Închide meniul
Foto

Adi Popa provoacă iureş cu ultimele declaraţii: „Vreau să piardă FCSB cu Craiova şi Dinamo să retrogradeze”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 aprilie 2024, 13:50

Reclamă
Adi Popa provoacă iureş cu ultimele declaraţii: „Vreau să piardă FCSB cu Craiova şi Dinamo să retrogradeze”

Adi Popa a vorbit despre revenirea la CSA Steaua

Adi Popa, în tricoul lui CSA Steaua / Facebook CSA Steaua

Adi Popa provoacă iureş cu ultimele declaraţii. Jucătorul celor de la CSA Steaua vrea ca FCSB să piardă derby-ul cu Universitatea Craiova şi să se relanseze campionatul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Popa le-a pus gând rău şi dinamoviştilor. Acesta a spus că vrea ca Dinamo să retrogradeze pentru ca să joace cu în Liga 2 cu CSA Steaua.

Adi Popa provoacă iureş cu ultimele declaraţii

„FCSB este foarte pragmatică, le-a lipsit când nu au câștigat titlul. Experiența este de partea FCSB. Distanța este de partea lor. FCSB are mai multe atuuri și nu mai sunt meciuri. Urmăritoarele vor juca din nou între ele, e greu să cred ca Universitatea Craiova să câștige toate meciurile.

Și la egal, tot FCSB va fi campioană. E greu să câștige Craiova pe Arena Națională, după mulți ani în care nu a câștigat aici. Deși mi-ar plăcea să câștige Craiova, ca să se relanseze campionatul. Să vedem până în ultimele etape un campionat strâns, pentru locul doi, locul trei, dar valoarea este de partea FCSB-ului. Au jucatori buni, în formă, Coman, Olaru, sunt bine.

Sincer mi-aș dori să retrogradeze Dinamo, ca să mă întâlnesc din nou cu ei în liga a doua. Ca stelist îmi dorec să mai avem un derby în liga a doua. Nu le vreau răul. Ar fi o emulație din nou, dar nu cred că vor retrograda”, a spus Adi Popa pentru prosport.ro.

Reclamă

Cât de frumoasă e femeia care îi va dărui un copil lui Adi Popa! Mădălina întoarce toate privirile și pozează fără inhibiții

Cât de frumoasă e femeia care îi va dărui un copil lui Adi Popa. Jucătorul care a revenit la CSA Steaua a dat lovitura și pe plan sentimental, iar partenera acestuia este de o frumusețe răpitoare!

Adi Popa s-a întors în această primăvară la echipa pe care o iubește, antrenată de Daniel Oprița. „Motoreta” se va lupta pentru a obține o poziție bună în playout-ul Ligii secunde.

După cum Adi Popa a dezvăluit, la finalul partidei cu CS Tunari, acesta a lipsit pentru o perioadă de pe teren pentru a se ocupa de viața personală. Frumoasa sa soție, Mădălina, îi va dărui o fetiță, iar jucătorul este acum copleșit de emoții (VEZI IMAGINI CU SUPERBA MĂDĂLINA ÎN GALERIA FOTO)

Reclamă 4 / 0/3

„Eu am preferat să nu am echipă după plecare, m-am dedicat familiei, o să am o fetiță. Am aranjat cununia, botezul, nașterea. Am stat acasă să mă dedic 100%.

Sunt copleșit de emoții, mi se pare normal, e ceva uimitor!”, a spus Adi Popa, după meciul cu CS Tunari.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:00 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și