Închide meniul

Carlos Alcaraz, calificare fără emoţii în turul doi de la Roland Garros! Naomi Osaka, succes cu emoţii

Viviana Moraru Publicat: 26 mai 2024, 20:45

Reclamă
Carlos Alcaraz, calificare fără emoţii în turul doi de la Roland Garros! Naomi Osaka, succes cu emoţii

Carlos Alcaraz, calificare fără emoţii în turul doi de la Roland Garros

Carlos Alcaraz, în timpul partidei din primul tur de la Roland Garros/ Profimedia

Carlos Alcaraz a obţinut o calificare fără emoţii în turul doi de la Roland Garros. De cealaltă parte, Naomi Osaka a obţinut un succes în trei seturi în duelul din turul inaugural al Grand Slam-ului de la Paris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Carlos Alcaraz l-a învins clar cu 6-1, 6-2, 6-1, pe americanul J. J. Wolf, venit din calificări.

Carlos Alcaraz, calificare fără emoţii în turul doi de la Roland Garros

Carlos Alcaraz, semifinalistul ediţiei trecute, care a venit la Paris cu probleme fizice, s-a impus după 1h 51 min. în faţa unui jucător care nu a învins niciodată un adversar de top 10.

Alcaraz va juca în turul secund cu învingătorul partidei dintre germanul Jack Draper (39 ATP) şi olandezul Jesper de Jong, venit din calificări.

Naomi Osaka, fost lider mondial şi cvadruplă campioană de Grand Slam, s-a calificat cu dificultate în turul secund de la Roland Garros 2024, după ce a învins-o în runda inaugurală, cu 6-1, 4-6, 7-5, pe italianca Lucia Bronzetti (48 WTA).

Reclamă
Reclamă 4

Japoneza în vârstă de 26 de ani, care a avut nevoie de peste două ore pentru a trece de adversara sa, pe care a condus cu 4-0 în setul trei înainte ca Bronzetti să egaleze, ar putea să o întâlnească în runda următoare pe poloneza Iga Swiatek, liderul mondial, dacă aceasta va trece de franşuzoaica Leolia Jeajean, provenită din calificări.

Osaka nu a participat la ediţia din 2023 a turneului parizian de Mare Şlem, fiind însărcinată. Cel mai bun rezultat pe zgura de la Paris a fost turul 3, în 2016, 2018 şi 2019.

Oficialii de la Roland Garros au anunţat de ce nu i-au oferit un wild card Simonei Halep

Oficialii de la Roland Garros au anunţat care a fost motivul pentru care nu i-au oferit un wild card Simonei Halep, campioana din 2018 de la French Open. Amelie Mauresmo, directorul turneului de la Paris, a venit cu explicaţiile.

Reclamă

Decisiv a fost faptul că Simona Halep a fost pedepsită pentru dopaj, iar românca a scăpat doar de o parte din pedeapsă. Simo a mai disputat două finale la Roland Garros, în 2014 şi 2017, pierdute în faţa Mariei Sharapova şi a Jelenei Ostapenko.

„Dacă Simona ar fi fost exonerată în apelul ei de la tribunalul sportiv, poate că am fi luat o altă decizie. Astăzi, ea nu a fost exonerată de pedeapsă. Am simțit să favorizăm alte jucătoare și sportive din Franța, unele mai tinere, mai degrabă decât Simona, având în vedere tot ce s-a întâmplat.

Mai era și Caroline Wozniacki, care făcuse o cerere. Acestea sunt alegeri foarte greu de făcut. Știm că provocăm dezamăgire și întotdeauna este dificil”, a spus Mauresmo, citată de eurosport.fr.

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:46

VideoSuporterii naţionalei s-au strâns în Piaţa Universităţii pentru a sărbători victoria României cu Ucraina! Imagini de senzaţie

19:45

LIVE SCOREBelgia – Slovacia 0-1. Surpriză de proporţii! Meci de maxim interes pentru tricolori, la EURO 2024

19:36

„Bravo lui Edi, tată!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după ce România a „demolat” Ucraina la EURO 2024: „Asta vreau!”

19:26

Gigi Becali l-a vândut pe Florinel Coman după România – Ucraina 3-0: „I-au achitat ăia clauza”

19:18

„Ne este ruşine!” Oleksandr Zinchenko, devastat după înfrângerea în faţa României la EURO 2024: „Nu ştiu ce să vă spun”

19:15

Gică Hagi, după România – Ucraina 3-0: „O victorie fantastică, un moment incredibil”! Pronosticul fabulos al „Regelui”

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac!
Citește și