Închide meniul

Jurgen Klopp, moment genial la despărţirea de Liverpool! A cântat cu fanii pentru noul antrenor al „cormoranilor”

Viviana Moraru Publicat: 19 mai 2024, 21:54

Reclamă
Jurgen Klopp, moment genial la despărţirea de Liverpool! A cântat cu fanii pentru noul antrenor al „cormoranilor

Jurgen Klopp, moment genial la despărţirea de Liverpool

Jurgen Klopp, la ultimul meci pe banca lui Liverpool/ Profimedia

Jurgen Klopp a oferit un moment genial la despărţirea de Liverpool. În timpul ceremoniei speciale pregătite la finalul meciului cu Wolverhampton, tehnicianul german a cântat numele noului antrenor al „cormoranilor”, Arne Slot.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurgen Klopp şi-a luat adio de la Liverpool, după nouă ani petrecuţi pe banca formaţiei din Anfield.

Jurgen Klopp, moment genial la despărţirea de Liverpool

Jurgen Klopp a oferit un moment care probabil va rămâne în istorie. În timpul discursului său de rămas bun, i-a îndemnat pe fani să cânte alături de el numele succesorului său pe banca lui Liverpool: „Am o idee (n.r.- despre ce ați putea cânta sezonul următor), pentru că am auzit o melodie în ultima vreme”, a spus Klopp, conform LFC TV, urmând să strige numele următorului antrenor al lui Liverpool: „Arne Slot, la, la, la, la”.

Arne Slot a confirmat, în urmă cu câteva zile, faptul că s-a înţeles cu Liverpool, şi îi va antrena pe „cormorani” din sezonul următor.

Jurgen Klopp şi-a continuat discursul şi s-a declarat extrem de bucuros pentru toate momentele trăite alături de Liverpool, pe Anfield. Germanul a fost extrem de emoţionat în timpul discursului şi le-a mulţumit tuturor fanilor „cormoranilor”.

Reclamă
Reclamă 4

„Sunt atât de bucuros pentru voi toţi, pentru atmsoferă, pentru meci, pentru că fac parte dn această familie. E incredibil, vă mulţumesc mult. Nu se simte ca un sfârşit, se simte ca un început pentru că am văzut azi o echipă cu jucători tineri, talentaţi, plin de dorinţă. Asta e parte din dezvoltare, din ceea ce aveţi nevoie.

Dar de câteva săptămâni primesc prea multă atenţie, nu e confortabil. Dar în acest timp am realizat multe. Nimeni nu vă spune să vă opriţi din a crede.

Sunt unul dintre voi acum. Pe hanoracul meu scrie ‘Mulţumesc, vă iubesc’ şi ‘Nu voi merge niciodată singur’. Vă mulţumesc pentru asta. Sunteţi cei mai buni din lume”, a mai spus Jurgen Klopp.

Reclamă

Jurgen Klopp, ultimul meci pe banca lui Liverpool

Jurgen Klopp şi-a încheiat duminică, pe teren propriu, într-un meci cu Wolverhampton, scor 2-0, contractul cu Liverpool, după nouă ani în care i-a condus pe „cormorani”.

Suporterii prezenţi pe Anfield şi-au luat la revedere de la Jurgen Klopp, tehnicianul german care a readus The Reds la gloria de altădată. FC Liverpool a jucat cu Wolverhampton, de care a dispus cu 2-0, iar după meci întregul stadion i-a cântat lui Klopp „You’ll Never Walk Alone”. Clubul a organizat o ceremonie specială la despărţirea de Klopp, de staff-ul acestuia şi de jucătorii care şi-au încheiat contractul cu echipa – Thiago Alcantara şi Joel Matip.

Jurgen Klopp (56 de ani) a venit la FC Liverpool în octombrie 2015, înlocuindu-l pe Brendan Rogers, şi a câştigat alături de The Reds opt trofee: Liga Campionilor (2019), Supercupa Europei (2019), Campionatul Mondial al cluburilor (2019), titlul în Anglia (2020), Cupa Angliei (2022), Cupa Ligii Angliei (2022, 2024), Supercupa Angliei (2022). Au mai fost două finale de Liga Campionilor (2018, 2022) şi una de Europa League (2016).

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:56

Notele primite de tricolori, după victoria colosală cu Ucraina! Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au strălucit la EURO 2024

17:53

Premieră în istoria participărilor României la Campionatele Europene! Decizia în privinţa lui Ianis Hagi a dus la asta!

17:52

Edi Iordănescu a „rupt” blestemul familiei! Naţionala României, prima victorie după 24 de ani la un Campionat European

17:40

România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024

17:22

Răzvan Marin a înscris un eurogol în România – Ucraina! Torpila mijlocaşului naţionalei a trecut pe sub mâinile lui Lunin!

17:21

Reacţia ucrainenilor, după ce Nicolae Stanciu l-a învins pe Andryi Lunin cu o execuţie de senzaţie la EURO 2024

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac!
Citește și