Închide meniul

Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului

Alex Masgras Publicat: 1 mai 2024, 21:48

Reclamă
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului

Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului

Jannik Sinner, în timpul unui meci de la Madrid / Profimedia

Jannik Sinner s-a retras de la Madrid, cu o seară înaintea meciului pe care trebuia să îl dispute în sferturile de finală cu Felix Auger-Aliassime.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Italianul de pe locul 2 ATP încă resimte problemele pe care le-a avut încă de la Monte-Carlo. Acolo, în meciul cu Stefanos Tsitsipas, s-a accidentat la şoldul drept.

Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Anunţul oficial făcut de turneu

Tenismanul italian Jannik Sinner, numărul 2 mondial, a fost nevoit să se retragă din turneul ATP Masters 1.000 de la Madrid, din cauza unei accidentări la şoldul drept, înaintea meciului său din sferturile de finală împotriva canadianului Felix Auger-Aliassime, programat joi, informează EFE, notează agerpres.ro.

Sinner, principalul favorit al competiţiei, lăsase deja să se înţeleagă că există posibilitatea să renunţe la turneul găzduit de Caja Magica din cauza leziunii suferite la Mastersul 1.000 de la Monte Carlo, în semifinala cu grecul Stefanos Tsitsipas.

Italianul a evidenţiat problema sa medicală la meciul din turul doi împotriva rusului Pavel Kotov şi, mai ales, la duelul din optimi împotriva compatriotului acestuia Karen Hacianov, pe care l-a disputat în ciuda dubiilor pe care le-a avut înainte de start.

Reclamă

Acum, după cum au anunţat organizatorii spanioli, Sinner „se retrage de la Mutua Madrid Open din cauza unei accidentări la şoldul drept. Din acest motiv, el nu va ieşi pe teren joi, pentru a disputa meciul din sferturile de finală împotriva lui Felix Auger-Aliassime”.

Jucătorul canadian se califică astfel direct în semifinale, unde va juca împotriva învingătorului meciului dintre cehul Jiri Lehecka, cel care l-a eliminat pe Rafael Nadal, şi rusul Daniil Medvedev, favoritul numărul 3.

Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev

Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de finală de la Madrid! Fostul număr 1 mondial a suferit astfel a doua înfrângere pe zgura de la Caja Magica din cariera sa.

Reclamă 4 / 0/3

Campionul ediţiilor din 2022 şi 2023 a cedat în faţa lui Andrey Rublev. Numărul 8 ATP a câştigat partida de pe Estadio Manolo Santana cu 4-6, 6-3, 6-2, după 2 ore de joc.

Carlos Alcaraz a pierdut al doilea meci al său de la Madrid. Andrey Rublev a obţinut calificarea în semifinalele turneului din capitala Spaniei şi se pregăteşte pentru duelul cu câştigătorul partidei dintre Taylor Fritz (13 ATP) şi Francisco Cerundolo (22 ATP).

Astfel, seria de invincibilitate a spaniolului pe zgura de la Madrid a luat sfârşit. Campion în 2022 şi 2023, Alcaraz ajunsese la 14 victorii la rând în capitala Spaniei.

Înfrângerea cu Rublev este a doua înfrângere a spaniolului de la Madrid. El a mai pierdut la acest turneu doar în 2021, în faţa lui Rafael Nadal.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:02 Selecționerul Ucrainei a anunțat lotul cu o lună înainte de EURO! Surprizele pregătite de prima adversară a României 13:25 Botoșani – Mioveni LIVE TEXT (20:00). Duel „încins” pentru Liga 1! Echipele probabile pentru meciul de baraj 13:21 Xavi, la un pas să fie demis de Barcelona! Anunţ-şoc făcut de presa din Spania. Ruptură totală cu Joan Laporta 13:12 „Haos! Trebuie educați” Giani Kiriță a răbufnit după ce suporterii lui Dinamo s-au bucurat pentru calificarea la baraj 13:11 FRF a pus în vânzare biletele pentru ultimele teste înainte de EURO 2024! România – Liechtenstein va fi în direct pe Antena 1 12:56 Schimbare uriașă împotriva rasismului din fotbal! Abuzurile pot fi acum reclamate de jucători printr-un mod inedit. Anunțul FIFA 12:50 VIDEOAntrenamentele din Formula 2 de la Imola au fost în AntenaPLAY. Programul complet 12:26 Marian Iancu și-a anunțat revenirea în fotbalul românesc! A dezvăluit și numele clubului la care va investi 12:25 Ce a spus Florin Maxim despre o colaborare cu Gigi Becali: „Toată lumea vrea la FCSB!”. Verdictul antrenorului momentului 12:24 Adrian Mutu s-a întâlnit cu Ivan Rakitic! Unde a fost invitat „Briliantul”: „A fost o experienţă frumoasă” Vezi toate știrile
Citește și