Închide meniul
EXCLUSIV

Aryna Sabalenka, primul nume uriaş din circuit care vorbeşte despre situaţia Simonei Halep! Mesaj special pentru Simona

Dan Roșu Publicat: 20 mai 2024, 12:48

Reclamă
Aryna Sabalenka, primul nume uriaş din circuit care vorbeşte despre situaţia Simonei Halep! Mesaj special pentru Simona

Aryna Sabalenka, primul nume uriaş din circuit care vorbeşte despre situaţia Simonei Halep

Aryna Sabalenka, la Imola - Antena Sport

Aryna Sabalenka este primul nume uriaş din circuit care vorbeşte despre situaţia Simonei Halep. Dubla campioană de la Australian Open o aşteaptă pe Simo să revină în elita tenisului mondial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Halep a disputat doar două meciuri de la revenirea în circuit, la Miami şi Paris, şi acuză probleme medicale la genunchi. Chiar şi aşa, Sabalenka susţine că românca de 32 de ani va avea puterea să revină printre cele mai bune jucătoare ale lumii.

Aryna Sabalenka, primul nume uriaş din circuit care vorbeşte despre situaţia Simonei Halep

„Îi urez toate cele bune, să rămână puternică şi sunt sigură că va reveni cât mai repede cu putinţă”, e mesajul Arynei Sabalenka, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Simona Halep este una dintre puţinele jucătoare care se pot lăuda cu un palmares pozitiv în faţa Arynei Sabalenka (3-2). De asemenea, Halep stă bine şi la „directele” cu liderul mondial, Iga Swiatek (2-2).

Simona Halep s-a retras de la Rabat Open

Simona Halep s-a retras de la turneul Rabat Open, alături de alte patru jucătoare. Printre sportivele care s-au retras se numără şi Jaqueline Cristian şi Bianca Andreescu.

Reclamă
Reclamă 4

Simona Halep nu a putut continua partida cu McCartney Kessler, din primul tur de la Trophee Clarins. După ce a câştigat primul set, românca s-a retras în setul secund, acuzând o accidentare la genunchiul stâng.

„Ei bine, ieri nu a decurs așa cum am sperat pe teren. Durerea de genunchi, care persistă încă de la Miami, a revenit și, din păcate, nu am putut continua.

Nu este modul în care mi-aș fi dorit să-mi petrec timpul la Paris, dar nimeni nu a spus că această revenire va fi ușoară. Voi rămâne și voi continua să lucrez și voi continua să cred în călătoria mea. Mulțumesc celor care mă susțin, văd mesajele voastre și înseamnă totul pentru mine”, a fost mesajul Simonei Halep de pe Instagram.

Reclamă

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:26

Gigi Becali l-a vândut pe Florinel Coman după România – Ucraina 3-0: „I-au achitat ăia clauza”

19:18

„Ne este ruşine!” Oleksandr Zinchenko, devastat după înfrângerea în faţa României la EURO 2024: „Nu ştiu ce să vă spun”

19:15

Gică Hagi, după România – Ucraina 3-0: „O victorie fantastică, un moment incredibil”! Pronosticul fabulos al „Regelui”

19:15

„E ‘Generaţia de Suflet’!” Edi Iordănescu, cuvinte uriaşe după victoria istorică cu Ucraina: „Au dat multe borne peste cap!”

19:00

LIVE SCOREBelgia – Slovacia 0-1. Surpriză de proporţii! Meci de maxim interes pentru tricolori, la EURO 2024

18:37

Andrei Burcă, după România – Ucraina 3-0: „E un rezultat istoric, dar mai avem treabă”! Ce a spus despre partida cu Belgia

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac!
Citește și