Închide meniul
Foto

Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”

Publicat: 23 aprilie 2024, 19:46

Reclamă
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”

Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu

Adrian Corduneanu şi Costel Corduneanu, la un eveniment / Instagram

A avut loc o răstunare de situaţie şi s-a aflat cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu. După decesul lui Costel Corduneanu, s-a zvonit că fratele său, Adrian, ar fi fost numit şef al clanului, însă lucrurile stau diferit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Costel Corduneanu a murit la vârsta de 54 de ani, după ce s-a confruntat cu probleme la inimă. Acesta a fost înmormântat vineri, în cimitirul „Eternitatea”, din Iaşi.

Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu

Conform ziaruldeiaşi.ro, nu Adrian Corduneanu a preluat şefia clanului, ci unul dintre fraţii săi, anume Petronel. Cei doi s-au aflat în plin scandal în ultima perioadă, după ce Petronel s-a căsătorit cu o fostă parteneră a lui Adrian.

Astfel, din cauza „războiului” cu Adrian, Petronel nu a participat la priveghi, însă în cele din urmă şi-a făcut apariţia la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Chiar la cimitir, Petronel Corduneanu a fost numit şeful clanului, după decesul „Stăpânului Moldovei”.

Petronel este cel mai mare dintre cei nouă fraţi Corduneanu, însă a fost numit şef al clanului provizoriu, deoarece Adrian şi un alt frate al său, Gelu, luptă pentru supremaţie.

Reclamă

Sursa citată anterior notează, totodată, că Adrian, cel poreclit „Beleaua”, nu este agreat de toţi, din cauza firii sale răzbunătoare.

Cât a putut costa înmormântarea lui Costel Corduneanu

S-a aflat cât a putut costa înmormântarea lui Costel Corduneanu! Liderul clanului Corduneanu a fost îngropat lângă marii noştri scriitori Ion Creangă şi George Topârceanu.

Corduneanu are mormântul apropiat şi de cel al fostului om politic şi critic literar Mihail Kogălniceanu.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit cancan.ro, familia Corduneanu a plătit nu mai puţin de 100.000 de euro pentru înmormântarea celui supranumit „Stăpânul Moldovei”.

Atât la priveghi, cât şi la înmormântare au fost prezenţi mii de oameni. Numeroşi lideri interlopi au venit să îşi ia rămas-bun de la Costel Corduneanu.

Sicriul lui Costel Corduneanu a costat 20.000 de lei, notează sursa citată, fiind cel mai scump de tip Boston. Costel Corduneanu îşi găseşte somnul de veci în „zona VIP” a cimitirului Eternitatea din Iaşi.

Costel Corduneanu a participat la două ediţii de Jocuri Olimpice

Până să devină lider interlop, Costel Corduneanu a fost unul dintre cei mai valoroşi luptători ai României. Corduneanu a fost campion mondial la cadeţi şi a participat la două ediţii ale Jocurilor Olimpice, unde a ocupat locul 9 – Barcelona, 1992, respectiv locul 14 – Atlanta, 1996. În 1996, la JO de la Atlanta a participat și fratele lui, Gheorghe Corduneanu, care a ieșit al șaptelea la lupte libere, categoria 48 kg.

El i-a cunoscut la Jocurile Olimpice pe Leonard Doroftei şi pe Laura Badea, cu care s-a şi împrietenit. În 2013, în perioada în care era preşedinte al Federaţiei Române de Box, Leonard Doroftei s-a fotografiat alături de cel care devenise un temut interlop. A urmat un val de critici, iar „Moşul” a venit cu explicaţii.

„Eu îl cunosc ca sportiv, îl cunosc ca om care a luptat, care a avut rezultate. Atât pot eu spune despre Corduneanu. Ce spun alţii, sunt lucruri pe care le ştiu ei. Eu spun ce ştiu.

Multe cantonamente le-am făcut împreună, ei cu luptele, noi cu boxul. Îl cunosc de peste douăzeci de ani. Avem amintiri frumoase, am fost la două Olimpiade împreună. Dacă am fost colegi să nu crezi că am fost împreună. Ne întâlneam mai seară de seară, pe holuri, pe la cantină sau mai stăteam de vorbă pe afară”, spunea Leonard Doroftei.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:53 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele de start 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY. Probleme pentru Leclerc 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și