Închide meniul

Roland Garros 2021 | După Naomi Osaka, și Petra Kvitova s-a retras din competiție! Motivul halucinant pentru care a luat decizia drastică

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 1 iunie 2021, 18:46

Roland Garros 2021 | După Naomi Osaka, și Petra Kvitova s-a retras din competiție! Motivul halucinant pentru care a luat decizia drastică

Profimedia

Încă o retragere șoc de la Roland Garros

Încă o retragere șoc de la Roland Garros. Jucătoarea din Cehia reușise să treacă în primul tur de belgianca Greetje Minnen (125 WTA), scor 6-7, 7-6, 6-1. Kvitova n-a acuzat nicio problemă medicală în timpul meciului, dar s-a accidentat incredibil, la conferința de presă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Încă o retragere șoc de la Roland Garros. Petra Kvitova s-a „rupt” la conferința de presă

„Cu mare tristețe îmi anunț retragerea de la Roland Garros. În timpul conferinței de presă de duminică, după prima victorie, am căzut și m-am accidentat la gleznă. Din nefericire, după un RMN și discuții îndelungate cu oamenii din staff, am luat o decizie grea. Este mai înțelept să nu mai joc.

Este un ghionion incredibil ce s-a întâmplat, dar voi rămâne puternică și voi munci pentru a mă recupera. Vreau să revin în sezonul pe iarbă!”, a scris Kvitova pe Twitter.

După retragerea Petrei Kvitova, rusoaica Elena Vesnina (144 WTA) va merge direct în turul al treilea. Cele mai bune performanțe ale lui Kvitova la Roland Garros au fost semifinalele din 2012 și 2020. În materie de Grand Slam, ea a reușit sa pună mâna pe trofeu doar la Wimbledon, în 2011 și 2014.

Reclamă

 

Naomi Osaka, prima vedetă care s-a retras de la Roland Garros

Naomi Osaka a fost amendată după ce a învins-o pe Patricia Ţig în runda inaugurală de la Roland Garros. Organizatorii turneului din Franţa au anunţat că nipona a primit o sancţiune de 15.000 de dolari pentru că nu şi-a onorat obligaţiile contractuale legate de mass-media. La scurt timp după accea, Osaka și-a anunțat retragerea din competiție! 

Nu am vrut niciodată să atrag atenția și accept că nu am ales momentul ideal de a transmite acest mesaj, iar acesta ar fi putut fi mai clar. Aici, la Paris, mă simțeam deja vulnerabilă și anxioasă, așa că îmi voi lua timp departe de teren acum”, a anunțat Naomi Osaka.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și