Închide meniul
VIDEO

Robert Lewandowski, suporter de lux pentru Iga Swiatek la Roland Garros 2022! Moment emoţionant după triumful polonezei de la Paris

Dragoș Vasile Publicat: 4 iunie 2022, 17:55

Reclamă
Robert Lewandowski, suporter de lux pentru Iga Swiatek la Roland Garros 2022! Moment emoţionant după triumful polonezei de la Paris

Iga Swiatek, felicitată de Robert Lewandowski

Robert Lewandowski şi Iga Swiatek, după finala de la Roland Garros 2022 / Twitter

Robert Lewandowski a fost suporter de lux pentru Iga Swiatek în finala Roland Garros 2022. Poloneza a făcut spectacol cu Coco Gauff, scor 6-1, 6-3, şi s-a încoronat din nou regină pe zgura de la Paris. Golgheterul lui Bayern nu a putut lipsi de la marele meci în care conaţionala sa a fost protagonistă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iga Swiatek a cucerit Roland Garros 2022 şi a egalat cea mai lungă serie de victorii din acest secol, reuşită de Venus Williams în 2000, între Wimbledon şi turneul de la Linz.

Robert Lewandowski, suporter de lux pentru Iga Swiatek la Roland Garros 2022

Robert Lewandowski a evoluat în urmă cu 3 zile în Polonia – Ţara Galilor 2-1, iar acum a fost alături de Iga Swiatek la Roland Garros 2022. Poloneza de 21 de ani a învins-o pe Coco Gauff în două seturi, iar golgheterul lui Bayern a felicitat-o personal.

După triumful de la Paris, Iga Swiatek a oferit un moment amuzat. Poloneza şi-a luat în braţe antrenorii în acelaşi timp.

Reclamă

Alături de Robert Lewandowski, în tribunele de la Paris s-au aflat mai mulţi suporteri polonezi, care au încurajat-o pe favorita lor. Campioana le-a mulţumit acestora după ce a ridicat trofeul.

De asemenea, aceasta s-a emoţionat în momentul în care în tribune s-a auzit imnul naţional al Poloniei.

Reclamă 4 / 0/3

„Mă bucur că văd atâtea steaguri poloneze. Mă bucur atât de mult că avem atât de mulţi suporteri polonezi”, a transmis, emoţionată, Iga Swiatek.

Iga Swiatek – Cori Gauff 6-1, 6-3

Iga Swiatek – Cori Gauff 6-1, 6-3. Jucătoarea din Polonia a câștigat Roland Garros 2022. Lidera WTA a ajuns la șase turnee consecutive în care se încoronează campioană.

Totuşi, actualul număr 1 mondial mai are încă un drum foarte lung de parcurs până s-o ajungă din urmă pe deţinătoarea recordului de victorii consecutive de la crearea WTA în 1973, Martina Navratilova, autoarea unei serii de 74 de succese la rând între 1983 şi 1984.

Poloneza a mai câștigat Roland Garros 2020. Înainte de competiția de la Paris, ea mai cucerit titlurile de campioană și la Doha, Indian Wells, Miami, Stuttgart, Roma.

Iga Swiatek, reacție în lacrimi după ce a câștigat Roland Garros 2022

„Îmi cer scuze că am început să plâng. Vreau în primul rând să o felicit pe Cori. Cu siguranţă vei găsi drumul pentru a câştiga un Grand Slam. Vreau să-mi felicit echipa, fără voi evident nu aş fi fost unde sunt. Simt că munciţi din greu, la fel şi eu, totul se leagă.

Tată, nu aş fi fost pe lume fără tine, îţi mulţumesc pentru tot. Acum simt că am făcut totul pentru a ajunge aici, chiar dacă au fost şi perioade mai grele. Mă bucur că văd atâtea steaguri poloneze. Mă bucur atât de mult că avem atât de mulţi suporteri polonezi.

Abia aştept să mă întorc aici. Doamne (n.r. emoţionată, a început să plângă)! În final, vreau în final să spun câteva cuvinte Ucrainei, sper ca toată lumea să fie putenică acolo (n.r. este aplaudată la scenă deschisă). Speram ca, în momentul în care voi câştiga un nou turneu, situaţia să fie mai bună”, a spus Iga Swiatek, conform eurosport.ro.

Reclamă

Robert Lewandowski, adio Bayern Munchen

Robert Lewandowski este ca și plecat de la Bayern Munchen. Starul polonez a făcut marele anunț în cursul zilei de luni. Golgheterul bavarezilor a confirmat că aventura sa alături de campioana Germaniei „s-a încheiat”.

Super-marcatorul polonez a dezvăluit că vrea să semneze cu o nouă echipă în această vară, cu un an înainte de expirarea contractului cu Bayern Munchen.

„Un lucru este sigur: istoria mea cu Bayern s-a încheiat. Nu îmi pot imagina o relație bună în continuare. Sper să nu mă țină aici doar pentru că pot să facă acest lucru. Un transfer este cea mai bună soluție pentru toată lumea”, a spus Robert Lewandowski, potrivit jurnalistului Michal Pol.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor Vezi toate știrile
Citește și