Închide meniul
Foto

Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”

Publicat: 24 aprilie 2024, 23:22

Reclamă
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”

Fosta soţie a lui Cristi Borcea, "transformare" spectaculoasă la 54 de ani

Mihaela Borcea şi Cristi Borcea, în perioada în care erau căsătoriţi / Mediafax Foto via Hepta

Fosta soţie a lui Cristi Borcea este pregătită pentru o „transformare” spectaculoasă la 54 de ani. Mihaela Borcea şi-a anunţat fanii că vor avea o surpriză în această vară. Este gata să îşi schimbe radical viaţa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihaela Borcea a fost prima soţie a lui Cristi Borcea, cei doi fiind căsătoriţi timp de aproape 23 ani. Divorţul a avut loc în 2011, iar la scurt timp distanţă fostul patron al lui Dinamo s-a căsătorit cu Alina Vidican. Mihaela are trei copii cu milionarul român, pe Patrick, Melissa Antonia şi Angelo.

Fosta soţie a lui Cristi Borcea suferă o „transformare” spectaculoasă la 54 de ani

Mihaela Borcea a anunţat că a luat decizia de a trece în plan secund afacerile şi de a se concentra pe sănătatea ei. Vrea să slăbească, dar este conştientă că nu va mai arăta ca în tinereţe (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Sigur, la vârsta mea nu pot visa să mai am 90/60/90, dar voi fi cât de bine voi putea. Nu-mi propun sa ajung să întoarcă bărbații de pe strada capul după mine, fiindcă astea sunt vise pentru fete de 20 de ani… dar undeva, la începutul verii, toată lumea va vedea o nouă Mihaela Borcea. În plus, sunt implicată și într-o relație.

Nu pot uita că nu mai pot fi atât de slabă pe cât mi-aș dori. Deci, nu voi face excese. Dar acum știu că a fi slab pe dinafară și bolnav pe dinăuntru nu e nici asta o soluție. Ca atare, încerc să fiu atentă la extreme, fiindcă îmi propun să fiu atentă și la starea mea de sănătate, nu doar la cum arăt!„, a declarat Mihaela Borcea pentru playtech.ro.

Reclamă

După ani la rând în care a avut grijă de afacerile lui Cristi Borcea, Mihaela Borcea a confirmat „ruptura” de fostul soţ. Nu se mai ocupă de hotelul de la malul mării al lui „Leonidas”.

Motivul incredibil pentru care Cristi Borcea şi-a înşelat soţiile

Cristi Borcea a făcut dezvăluiri uluitoare despre viaţa lui intimă. Milionarul a recunoscut că le-a înşelat pe primele două soţii pe care le-a avut, Mihaela şi Alina. Iată motivul incredibil pentru care acesta şi-a trădat soţiile!

Cristi Borcea a mărturisit că singura soţie pe care nu a înşelat-o este cea actuală, Valentina. Fostul acţionar şi preşedinte executiv al lui Dinamo se află într-o relaţie bună cu fostele soţii.

Reclamă 4 / 0/3

Am fost mereu cu cine mi-am propus. Dar m-am liniștit. Nu am fost liniștit înainte, până să mă căsătoresc acum cu Valentina. Atunci aveam altă vârstă, ieșeam. Păi, când eram cu Alina sau cu Mihaela, tot ce mi-a plăcut ochiului… am mers. Da, și când eram căsătorit. Erau conjunctura, natura și poziția mea de cum eram atunci. Eram în toate discotecile, barurile. M-a mustrat conștiința, dar ce să faci? Asta a fost tinerețea. Nu aș mai face acum ce am făcut atunci. Nu aș mai face nici să risc cu subminarea economiei naționalei, ce făceam la 20 de ani. Odată cu vârsta, gândești totul altfel”, a dezvăluit Cristi Borcea în podcastul „Tare de Tot”.

Valentina m-a găsit în cea mai bună perioadă, când te așezi, când te uiți în jur și vezi 9 copii, când vezi cea mai frumoasă femeie din lume alături de care creezi cele mai bune condiții pentru toată lumea. Și atunci nu-ți mai arde de altele”, a mai spus Cristi Borcea.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! Vezi toate știrile
Citește și