Închide meniul
Video

Camelia Bălțoi îţi prezintă AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari ştiri ale zilei de 13 februarie

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 februarie 2023, 16:56

Cele mai tari știri ale zilei sunt la AntenaSport Update

Cele mai tari știri ale zilei sunt la AntenaSport Update

Camelia Bălțoi îţi prezintă la AntenaSport Update cele mai tari ştiri ale zilei de 13 februarie. Mesajul lui Malcom Edjouma, după ce l-a făcut „K.O.” pe Igor Armaș fără să fie eliminat, dar și ultimele vești despre Simona Halep, după ce a fost acuzată de dopaj, se află printre subiectele zilei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La AntenaSport Update afli și faptul că Paul Papp și Ivan Martic s-au despărțit de Universitatea Craiova în aceeași zi.

Camelia Bălțoi îţi prezintă AntenaSport Update – 13 februarie

1. Malcom Edjouma şi-a cerut scuze după intrarea criminală din meciul cu Voluntari. „Putea să mă desfigureze”, a anunţat Igor Armaş. Edjouma a scăpat doar cu un galben.

2. Paul Papp şi Ivan Martic au plecat de la Universitatea Craiova, în ultima zi de mercato din Liga 1. Papp s-a înţeles cu Petrolul, în timp ce elveţianul va juca la U Cluj.

3. Rihanna a făcut spectacol în pauza Super Bowl 57. Vedeta a anunţat că este însărcinată, dar asta nu a împiedicat-o să fie la înălţime. Finala NFL a fost câştigată de Kansas City Chiefs.

Reclamă

4. Tot de pe AS.ro, afli că Haaland s-a accidentat. Pep Guardiola are mari emoţii, pentru că nordicul ar putea rata marele meci cu Arsenal, de miercuri.

5. Simona Halep a mai coborât un loc în clasamentul WTA şi a ajuns pe 16. Simo nu a mai jucat în nicio competiţie după ce a fost depistată pozitiv cu Roxadustat, în octombrie.

Nu uitaţi, cele mai importante ştiri ale zilei sunt în jurnalul Antena Sport, azi, de la ora 20:00, pe Antena1.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și