Închide meniul
EXCLUSIV

Alexandru Stan, despre perioada de la FCSB: „Au vrut să mă dea afară! M-au băgat în şomaj tehnic, nu m-au primit la stadion”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 aprilie 2023, 18:03 / Actualizat: 12 aprilie 2023, 20:38

Reclamă
Alexandru Stan, despre perioada de la FCSB: „Au vrut să mă dea afară! M-au băgat în şomaj tehnic, nu m-au primit la stadion

Alexandru Stan a vorbit despre perioada de la FCSB

hEPTA

Alexandru Stan a vorbit despre perioada de la FCSB. Alexandru Stan a plecat cu un gust amar de la echipa lui Gigi Becali. De altfel, Alexandru Stan a fost unul dintre jucătorii băgaţi în şomaj tehnic de Gigi Becali, la începutul pandemiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Stan a fost achiziţionat de Gigi Becali în 2018, dar după un sezon a intrat în dizgraţie. Alexandru Stan a plecat de la FCSB în vara anului 2021.

Alexandru Stan, despre perioada de la FCSB

Sunt foarte bine, am fost puțin demoralizat și dezamăgit, în ceea ce privește perioada mea la FCSB, dar, asta este viața. M-am accidentat la antrenament, m-am operat, m-au forțat să joc. La pauza meciului din Europa, nu mai știu cu cine era, am ieșit pentru că mă durea piciorul. Au vrut să mă dea afară, m-am operat din nou. Asta e, un an jumate cât am stat acolo m-am antrenat singur până m-au primit la echipa a doua. 

(n.r. – Nu îți dădeau nici antrenor?) Nu, pentru că eram după operație, să încep recuperarea. M-au băgat în șomaj tehnic, când a început pandemia, nu aveam unde să merg să fac recuperarea. Puteam să merg la stadion, dar nu m-au primit. După m-au trimis la echipa a doua să fac recuperarea, asta este viața, nu mai contează. 

Nu este normal, dar nu mai contează acum, nu vreau să dezgrop morții, asta este viața. Puteam să joc la un alt nivel dacă nu mă accidentam, sau dacă aveau puțină răbdare cu mine, dar, asta este viața„, a spus Alexandru Stan, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă

Alexandru Stan i-a raspuns şi lui Marius Şumudică

Alexandru Stan este acum la Tunari, echipă despre care Marius Şumudică a spus că bătea Andorra mai clar decât naţionala României. Alexandru Stan a spus că nu e sigur dacă echipa sa ar învinge Andorra, însă cu siguranţă i-ar pune probleme.

Nea Șumi cred că a glumit, nu cred că știe el despre Tunari, sau o fi văzut el ceva la noi, cred că ne-a urmărit. Normal că am fi pregătiți să jucăm cu Andorra, cine nu ar vrea să joace cu Andorra, până la urmă, e echipa națională a Andorrei. Eu cred că le-am pune probleme, nu știu dacă i-am învinge, dar le-am pune destule probleme. Normal, mai facem un grătar, dar nu cum se practică la Liga 3„, a mai spus Alexandru Stan.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 Tottenham – Manchester City 0-2! „Cetăţenii”, pas uriaş spre titlul din Premier League! Radu Drăguşin a fost titular 23:48 Răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman! Anunţul lui Mihai Stoica: „Nu s-a primit nicio ofertă!” 23:20 LIVE TEXTReal Madrid – Alaves se joacă ACUM! Ianis Hagi este titular pe Santiago Bernabeu! Ocazie uriaşă ratată de român 23:09 Jude Bellingham, gol spectaculos sub privirile lui Ianis Hagi! Englezul a ajuns la cifre fabuloase la Real Madrid 23:04 Radu Drăguşin, intervenţie colosală în Tottenham – Manchester City! Jucătorii lui Spurs s-au bucurat ca la gol 22:09 „Fiul unei legende!” Reacţia de milioane a spaniolilor de la Marca, după ce Ianis Hagi a fost titularizat contra lui Real Madrid 22:05 Prima reacţie a FRT, după ce Simona Halep nu a primit wildcard la Roland Garros: „Nu este neapărat o nedreptate” 21:48 Fanii lui Tottenham, reacţii împărţite după ce Radu Drăguşin a fost titularizat cu Manchester City: „Postecoglou e fan Arsenal!” 21:04 Luis Enrique s-a săturat de întrebările despre Kylian Mbappe la Real Madrid: „Cred că am răspuns perfect” 21:01 Suma pe care Gigi Becali trebuie să o plătească, de fapt, pentru transferul lui Louis Munteanu! Fiorentina i-a stabilit preţul Vezi toate știrile
Citește și