Închide meniul

Ter Stegen, după faza care a dus la eliminarea lui Garcia, în Monaco – Barcelona 2-1. „Îmi pare rău pentru el”

Dan Roșu Publicat: 20 septembrie 2024, 9:10

Reclamă
Ter Stegen, după faza care a dus la eliminarea lui Garcia, în Monaco – Barcelona 2-1. „Îmi pare rău pentru el

Ter Stegen, după faza care a dus la eliminarea lui Garcia, în Monaco - Barcelona 2-1

Marc Andre ter Stegen, în Monaco - Barcelona 2-1 - Profimedia Images

Marc-Andre ter Stegen a spus că îi pare rău de momentul care a dus la eliminarea lui Eric Garcia, în Monaco – Barcelona 2-1, în Liga Campionilor. Faza în care portarul şi fundaşul nu s-au înţeles a venit în minutul 10 şi a fost decisivă pentru stabilirea învingătoarei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu ne-am înțeles bine la faza respectivă. Îmi pare rău pentru el, sunt sigur că e rănit. Am jucat 80 de minute în inferioritate numerică, asta din cauza faptului că nu ne-am înțeles. S-a întâmplat ceva ce i se putea întâmpla oricui. Astfel de lucruri se petrec mereu în fotbal.

Ter Stegen, după faza care a dus la eliminarea lui Garcia, în Monaco – Barcelona 2-1

Înfrângerea doare, pentru că și în 10 oameni am dat tot ce am avut mai bun și am vrut să luăm cel puțin un punct. Al doilea gol a venit într-un moment contrar cursului jocului. În final, avem un sentiment amar pentru că am plecat fără punct de aici.

În Champions League mereu vrei să câștigi, acesta este obiectivul. Vom încerca să câștigăm următorul meci, contra celor de la Villarreal, de pe teren propriu”, a spus Ter Stegen.

Hansi Flick, după Monaco – Barcelona 2-1

Hansi Flick a vorbit după Monaco – Barcelona, 2-1, meci ce le-a adus catalanilor prima înfrângere a sezonului. Un factor decisiv pentru soarta partidei a fost eliminarea rapidă a lui Eric Garcia, încă din minutul 10.

Reclamă
Reclamă

„Un meci egal, 1-1, ar fi fost un rezultat bun pentru noi, dar AS Monaco a avut multe ocazii. Am încercat să rămânem compacţi, dar nu a fost uşor. Au adus foarte mulţi jucători în faţa porţii noastre şi multă viteză. Însă după cartonaşul roşu, meciul s-a schimbat foarte repede şi complet. Ne-a schimbat total ideile şi planul de joc. Se întâmplă, trebuie să acceptăm.

Avem încă şapte meciuri de disputat în această competiţie şi cred că vom câştiga multe dintre ele şi ne vom atinge obiectivul. Trebuie să ţinem capul sus. Jucătorii au fost dezamăgiţi, dar avem un meci dificil duminică şi trebuie să ne revenim. Am avut ocazii, dar ei au meritat victoria şi trebuie să acceptăm asta”, a spus Flick.

AS Monaco a deschis scorul pe Stade Louis II prin Maghnes Akliouche (16), însă Barca a restabilit egalitatea prin Lamine Yamal (28). Gazdele au marcat golul victoriei în repriza secundă prin George Ilenikhena (72).

Reclamă
Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:41

Ioana Sîngeorzan şi Andreea Dragoman joacă vineri, în calificările de la China Smash 2024, live în AntenaPLAY

15:10

Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 2 la China Open! A învins-o pe Anna Bondar în 2 seturi

15:05

Marius Avram, răspuns după atacul devastator al lui Mihai Stoica: „Nu mă simt ok când spune asta! Ăsta e nivelul”

14:40

Mercedes recunoaște că i-a „distrus” cursa lui Lewis Hamilton, la Marele Premiu din Singapore! Greșeala menționată de oficiali

14:12

Zeljko Kopic, ultimele detalii despre accidentații lui Dinamo! Care este starea lui Hakim Abdallah

13:52

Anunţul lui Siyabonga Ngezana, în ziua meciului dintre FCSB şi RFS. Ce mesaj a transmis fundaşul

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și