Închide meniul

Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev

Alex Masgras Publicat: 1 mai 2024, 20:11

Reclamă
Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev

Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev

Carlos Alcaraz, în timpul meciului cu Andrey Rublev, din sferturile de finală de la Madrid / Profimedia

Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de finală de la Madrid! Fostul număr 1 mondial a suferit astfel a doua înfrângere pe zgura de la Caja Magica din cariera sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campionul ediţiilor din 2022 şi 2023 a cedat în faţa lui Andrey Rublev. Numărul 8 ATP a câştigat partida de pe Estadio Manolo Santana cu 4-6, 6-3, 6-2, după 2 ore de joc.

Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev

Carlos Alcaraz a pierdut al doilea meci al său de la Madrid. Andrey Rublev a obţinut calificarea în semifinalele turneului din capitala Spaniei şi se pregăteşte pentru duelul cu câştigătorul partidei dintre Taylor Fritz (13 ATP) şi Francisco Cerundolo (22 ATP).

Astfel, seria de invincibilitate a spaniolului pe zgura de la Madrid a luat sfârşit. Campion în 2022 şi 2023, Alcaraz ajunsese la 14 victorii la rând în capitala Spaniei.

Reclamă

Înfrângerea cu Rublev este a doua înfrângere a spaniolului de la Madrid. El a mai pierdut la acest turneu doar în 2021, în faţa lui Rafael Nadal.

Moment emoţionant la Madrid | Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu

A fost un moment emoţionant la Madrid, unde Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneul de 1000 de puncte ATP. Campionul iberic a fost eliminat în optimile competiţiei, de către Jiri Lehecka, însă a fost aplaudat la scenă deschisă de către publicul iberic, la ultima sa apariţie la Caja Majica.

Nadal, care va împlini 38 de ani la începutul lunii viitoare, s-a înclinat după două ore şi două minute de joc în faţa tânărului său adversar, Jiri Lehecka, (22 de ani), aflat pe locul 31 mondial.

Reclamă 4 / 0/3

Campionul iberic a disputat cu această ocazie ultimul său meci la turneul din capitala Spaniei, la finalul căruia a fost ovaţionat de publicul prezent în tribune.

„A fost o seară emoţionantă. Am putut să-mi iau rămas bun aici, pe teren şi în plus cu un nivel de joc destul de decent. Este o amintire de neuitat, de neşters. Nu ştiu dacă a fost ultima oară când am jucat în Spania, e foarte probabil, nu mi-am pus întrebarea. Dar dacă a fost ultima oară când am jucat în ţara mea, este o amintire grozavă. S-a încheiat aici, la Madrid, dar drumul meu cu racheta în mână nu s-a terminat. Poate că acum nu este momentul să eliberez toate emoţiile pe care le ţin în interiorul meu. Nu vreau să renunţ încă la toată această adrenalină”, a declarat Nadal după meci, citat de agerpres.ro.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16
mai
0:29
Florin Maxim a comparat-o pe Corvinul cu Real Madrid, după succesul istoric din Cupa României: „Aşa se câştigă!”
16
mai
0:13
Dorinel Munteanu, la pământ după ce Oţelul a pierdut finala Cupei României: „Stau cam prost cu emoţiile!”
23:56 Ce a făcut Dorinel Munteanu, în timpul loviturilor de departajare din finala Cupei României! Gestul a fost surprins imediat 23:45 Corvinul merge în Europa League din Liga a 2-a! Oţelul va avea nevoie de două victorii pentru a juca în Europa! 23:32 Câţi bani a încasat Corvinul, după ce a câştigat Cupa României! Succes istoric pentru echipa din Liga a 2-a 23:10 Corvinul Hunedoara a câştigat Cupa României! Victorie istorică pentru echipa lui Florin Maxim, după lovituri de la 11 metri! 22:52 „Trebuie s-o spun!” Fatih Terim, mesaj categoric după ce a fost umilit de PAOK-ul lui Răzvan Lucescu 22:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige 22:45 Accidentare cumplită pentru fiul lui Narcis Răducan! Cât va lipsi de pe teren Iustin! Verdictul medicilor este devastator! 22:30 Răzvan Lucescu, prima reacţie după victoria uriaşă din derby-ul cu Panathinaikos! PAOK, la un pas de titlu în Grecia Vezi toate știrile
Citește și