Închide meniul

Gigi Becali i-a dat replica lui Adrian Mutu, după ce „Briliantul” i-a distrus marele vis patronului de la FCSB

Alex Masgras Publicat: 13 aprilie 2024, 9:43

Reclamă
Gigi Becali i-a dat replica lui Adrian Mutu, după ce „Briliantul i-a distrus marele vis patronului de la FCSB

Gigi Becali i-a dat replica lui Adrian Mutu, după ce "Briliantul" i-a distrus marele vis patronului de la FCSB

Gigi Becali şi Adrian Mutu / Colaj Hepta & Profimedia

Gigi Becali i-a dat replica lui Adrian Mutu, după ce „Briliantul” i-a distrus marele vis patronului de la FCSB. Foarte aproape de cucerirea titlului din Liga 1, Becali se gândeşte la o vară extraordinară şi speră să ajungă în Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu, fostul antrenor de la CFR Cluj, a declarat recent că le va fi imposibil celor de la FCSB să treacă de toate tururile preliminare, pentru a evolua împotriva celor mai tari echipe din Europa.

Gigi Becali i-a dat replica lui Adrian Mutu, după ce „Briliantul” i-a distrus marele vis patronului de la FCSB

Gigi Becali nu a fost însă marcat de declaraţiile „Briliantului” şi consideră că, atunci când a intrat în fotbal, fotbalul românesc era într-o situaţie mult mai complicată şi era mult mai dificil pentru echipele româneşti de a ajunge în grupele Champions League. De asemenea, el se bazează pe un eventual traseu accesibil prin intermediul rutei campioanelor:

„Când am intrat în fotbal, era mai căzut fotbalul românesc decât acum. Acum e ruta campioanelor, dar pe vremea aia era greu rău de tot. Am spus că aduc Real Madrid și a făcut Dumnezeu să fie Real Madrid.

Oamenii nu cred, dar eu asta vreau. Cu ajutorul lui Dumnezeu se poate orice la fotbal. Dacă Mutu spune asta, e părerea lui. Nu poți să te superi pe un om că spune părerea lui”, a declarat Gigi Beclai, la primasport.ro.

Reclamă

Adrian Mutu: „Noi avem preliminarii peste preliminarii”

Adrian Mutu i-a distrus visul lui Gigi Becali. Mai aproape de titlu ca niciodată, patronul de la FCSB visează la grupele Champions League şi la zecile de milioane de euro.

”Noi avem preliminarii peste preliminarii, este foarte greu să ieșim din asta și să ajungem într-o grupă. De ce ar veni un jucător când nu are o scenă europeană garantată? Bine, dacă dă Gigi 5 milioane pe el și îi face un salariu de 80.000 euro pe lună, probabil că vine. Gândește-te că Qarabag, echipă care joacă ani de ani în grupe, ba mai mult, anul ăsta chiar a și ieșit din grupe, dar a fost eliminată de Leverkusen, singura echipă care nu a pierdut meci sezonul ăsta.

Chiar dacă cumpără Gigi 3 jucători cu 10 milioane, tot nu intră în grupe! Nu îți garantează alea 30 de milioane că tu vei câștiga play-off-ul, pentru că acolo sunt echipe puternice. Dai de Arsenal, ce faci? Pierzi din start 30 de milioane.

Reclamă 4 / 0/3

Mai bine, ăștia 30 de milioane, îi ține și mai bagă 30 în decembrie. Îți aduci 6 jucători valoroși și poate sezonul viitor faci ceva, dar niciodată în Liga Campionilor. Ca să faci o echipă de Liga Campionilor din 60 de milioane, trebuie să ai un noroc chior ca cei 6 jucători pe care-i cumperi să fie toți buni. Că una e când cumperi la 200-300 de mii un jucător, alta e când dai 10 milioane”, a spus Adrian Mutu la fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
Vezi toate știrile
Citește și