Închide meniul

Simona Halep şi-a aflat prima adversară de la Trophee Clarins! Cu cine va juca fostul număr 1 WTA la Paris

Alex Masgras Publicat: 12 mai 2024, 16:21

Reclamă
Simona Halep şi-a aflat prima adversară de la Trophee Clarins! Cu cine va juca fostul număr 1 WTA la Paris

Simona Halep şi-a aflat prima adversară de la Trophee Clarins! Cu cine va juca fostul număr 1 WTA la Paris

Simona Halep, în timpul turneului de la Miami, la revenirea în circuitul WTA / Profimedia

Simona Halep şi-a aflat prima adversară de la Trophee Clarins. Fostul număr 1 WTA a primit un wildcard la turneul WTA 125 din capitala Franţei, turneu cu premii totale de 115.000 de dolari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În primul tur de la Trophee Clarins, Simona Halep o va întâlni pe Mccartney Kessler din Statele Unite ale Americii, locul 123 WTA. Aceasta va fi prima întâlnire dintre cele două jucătoare

Simona Halep şi-a aflat prima adversară de la Trophee Clarins! Cu cine va juca fostul număr 1 WTA la Paris

În cazul în care va trece de jucătoarea din Statele Unite, Simona Halep va avea o misiune dificilă. Ea o poate întâlni acolo pe câştigătoarea partidei dintre Emma Navarro şi o jucătoare venită din calificări.

Emma Navarro, jucătoare care se află pe locul 22 WTA în acest moment, este şi favorita numărul 1 a turneului de la Paris.

Ana Bogdan (63 WTA), o altă româncă prezentă pe tabloul de la Trophee Clarins, va juca în primul tur cu Varvara Gracheva. Jucătoarea care reprezintă Franţa are 2-1 la întâlnirile directe, duelul de la Paris urmând să fie primul care se dispută pe zgură.

Reclamă
Reclamă 4

Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea

George Cosac a declarat că nu mai există tensiuni între Simona Halep şi Sorana Cîrstea, deoarece ambele au ajuns la maturitate acum. Acesta a subliniat că între cele două sportive a existat o rivalitate sportivă, dat fiind faptul că fac parte din aceeaşi generaţie.

De asemenea, George Cosac a declarat că îşi doreşte ca atât Simona Halep, cât şi Sorana Cîrstea, să revină în echipa României, fiind convins că alături de cele două, „tricolorele” pot câştiga Billie Jean King Cup.

„Eu zic că securea e îngropată de mult. Nu mai au nimic de împărțit acum. Dacă a fost ceva între ele, probabil că a fost într-o anumită perioadă. Între ele a existat o rivalitate sportivă, dar n-a existat ură. A fost amplificat mai mult de presă. Fiind un sport indvividual fiecare avea orgoliu ei. Ambele au o personalitate foarte puternică.

Reclamă 4 / 0/3

Cred că fetele au ajuns la o maturitate și pot gândi pozitiv. Dacă vor fi în plenitudinea forțelor, nu cred că Horia Tecău va trebui să le convingă foarte mult să joace la turneul final.

Cred că vor dori să vină, pentru că sunt ferm convins, așa cum am mai spus-o, cu ambele în echipă România poate câștiga trofeul Billie Jean King Cup. Sau măcar să jucăm finala, așa cum au făcut-o cu mulți ani în urmă Ion Țiriac și Ilie Năstase, în Cupa Davis”, a declarat George Cosac, conform fanatik.ro.

Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
18:13

Juventus şi-a găsit antrenor! Cine îl înlocuieşte pe Massimiliano Allegri! Contractul va fi valabil până în vara lui 2027!

18:04

LIVE VIDEOCanada – Slovacia și Elveția – Germania se joacă ACUM în AntenaPLAY! Programul fazelor finale de la CM de hochei

18:00

Lotul provizoriu al Italiei, pentru EURO 2024! Fotbalistul suspendat pentru pariuri, prezent! Vedetele care lipsesc

17:57

Dorinel Munteanu a început „revoluţia” pe care o anunţa la Oţelul! 7 jucători au plecat deja! Mesajul clubului

17:53

„Pentru acei bani, să își asume!” Ioan Ovidiu Sabău l-a avertizat pe Daniel Popa după transferul la FCSB!

17:40

Nume surpriză pentru banca lui Bayern Munchen! Ce antrenor s-ar fi înţeles deja cu bavarezii, după plecarea lui Thomas Tuchel

1 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 2 VIDEOMax Verstappen, pole position la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola! Cursa e LIVE pe Antena 1 și AntenaPLAY (duminică, 15:45) 3 VIDEORăzvan Lucescu este campion în Grecia cu PAOK! Românul a cucerit titlul pe terenul rivalei. Aris – PAOK 1-2 a fost în AntenaPLAY! 4 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 5 FotoPe cine poate întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League! Un posibil adversar a „spulberat” FCSB! 6 VIDEOSami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola! Goethe a terminat pe 2. A fost spectacol în AntenaPLAY
Citește și