoglou a marcat.

Borna impresionantă atinsă de Angel Di Maria, la 36 de ani, în Champions League

Angel Di Maria a pasat decisiv la reuşita lui Kerem Akturkoglu, din startul meciului. Starul sud-american a devenit astfel al doilea cel mai bun pasator din istoria Champions League.

De-a lungul celor nu mai puţin de 15 sezoane în care a evoluat în Champions League, Angel Di Maria a reuşit să ofere 40 de pase decisive. Acelaşi număr de asisst-uri l-a oferit şi Lionel Messi.

Lider în topul jucătorilor cu cele mai multe pase decisive, în istoria Champions League, este Cristiano Ronaldo. Starul lusitan a oferit 41 de asisst-uri.

Reclamă
Reclamă

Angel Di Maria şi-a prelungit contractul cu Benfica în vară, până la finalul acestui sezon. Meciurile de campionat ale echipei de pe Da Luz se văd live în AntenaPLAY.

În patru meciuri bifate în Liga Portugal, în acest sezon, Angel Di Maria a marcat un gol, în confruntarea cu Santa Clara, din ultima etapă.

Vezi mai jos video cu golul marcat de Angel Di Maria, în ultima etapă de campionat

Reclamă

Angel Di Maria s-a retras în lacrimi de la naţionala Argentinei

Angel Di Maria s-a retras în lacrimi de la naţionala Argentinei! Di Maria (36 de ani) şi-a luat rămas-bun de la fanii argentinieni după meciul Argentina – Chile 3-0.

Di Maria nu a evoluat în această partidă, dar a fost aplaudat la scenă deschisă după meci. Messi, care este accidentat, nu a putut evolua în meciul cu Chile, dar i-a transmis un mesaj emoţionant lui Di Maria.

Mesajul a fost proiectat pe ecrane. Di Maria nu şi-a putut stăpâni lacrimile. Şi soţia lui a plâns la retragerea lui Di Maria din naţionala Argentinei.

„Sper să te bucuri foarte mult de această seară, alături de familie și cei dragi. Am spus înainte tot ce era de spus. Am împărtășit multe momente, cine credea că se va termina așa? O să ne lipsești mult. Ne vedem curând”, i-a transmis Leo Messi lui Angel Di Maria.

Am trăit clipe atât de dificile, dar am ajuns să mă bucur de atâtea momente. Pentru colegii tineri, pentru cei mai în vârstă, pentru cei care mi-au oferit șansa de a câștiga totul, vă mulțumesc că plec într-un asemenea mod.

Acum sunt doar un alt suporter. Voi fi în tribune, voi fi la Copa America, voi fi la Cupa Mondială”, a declarat Angel Di Maria la retragerea lui din naţionala Argentinei.

Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

23:32

„Absolut ridicol!” Radu Drăguşin, făcut praf după ce a fost eliminat în Tottenham – Qarabag! Contraperformanţe istorică

23:15

LIVE TEXTFCSB – RFS 4-1. Darius Olaru a reuşit o dublă spectaculoasă! FCSB, start perfect în grupa principală din Europa League

23:06

Radu Drăguşin, eliminat în minutul 7 al meciului Tottenham – Qarabag! Greşeală imensă a fundaşului naţionalei

22:58

Gigi Becali, inspiraţie fabuloasă în FCSB – RFS! Marius Ştefănescu a dat lovitura, din pasa lui Vlad Chiricheş

22:56

Gafă uriaşă în apărarea FCSB-ului, la golul lui RFS! Chiricheş, Miculescu şi Bîrligea s-au încurcat reciproc pe Arena Naţională

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?”
Citește și