Închide meniul

Ronnie O`Sullivan, atac josnic asupra lui Ali Carter. Conferinţa de presă a lui Ronnie, o pată neagră în istoria snookerului

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 16 ianuarie 2024, 14:09

Ronnie O`Sullivan, atac josnic asupra lui Ali Carter. Conferinţa de presă a lui Ronnie, o pată neagră în istoria snookerului

Ronnie O`Sullivan, atac josnic asupra lui Ali Carter

Ronnie O`Sullivan şi Ali Carter - Profimedia Images

Ronnie O`Sullivan (48 de ani) a lansat un atac josnic asupra lui Ali Carter (44 de ani), la conferinţa de presă, după Mastersul câştigat de „Rachetă”. Ronnie a avut un mesaj grosolan către „Căpitan” şi nu a ţinut cont de problemele mari de sănătate pe care acesta le-a avut în trecut. Ronnie nu este la prima abatere. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În anii 2010, Carter s-a luptat în două rânduri cu cancerul. Prima oară, a învins cancerul testicular, iar Ronnie a avut un mesaj în care i-a transmis „să îi crească testicolele”.

Ronnie O`Sullivan, atac josnic asupra lui Ali Carter

Ali Carter a ţinut să evidenţieze un moment din timpul finalei Mastersului, câştigată de septuplul campion mondial, cu 10-7. Ali l-a acuzat că şi-ar fi suflat nasul zgomotos pentru a-i distrage acestuia atenţie.

„Au fost câteva lucruri care s-au întâmplat acolo şi au trecut nebăgate în seamă. Dar cei care au minte în cap au văzut despre ce e vorba. Şi a fost dezgustător. Nimeni nu vrea să spună nimic.

A fost un comportament dezgustător din partea unui jucător de top. Dacă totul a fost trecut cu vederea, nu e bine. Dacă ne-am spus ceva la final? Nu am cuvinte pentru el”, au fost declaraţiile de la care a început totul.

Reclamă

Ronnie O`Sullivan, conferinţă de presă teribilă

După ce a auzit declaraţiile, Ronnie O`Sullivan a lansat unul dintre cele mai dure atacuri din istoria snookerului. A înjurat în mai multe momente, folosind expresii imposibil de tradus.

„Nu am vorbit cu el de 20 de ani. Am jucam împreună când era el copil şi am împărţit multe lucruri atunci. Dar el să iasă în public să vorbească aşa despre mine? Mă doar undeva de el. Ştiţi cum e el, are mari probleme.

De ce are problemele astea cu mine? Nu mă interesează! Ar trebui să îi mai crească testicolele. Mă doare undeva de el. Cu cât aduce mai multe declaraţii de genul ăsta, îl voi pedepsi de fiecare dată.

Reclamă 4 / 0/3

Îşi sapă groapa singur. Trebuie să îşi rezolve problemele personale. Asta e, am spus totul. Să joci snooker împotriva lui este un coşmar. Nu este o persoană drăguţă. Veţi scrie despre aceste lucruri, dar pe mine mă doare undeva. Am spus-o acum, asta e. Aveţi despre ce să scrieţi”, a spus Ronnie, citat de The Sun.

În 2018, a avut loc un moment rar întâlnit în snooker, între Ronnie şi Ali, care s-au lovit umăr în umăr, lângă masa de joc, chiar la Campionatul Mondial. Atunci, arbitrul i-a calmat cu greu pe cei doi englezi.

Cei doi jucători s-au întâlnit până acum de 26 de ori în carieră, iar Ronnie a câştigat nu mai puţin de 23 de meciuri. Ultimul act de la Masters a fost a treia finală în care Carter a fost învins de O`Sullivan, după cele două de la Campionatele Mondiale din 2008 (18-8) şi din 2012 (18-11).

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani Vezi toate știrile
Citește și