Închide meniul
Foto

Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa Borcea se „scaldă” în lux la 20 de ani

Publicat: 29 aprilie 2024, 14:47

Reclamă
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa Borcea se „scaldă” în lux la 20 de ani

Cât de mult seamănă Melissa Borcea, fiica cea mare a lui Cristi Borcea, cu milionarul român

Melissa Borcea şi Cristi Borcea / Colaj Instagram

Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea, Melissa Borcea, cu milionarul român. Tânăra în vârstă de 20 de ani trăieşte „visul american” la Miami şi pare a se simţi excelent, chiar dacă este departe de părţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiica din prima căsnicie a fostului patron de la Dinamo este studentă la o facultate din Statele Unite şi urmează să devină arhitect. Melissa locuieşte într-o casă de 3 milioane de euro şi conduce o maşină spectaculoasă.

Cât de mult seamănă Melissa Borcea, fiica cea mare a lui Cristi Borcea, cu milionarul român

Melissa Borcea tocmai s-a afişat la o petrecere grandioasă la Miami. A avut o apariţie de senzaţie (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) la ziua de naştere a unei prietene. S-a afişat într-o rochie albă şi a sărbătorit la maximum. De la eveniment nu au lipsit nici şampaniile de fiţe, care au fost aduse cu artificii.

Melissa nu ia în calcul să mai revină în România şi îşi doreşte să locuiască în Miami şi după terminarea facultăţii. Este într-o relaţie bună şi cu cea de-a doua soţie a lui Cristi Borcea, Alina Vidican, cea care s-a stabilit în Miami după divorţ.

Reclamă

Acum au crescut și gemenii și ceilalți și toată lumea poate avea grija de ei. Asta nu înseamnă că nu voi fi o mamă atentă ca și până acum.

Copiii mei și ai lui Cristi ne moștenesc ca fire și știu, de fapt, știm amândoi că vor fi niște învingători ca și părinții lor…iar noi doi suntem aici să-i ajutăm cu tot ce avem mai bun„, a spus Mihaela Borcea, citată de playtech.ro.

Melissa Borcea locuieşte într-o casă de 3 milioane de euro

Melissa Borcea o are alături de cea de-a doua soţie a lui Cristi Borcea, Alina Vidican, dar şi pe fraţii ei vitregi. Este vorba despre George Alexandru şi Gloria. „Leonidas” a dezvăluit că toate bunurile pe care le avea în Statele Unite au ajuns pe numele copiilor.

Reclamă 4 / 0/3

Mihaela are casă, are toate cele pe care le-am făcut. I-am lăsat foarte multe și Mihaelei. Dar Alina casa… este pe numele copiilor. Eu asigur toate condițiile, absolut tot. Cu Valentina am separare de bunuri. Și tot ce am luat copiilor, apartamente unde au chirii, sunt pe numele copiilor. Doar pe numele copiilor.

Știi de ce? În momentul în care dai femeilor, eu având mai multe și mai mulți copii… după un timp, ele cred că li se cuvine. Nu sunt mulțumite să spună: ‘Doamne ajută, ce ne-a dat, ce condiţii și cum ne-a ținut’. Nu! Mai bine nu. Mai bine copiilor! Eu am vorbit cu Valentina și mi-a spus că pe ea nu o interesează. Am luptat amândoi, am trecut prin momente grele, a fost lângă mine în momente grele și am făcut separare de bunuri la început.

Melissa învaţă la facultate în America. Valentina a plecat cu Milan şi a stat la Melissa acasă. Copiii dorm împreună, se iubesc mult. Eu aveam un penthouse pe malul oceanului şi casa care le-am făcut-o cadou copiilor. Valorează în jur de 3 milioane de euro. În ea stau şi acum„, a declarat Cristi Borcea la podcastul „Tare de Tot”.

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei. Înaintea căsniciei cu Valentina Pelinel, omul de afaceri a mai fost însurat cu Mihaela Borcea (între anii 1988-2011) și cu Alina Vidican (2011 – 2016).

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Melissa Antonia şi Angelo.

Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

Reclamă
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! 17:30 „Durerea a revenit!” Simona Halep, anunţ despre viitorul ei după ce a fost nevoită să se retragă de la Trophee Clarins 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 mai 17:16 LIVE VIDEOKazahstan – Suedia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 16:53 Gicu Grozav a semnat prelungirea contractului cu Petrolul! Laszlo Balint a făcut anunțul: „Lucrurile sunt rezolvate” 16:36 „E cert!” Radu Drăgușin, anunțat titular în Sheffield – Tottenham! L-a dat pe spate pe Postecoglou la meciul cu Manchester City 16:30 Salariul pe care îl cere Dennis Man pentru a semna! Se poate îmbogăţi imediat după ce a promovat în Serie A cu Parma 15:49 Germania a anunţat lotul preliminar pentru EURO 2024! Surprize uriaşe! Numele mari care nu au fost convocate de Nagelsmann 15:41 Răzvan Lucescu, numit „Mourinho al săracului” după ce a adus-o pe PAOK la o victorie de un titlu nesperat 14:41 Mesajul lui Mihai Leu, de pe patul de spital, după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Îmi pare rău că nu am fost cu voi” Vezi toate știrile
Citește și