Închide meniul

Poliţia din Miami, anunţ uluitor despre motivul morţii lui Konstantin Koltsov. Ce s-ar fi întâmplat cu iubitul Arynei Sabalenka

Alex Masgras Publicat: 19 martie 2024, 18:04

Reclamă
Poliţia din Miami, anunţ uluitor despre motivul morţii lui Konstantin Koltsov. Ce s-ar fi întâmplat cu iubitul Arynei Sabalenka

Poliţia din Miami, anunţ uluitor despre motivul morţii lui Konstantin Koltsov. Ce s-ar fi întâmplat cu iubitul Arynei Sabalenka

Aryna Sabalenka și Konstantin Koltsov / Instagram

Poliţia din Miami a făcut un anunţ uluitor despre motivul morţii lui Konstantin Koltsov. Fostul jucător de hochei și iubitul numărului 2 WTA, Aryna Sabalenka, a murit noaptea trecută, în timp ce se afla la Miami. După ce în primă fază s-a crezut că este vorba despre un accident vascular cerebral.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La câteva ore de la anunțul decesului fostului jucător de hochei, poliția din Miami a făcut un anunț șocant. Konstantin Koltsov s-ar fi sinucis.

Poliţia din Miami, anunţ uluitor despre motivul morţii lui Konstantin Koltsov. Iubitul Arynei Sabalenka s-ar fi sinucis

Potrivit cnn.com, poliția din Miami-Dade a emis un comunicat prin care a anunțat că Biroul de Omucideri a preluat ancheta în cazul morții lui Koltsov. Anchetatorii nu suspectează că acesta ar fi fost ucis și că fostul hocheist s-ar fi aruncat de la balcon noaptea trecută.

„Potrivit anchetatorilor, Poliția și Pompierii din Bal Harbour au fost trimise luni, 18 martie 2024, la aproximativ ora 12:39 a.m., la St. Regis Bal Harbour Resort, pentru cazul unui bărbat care s-a aruncat de la balcon.

Departamentul de poliție din Miami-Dade, Biroul de Omucideri, a răspuns și a preluat ancheta despre sinuciderea aparentă a domnului Konstantin Koltsov. Nu au fost indicii că ar fi fost ucis”, se arată în comunicatul poliției din Miami-Dade, potrivit cnn.com.

Reclamă

„Nu merita asta” Mesaje de susţinere pentru Aryna Sabalenka, după ce iubitul ei a murit subit, înainte de a împlini 43 de ani!

Pe reţelele sociale au apărut numeroase mesaje de susţinere pentru Aryna Sabalenka, după ce iubitul ei a murit la numai 42 de ani.

Konstantin Koltsov a încetat din viaţă în cursul zilei de luni. Echipa de hochei pe care acesta o antrena a confirmat decesul acestuia. Cauza morţii iubitului Arynei Sabalenka nu a fost încă dezvăluită.

Pe reţeaua X, fostul Twitter, fanii i-au transmis condoleanţe Arynei Sabalenka. Ei au remarcat ce lovitură a primit acum dubla campioană de la Australian Open, la doar 5 ani după ce îşi pierdea tatăl în circumstanţe similare.

Reclamă 4 / 0/3

Mă doare inima pentru Aryna. Fiind o persoană care și-a pierdut un părinte și, ulterior, pe cineva drag mie, la doi ani distanță, este un lucru îngrozitor peste care să treci”, a scris cineva.

Condoleanţe pentru Sabalenka! Nu merita deloc asta! Tatăl ei şi acum prietenul ei, e teribil pentru ea”, a fost un alt mesaj postat de un utilizator.

E îngrozitor! Este o persoană minunată, nici nu-mi pot imagina prin cât de multă durere trece”, „Îi trimit toată dragostea mea Arynei”, „Este o persoană atât de dulce și nu merita să treacă prin atât de multă durere la o vârstă atât de fragedă. O veste sfâșietoare pentru familia Arynei și cea a lui Konstantin. Sper să se odihnească în pace”, „Îmi pare rău atât de rău pentru tine, Aryna. Eşti o persoană minunată. Te-am văzut anul trecut în Miami. Dumnezeu să te binecuvânteze, dragă”, au fost alte mesaje de susţinere pentru Aryna Sabalenka.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:23 Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley 0:00 Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică 8
mai
23:53
FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak!
8
mai
23:05
Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni!
8
mai
22:31
Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată”
8
mai
22:26
Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge
8
mai
21:56
Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor
8
mai
21:43
Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere
8
mai
21:02
FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată”
8
mai
20:53
Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3
Vezi toate știrile
Citește și