Închide meniul
Foto

Cine a fost românul celebru care a fost febleţea lui Naomy: „Cel mai drăguţ!” Ce a putut spune despre Adrian Mutu

Publicat: 20 aprilie 2024, 17:02 / Actualizat: 23 aprilie 2024, 17:40

Reclamă
Cine a fost românul celebru care a fost febleţea lui Naomy: „Cel mai drăguţ!” Ce a putut spune despre Adrian Mutu

Cine a fost românul celebru care a fost febleţea lui Naomy

Colaj Spynews

Cine a fost românul celebru care a fost febleţea lui Naomy. Naomy a murit la vârsta de 47 de ani într-un spital din Germania. Cântăreaţa transgender avea o pasiune şi pentru sport. În trecut, Naomy a dezvăluit cu ce echipă ţine şi ce jucători preferat avea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Naomy a murit într-un spital din Germania după ce, în urmă cu câteva zile, a suferit un AVC. Florin Moldovan, aşa cum era numele iniţial al lui Naomy, a devenit cunoscut în România după apariţiile televizate şi devenise un reper pentru comunitatea LGBT.

Cine a fost românul celebru care a fost febleţea lui Naomy

Naomy era pasionată şi de fotbat şi, în trecut, a dezvăluit că ţine cu Steaua. De asemenea, Naomy spunea despre Nicolae Dică că era cel mai frumos fotbalist pe care l-a văzut.

„Îmi place fotbalul! Mai mergeam şi pe stadion când aveam timp… dar acum îmi place să văd meciurile la televizor. Ţin cu Steaua, însă fără supărare fotbaliştii de la Dinamo şi de la Rapid arată mult mai bine decât cei de la Steaua.

Mutu arată bine, însă fostul stelist Dică e cel mai drăgut fotbalist! Ronaldo nu îmi place, chiar nu mă dă pe spate. Aşa, din străinătate, să zicem că îmi place Beckham, e OK„, spunea, în trecut, Naomi pentru sport.ro.

Reclamă

Naomy a murit la vârsta de 47 de ani

Naomy a murit la vârsta de 47 de ani, într-un spital din Germania. Vestea morţii cântăreţei transgender a fost dată de buna sa prietenă, Antonella Lerca Duda.

„Cu inima grea, vă anunț că NAOMY a trecut în liniște în cursul serii de azi 19 Aprilie 2024. Ne vom aminti mereu de istoria lgbt pe care a creat-o in România și vom păstra amintirile frumoase alături de noi. Sentimentele noastre de compasiune și susținere sunt alături de familia și cei dragi! Odihnește-te in glorie Regino”, a scris Antonella Lerca Duda, prietena sa, pe Facebook.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi Vezi toate știrile
Citește și