Închide meniul

Strategia lui David Popovici înaintea finalei de 100 de m liber a Campionatelor Europene (19:52, Antena 3 CNN şi AntenaPLAY)

Dan Roșu Publicat: 19 iunie 2024, 12:24

Reclamă
Strategia lui David Popovici înaintea finalei de 100 de m liber a Campionatelor Europene (19:52, Antena 3 CNN şi AntenaPLAY)

Strategia lui David Popovici înaintea finalei de 100 de m liber a Campionatelor Europene

David Popovici, înaintea unei probe - Getty Images

Strategia lui David Popovici înaintea finalei de 100 de m liber a Campionatelor Europene de Înot a fost dezvăluită chiar de marele campion român. Marea finală e miercuri, de la ora 19:52, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Popovici a înotat în serii cu un timp de 47:90 şi în semifinale cu 47:82, fiind singurul dintre sportivi care a coborât sub 48 de secunde. David va lupta pentru aur cu Andrej Barna, Nandor, Danas Rapsys sau Kristof Milak. El speră că va atinge cel mai bun timp al său de la Belgrad în finală, asta fiind strategia iniţială.

Strategia lui David Popovici înaintea finalei de 100 de m liber a Campionatelor Europene

„Strategia a fost de la început să am șansa la trei sute rapide, în loc să mă calific lejer din serii, să înot relativ în în semifinale și de-abia în finală să trag. Încerc să le trag pe toate, să îmbunătățesc puțin câte puțin.

La ultimele Europene la care am fost, cele în bazin scurt, eu eram favoritul, de-abia aștept să mă hrănesc și eu din țipetele publicului cum s-au hrănit și ceilalți când au venit la Otopeni

Ar fi frumos să înot și mai repede și am încredere că voi înota mai bine, trebuie doar să îmbunătățesc câteva chestii, dar totul cu pași mici”, a spus Popovici, citat de gsp.ro.

Reclamă
Reclamă

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Reclamă
Reclamă

Cine va câştiga Liga Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:05 20 sept.

Cum arată clasamentul după prima etapă din UEFA Champions League. Bayern e lider după masacrul cu Dinamo Zagreb

23:55

Monaco – Barcelona 2-1, în meciul serii din Champions League! Atletico, victorie în minutul 90! Toate rezultatele

23:49

Cornel Dinu a fost operat la Spitalul Elias! Momente dificile pentru legenda lui Dinamo

23:22

„Au şi mai mare presiune!” „Tricolorii”, apăsaţi de revenirea lui Mircea Lucescu la echipa naţională: „Se observă!”

23:19

Dennis Politic, dorinţă uriaşă: „Mi-aş dori să joc la Manchester United!” Despre întâlnirea cu Ferguson: „Cum să uit aşa ceva?!”

22:56

Lamine Yamal a marcat primul gol în Champions League, în Monaco – Barcelona! A intrat direct într-un top fabulos

1 Programul complet al Marelui Premiu din Singapore! Cursa e duminică, în direct pe Antena 1 şi live în AntenaPLAY (14:45) 2 FotoAdrian Şut, mesaj emoţionant pentru soţia lui: „Îţi mulţumesc pentru tot!”. Bianca a reacţionat imediat 3 Tottenham, cu Radu Drăguşin integralist, s-a calificat dramatic în optimile Cupei Ligii Angliei! Ce notă a primit românul 4 Milionarul convins de Gică Hagi să investească la Farul a rupt tăcerea: „Nu îmi place fotbalul”. Câţi bani va plăti 5 EXCLUSIVHelmut Duckadam a fost operat pe cord deschis! Prima reacţie a „Eroului de la Sevilla” 6 Gigi Becali dă un „tun” financiar de proporții la FCSB: „Cine vreodată să facă la fel ca mine?”. A făcut toate calculele
Citește și