Închide meniul

Simona Halep a dat răspunsul fără să stea pe gânduri la întrebarea: „Vrei să mai câştigi un Grand Slam sau să revii pe locul 1?” Ce a spus despre Toni Iuruc

Antena Sport Publicat: 20 ianuarie 2022, 15:04

Reclamă
Simona Halep a dat răspunsul fără să stea pe gânduri la întrebarea: „Vrei să mai câştigi un Grand Slam sau să revii pe locul 1? Ce a spus despre Toni Iuruc

Simona Halep, în formă maximă în Australia

Hepta

Simona Halep a fost pusă să aleagă de Mats Wilander între câştigarea unui nou turneu de Grand Slam şi revenirea pe primul loc în clasament. Simona Halep a răspuns fără să stea pe gânduri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Australian Open 2020 | Simona Halep mai vrea să câştige un turneu de Grand Slam

Prefer Grand Slam-ul, sunt departe de locul 1. Voi munci mult„, a spus Simona Halep la Eurosport, care a vorbit şi despre evoluţia din acest start de sezon.

Am lucrat foarte mult în presezon. Am simţit terenul, am jucat cel mai bun tenis al meu astăzi. Nu e atât de diferit. Tenisul e prioritatea mea. Văd lucrurile diferit. Nu a fost uşoară perioada de lock-down, dar acum viaţa e frumoasă. Mă simt bine şi vreau să mă bucur de tenis. Sunt motivată, câteodată mă şi enervez. Sunt calmă şi încerc să mă concentrez. Prefer Grand Slam-ul, sunt departe de locul 1. Voi munci mult„, a spus Simona Halep.

Australian Open 2022 | Simona Halep a vorbit şi despre căsnicia cu Toni Iuruc

Simona Halep a vorbit şi despre căsnicia cu Toni Iuruc. „Simo” spune că soţul său o susţine clipă de clipă, ceea ce o ajută şi în teren.

Soţul meu e aici, mă susţine, şi asta mă ajută şi pe teren„, a conchis Halep.

Reclamă

Simona Halep – Danka Kovinic, în turul al treilea de la Australian Open 2022

Simona Halep – Danka Kovinic este meciul din turul al treilea de la Australian Open 2022. Simona Halep s-a calificat în în turul al treilea după victoria clară obţinută în faţa jucătoarei din Brazilia, Beatriz Haddad Maia, scor 6-2, 6-0.

Simona Halep se va duela cu Danka Kovinic pentru un loc în optimile de finală de la Australian Open 2022. Halep nu a pierdut set până acum la primul turneu de Grand Slam din 2022. În primul tur, Halep s-a impus în 2 seturi în faţa Magdalenei Frech, scor 6-4, 6-3, pentru ca mai apoi să facă spectacol cu Beatriz Haddad Maia.

Halep nu a avut probleme cu adversara de joi, o sportivă de 1,85 metri înălţime, al cărui joc este bazat exclusiv pe forţă, fără alte calităţi evidente. Cu serviciul la cel mai înalt nivel din acest an, Simona Halep a predat o lecţie de tenis pe Rod Laver Arena.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep a condus cu 3-0 după un break în game-ul al doilea şi după ceva mai mult de zece minute de joc, apoi a avut trei mingi de 4-0, ratate însă. Fostul lider WTA a mai câştigat o dată pe serviciul braziliencei la 5-2, şi a încheiat setul, scor 6-2, după 36 de minute.

Al doilea set nu a avut istoric. Simona Halep s-a impus cu 6-0 şi s-a calificat în turul al treilea de la Australian Open 2022. Prin accederea în manşa a treia, ea şi-a asigurat un premiu de 221.000 de dolari australieni (140.000 de euro) şi 130 de puncte WTA.

Halep va evolua mai departe cu Danka Kovinici din Muntenegru, locul 98 WTA. Cele două jucătoare s-au mai întâlnit o dată, în 2016, la Bucureşti, în sferturi, când jucătoarea română s-a impus cu scorul de 6-4, 6-2.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și