Închide meniul

Ce i-a spus Paula Badosa la fileu Arynei Sabalenka, jucătoare care a bătut-o clar chiar dacă e în doliu

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 23 martie 2024, 14:42

Ce i-a spus Paula Badosa la fileu Arynei Sabalenka, jucătoare care a bătut-o clar chiar dacă e în doliu

Ce i-a spus Paula Badosa la fileu Arynei Sabalenka

Ce i-a spus Paula Badosa la fileu Arynei Sabalenka - Profimedia Images

Ce i-a spus Paula Badosa la fileu Arynei Sabalenka, la finalul meciului din turul 2 de la Miami a fost dezvăluit chiar de iberică. Iubita lui Tsitsipas a fost învinsă de cea mai bună prietenă a ei, chiar dacă aceasta se află în doliu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul iubit al Arynei a fost găsit mort la începutul săptămânii, dar Sabalenka a ales să joace la Miami. Şi a debutat împotriva celei mai bune prietene din circuit, pe care a învins-o în două seturi, 6-4, 6-3.

Ce i-a spus Paula Badosa la fileu Arynei Sabalenka, jucătoare care a bătut-o clar aflându-se în doliu

„Nu a fost confortabil să joc împotriva celei mai bune prietene, mai ales în contextul situaţiei în care se află. Amândouă suntem destul de puternice mental, însă, suntem femei puternice. Ea a arătat asta de multe ori, cred că şi eu am demonstrat acelaşi lucru.

Am știut să ne deconectăm în acele două ore de relaţia noastră. Ea a jucat foarte bine, cred că şi eu am evoluat decent pentru momentul în care mă aflu. Am trecut prin multe în viața noastră și știm să desprindem de emoţii.

Nu m-a surprins deloc (n.r. nivelul Arynei). Așa cum am spus, este o femeie foarte, foarte puternică, cu o personalitate grozavă. O cunosc foarte bine și știam că va juca foarte bine, aşa cum o face întotdeauna. I-am spus la final că sper să câştige turneul”, a spus Badosa, la conferinţa de presă.

Reclamă

Aryna Sabalenka, în turul 3 la Miami

Îndoliată de moartea fostului său iubit Konstantin Koltsov, survenită marţi, Aryna a câştigat, vineri, meciul din turul doi de la la turneul WTA 1000 de la Miami, în faţa bunei sale prietene.

Îmbrăcată în negru, Sabalenka a învins-o pe cea mai bună prietenă a sa din circuit, după o oră şi 23 de minute, într-un meci perturbat de ploaie.

Sabalenka va juca în turul trei cu sportiva ucraineană Anhelina Kalinina, care a trecut de daneza Caroline Wozniacki, scor 5-7, 7-5, 6-4.

Reclamă 4 / 0/3

Moartea fostului jucător de hochei pe gheaţă din NHL Konstantin Koltsov, iubitul jucătoarei belaruse de tenis Arina Sabalenka, este tratată ca o „aparentă sinucidere”, a anunţat, marţi, poliţia din Miami-Dade.

Konstantin Koltsov, care a jucat în NHL, campionatul nord-american de hochei pe gheaţă, a avut trei copii cu soţia sa, Iulia, de care a divorţat în 2020, înainte de a începe o relaţie cu Aryna Sabalenka.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și