Închide meniul

Gică Hagi a spus cine e starul din fotbalul mondial care seamănă cu el: „Mi se pare că are ceva din mine”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 iunie 2021, 22:09

Gică Hagi a spus cine e starul din fotbalul mondial care seamănă cu el: „Mi se pare că are ceva din mine

Gică Hagi, Farul Constanţa

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gică Hagi a spus că Lionel Messi este jucătorul care se aseamănă cel mai mult la stil cu el. Hagi i-a caracterizat şi pe Kylian Mbappe şi Cristiano Ronaldo, două dintre starurile care se vor luprta la EURO 2020.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hagi crede că Lionel Messi este jucătorul din fotbalul modern care se aseamănă cel mai mult cu el.

Gică Hagi a spus că Lionel Messi seamănă la stil cu el

Nu poţi să ajungi să fii cel mai bun dacă nu ai un joc colectiv foarte bun. Trebuie să îi faci să joace foarte bine împreună. Mbappe e atacantul nouă fals, cum era Pele. Joacă în bandă, joacă decar, tot ce vrei. E complet, pentru mine seamănă foarte mult cu Pele, iar Ronaldo cu Di Stefano. În America de Sud, Messi mi se pare că are ceva din mine„, a spus Hagi pentru sport.ro.

Gică Hagi a făcut o caracterizare şi echipelor de la EURO 2020.

Cea mai mare problemă a Angliei este ca joacă foarte mult fotbal tot anul, joacă din trei în trei zile, ei încep foarte bine, dar nu termină bine. Au avut naţionale foarte bune în ultimii ani, acum cred că au învăţat lecţia. Portugalia înseamnă Cristiano Ronaldo. Când ai un jucător ca el sau ca Messi, automat echipa câştigă trofeu, nu jucător, dar e bine să ai jucători care pot face diferenţa în orice moment„, a mai spus Hagi.

Reclamă

România, gazdă a EURO 2020. Patru meciuri se vor disputa la Bucureşti

Bucureștiul este printre cele 11 orașe care vor găzdui meciuri la Campionatul European. Pe Arena Națională se vor juca trei partide din faza grupelor și una din optimile de finală.

Pe 28 iunie este programată şi confruntarea din „optimi”. În România vine câştigătoarea grupei F. O va avea adversară pe ocupanta locului 3 din grupele A, B sau C.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul Vezi toate știrile
Citește și